aramiz sevgilimle yaklasik bi haftadir limoniydi, dün gece geldi pencereden biraz konustuk aramiz düzeldi.. Her neyse o arada sevgilim eve giderken bende onun faceine girdim.
Bi arkadasi yazdi, ben cok fazla tanimiyorum o arkadasini zaten pek fazla da takilmaz onunla sadece mactan maca.. Cocuk slm yazdi naber fln bende sevgilim gibi cvp yazdim iyiyim bilmem ne. SOnra cocuk yazdi ki "oglum bi chat var kiz kayniyo" ben de he öylemi nereymis ora dedim söyle dedim "numarani ver ben kiza veriyim o seni arar" dedi benim cinlerim tepeme cikti!!
ben gül dedim ne oluyo falan filan.. aa senmiydin yanlis anladin iste benim kiz arkadasimin kuzeniydi o kiz, kiz nisanli biz öylesine sohbet etmek icin cagirdim ben seninkini dedi bana. 4müz konuscaktik telefonda dedi yanlis analama falan..
Dedim ben aptalmiyim kimi kandiriosun, Sen bilmiomusun benimle birlikde oldugunu" biliyorumm hem seni cok seviyor" bilmem ne demeye basladi.. ya sinir oldum! ben biliyorum ki sevgilim öyle chat mat isi olmaz facebooka bile girmiyo dogru düzgün hep ben giriyorum onunkine bakmak icin..
bi kere daha ayni sey olmustu.. bi arkadasi var yine beni biliyo cocuk tanistik ettik her neyse bi gün biz benimkiyle birlikteyiz o arkadasi aradi.. "abi acil gel sana isim var" dedi benimki de benimle birlikde oldugunu söylemedi atlatik gittik beraber.. sonra cocuk beni görünce sasirdi. Benimki indi arabadan konusmuslar ne oldu falan diye..
Megersee cocuk biizim oturdugumuz sehirden 50km uzaklikda chatte kizlarla tanismis bi kendine kiz ayarlamis bide arkadasi varmis kizin, birlikde gidelim diye cagirmis benimkini..
bana bunu hemen orda söylemedi bi iki gün gecti öyle söyldedi, o gün beni arkadas o yüzden cagirmis falan filan diye..
Ya demek istedigim Sevgilimi zorla yoldan cikarmaya calisiyorlar..! neden böyle bu erkekler?? sevgilisi var iste biliyooo neden hala gel kizla bulusalim kizla konusalim diyolar??
Sevgilime güvenim sonsuz ama cevresine mi güvenemicem ben..
Cok uzattim kusura bakmayin ama paylasmak istedim..
Adamı çıplaklar kampına gönderseniz internet ortamındakinden daha az pisliğe bulaşır... Kendi icadı insanı vezir de yapabiliyor rezil de...
"Erkek arkadaşıma güvenim sonsuz" demişsiniz... Anlamadığım, erkek arkadaşınızın adresinden giriş yapınca neden sohbete girdiğiniz ve oymuş gibi cevap verdiğiniz... Bunu "sadece arkadaşlarına güvenmemekle" açıklayabilir miyiz?
"Maçtan maça" da olsa böyle arkadaşları olduğu müddetçe (olmasaydı bile) "Babana bile güvenme" denen bir dünyada kimseye fazla güvenmeyin... Sonsuz güven ve sevginin sonu genelde hüsran, kırgınlık oluyor... O "zampara" arkadaşının eline yüzüne bulaştırdığı yalanların benzerini, belki daha masumunu erkek arkadaşınızdan da duymaya hazırlıklı olun... Kimsenin sizi sonsuz bir aşkla sevmeyeceği kadar çok numaranın döndüğü bir çağda yaşıyoruz... Başıma böyle bir durum gelmedi ama gelmediği halde sonsuz güvenim yok kimseye...
arkadaşları sevgilinizi kullanmaya çalışıyor bence sanırım arabasıyla gitmek için söyleniyor bu laflar.
kızmakta haklısınız, sevgilinizin size dürüstçe söylemesi de güzel.
ancak böylelerinden uzak durmalı bence. hoş uzak dursa içinde varsa yapar her şekilde. yoksa önüne sunsan yine de dönüp bakmaz. bence sevgilinizle konuşun, daha dikkatli olacağını düşünüyorum.
