Bu siteyi bayadır takip ediyodum, bugün üye olmak için e-postamı girdiğimde zaten kullanımda olduğunu gördüm.İlk defa hesap açtığım için şaşırdım ve her yerde kullandığım şifremi girdiğimde 5 yıl önce açtığım ve öyle duran bi hesabım olduğunu gördüm. Şaşkınım ne ara neden üye oldum bilmiyorum

5 yıl önce 14 yaşında olduğum için nickim için kusura bakmayın...
Neyse erkek arkadaşımla yazın başından beri Eylülün başında bi haftalık tatile çıkmayı planlıyorduk. Ara ara söyler ve ilk defa birlikte tatile çıkıcaz heyecanlıyım, şöyle güzel olucak böyle eğlenicez falan diyodu. Bugünde 2 erkek arkadaşını kast ederek 'onlarda gelebilir mi?' dedi. Tamam dedim ama biraz soğuktum. Sonuçta 3 aydır ayrı şehirdeyiz toplam 4-5 gün falan görüşmüşüzdür. 3 ay sonra ilk defa değişik bişey yapmayı planladık onda da arkadaşlarını çağırdı. Kırıldım biraz acaba ona yetmiyo muyum mutlu edemiyo muyum ki başbaşa olmak istemiyo diye düşünmeye başladım. Çok hevesli sordu o yüzden o an kırmak istemedim tamam deyincede çok sevindi.. Ama birazdan konuşmayı düşünüyorum kırmadan. Sizce yanlış mı düşünüyorum?