Adamı çıplaklar kampına gönderseniz internet ortamındakinden daha az pisliğe bulaşır... Kendi icadı insanı vezir de yapabiliyor rezil de...
"Erkek arkadaşıma güvenim sonsuz" demişsiniz... Anlamadığım, erkek arkadaşınızın adresinden giriş yapınca neden sohbete girdiğiniz ve oymuş gibi cevap verdiğiniz... Bunu "sadece arkadaşlarına güvenmemekle" açıklayabilir miyiz?
"Maçtan maça" da olsa böyle arkadaşları olduğu müddetçe (olmasaydı bile) "Babana bile güvenme" denen bir dünyada kimseye fazla güvenmeyin... Sonsuz güven ve sevginin sonu genelde hüsran, kırgınlık oluyor... O "zampara" arkadaşının eline yüzüne bulaştırdığı yalanların benzerini, belki daha masumunu erkek arkadaşınızdan da duymaya hazırlıklı olun... Kimsenin sizi sonsuz bir aşkla sevmeyeceği kadar çok numaranın döndüğü bir çağda yaşıyoruz... Başıma böyle bir durum gelmedi ama gelmediği halde sonsuz güvenim yok kimseye...
onun faceindeydim o cocugu da cok tanimadigim icin nasil biri olduguna bakmak icin cvp verdim.. kötü bi niyetim yokdu benim ama karsi tarafin niye kötüymüs..
güven olmadan iliski yürümez ki.. yani ister istemez yorumunuz insani süpheye düsürüyor bu yüzden onunla tartismadim cünkü o bisi yapamz ki o cocuk ona öyle sey yazdiysa.. sadece anlattim böyle böyle oldu diye.. oda tepki verdi ama yani cok büyütmedim olayi..
gercekler acidir derler ya belki sizin yorumunuzda o tipden..
arkadaşları sevgilinizi kullanmaya çalışıyor bence sanırım arabasıyla gitmek için söyleniyor bu laflar.
kızmakta haklısınız, sevgilinizin size dürüstçe söylemesi de güzel.
ancak böylelerinden uzak durmalı bence. hoş uzak dursa içinde varsa yapar her şekilde. yoksa önüne sunsan yine de dönüp bakmaz. bence sevgilinizle konuşun, daha dikkatli olacağını düşünüyorum.
evet bana dürüstce söyleidigi icin kavga etmekde istemedim sonucta kavga etsem bidaha bana dürüst olmayip söylemeyebilir böyle bir durum oldugunda..
bu zamana kadar cok kavgalarmiz oldu ama bi kere bile kiz yüzünden kavga etmedik.. bi kac yalanini yakaladim ama kiz konusunda bana hic yalan söylemedi o yüzden bu konuda sonsuz güvenim dedim..
bir kere benimde başıma gelmişti. erkek arkadaşımın arkadaşı benide biliyor bigün msnde ileti bırakmış onu yakalamıştım arkadaşının kendi kız arkadaşı ve kızın bir arkadaşı beraber tatile gideriz takılırfalan yazmış onuda ben gördüm sevgilime demiştim bu nedemek oluyo demekki sen benim değerimi beni ne kadar çok sevdiğini belli edememişsinki böle yapıolar falan dedim sinirden tabi çocugada çattım mesela oturuyoruz arkdşları falan sevgilinin hakkında bilmediğin neler var bi ara konuşalım senle falan beni kızdırmak için sölüyolar ama hoş olmuyor sevgilimin beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum ama bende kimseye sonsuz güvenmem
Erkek arkadaşınız yüz vermese o arkadaşlarına bunları yaşamazsınız..Aralarında bu tarz muhabbetler dönüyo olabilir yani 1 kere chat muhabbeti olmuş bidaha niye aynısı tekrarlansın ve yine aynı konu birde..Erkek arkadşınız pasif kalıyo bence arkadaşlarına karşı,sizin değerli olduğunuzu,sizi sevdiği tam anlatamamış ki pis muhabbetler dönüyo..Dikkatli olun bence..