• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Eşime sordum. Askerliğini 10 sene önce uzun dönem Ankara Balgat’ta yaptı. “Komutandan telefon istersen bırak vermeyi, üzerine bir de tokat yersin” dedi.
Belki doğu’da filan daha zor şartlar ise esneklik gösterebilirler ama sonuçta askeriye erkeklerin disiplin olması için oluşan son derece katı kuralları olan bir düzen.
ben komutanın taciz mesajları yazacağına ihtimal vermedim. Bence erkek arkadaşınız ya da arkadaşı sizi kandırıyor.

Şey kadın kuyruk sallamasa gelmez? O saatte orada ne işi varmış? Kafası bu değil mi? Nerde olsa tanırım.
Hiç alakası yok...! Ne uzaktan ne yakından.... Buradaki mesajdan cidden bunları mı anladınız...?
Vallahi çok yaızk, hem önyargılı hem kötü kalpli siniz.

Saptırmayınız okuduğunuzu anlayınız... ⚠

Emre yanlış anlamaz demen de çok yanlış...
Amann öyle yazma simdi bana saldıranlar sana da saldırır 😆 olur mu öyle sey kız ne dediğine dikkar etmek sınır cizmek zorunda değilmiş ki 😅
Bi kafa yapısı varmıs nerde görse tanıyorlarmış. Ondan atfederler simdi snei de...
Çok hasır neşir olmuşlar o tip insanlarla sanırım. Yoksa nerden bilecekler 😁

Eski konularına baktım iki gün önceki konusuna da yazdım tel askeriye sokulmaz cezası var diye takmış tele nasıl sevgiliymis ki nasıl askermis ki komutan özel telini verip görüntülü konusun demiş çok ilginç
Bu acaba komutan falan değil çavuş falanmı oda belli degil
Tuşlu telefonlara izin var, androidleri bilemiyorum.

Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Gerçekten Yuhhh yani , engelle ve güzel bir dille sevgiline belli et , açıkça söyleme ama bir daha ondan aramamasını söyle ..

Ya şimdi ben bunun bi güzel ağzının payını veriirm karısına kadar ulaşırım da sevgilim asker orda emir altında ona söylesem mi söylemesem mi bilemedim
Bisey deme engelle bence.. ve bir bahane bul sevgiline bişey deme, Allah korusun başına bişey getirir..

Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
çok çirkin ya

Hikaye ve profil resminizi kapatın bu numaraya eşşek değilse anlar. Bu pislikler yüzünden olan masum insanlara oluyor sevgilinize sonra söyleyin bence

Biraz fazla tepki aldım ve girdikce canım sıkıldıgı için buraya gelişmeyi bildirmek istemedim .
komutan sevgilimle otururken kardeşim kusura bakma ben uyku semesi eşim sandım demiş .
sevgilimde beni arayıp ne dedi bu komutan sana dedi bende köpeğime maşallah fln yazmış sonra da yanlış olmuş yazdı dedim yani olanları anlatmadım . Oda komutana tepki gösterdiğini onun tavrından anladıgını söyledi bidahada beni o telefondan aramayacagını söyledi .
abim milli savunma bakanlıgında çalışıyo onunla görüştüm istersem o uzmanı şikayet edebileceğimizi çok büyük yaptırımları olacagını söyledi görev yaptıgı ilde de arkadaşları varmış abimin .
ama ben uğraşmaya değer görmedim eğer bi kere daha yazsaydı uğraşırdım ama sevgilimede gelince söylycem bide bunlarla uğraşmasın orda
S SalakSacma naptin konu sahibi merak ettim😊

Biraz fazla tepki aldım ve girdikce canım sıkıldıgı için buraya gelişmeyi bildirmek istemedim .
komutan sevgilimle otururken kardeşim kusura bakma ben uyku semesi eşim sandım demiş .
sevgilimde beni arayıp ne dedi bu komutan sana dedi bende köpeğime maşallah fln yazmış sonra da yanlış olmuş yazdı dedim yani olanları anlatmadım . Oda komutana tepki gösterdiğini onun tavrından anladıgını söyledi bidahada beni o telefondan aramayacagını söyledi .
abim milli savunma bakanlıgında çalışıyo onunla görüştüm istersem o uzmanı şikayet edebileceğimizi çok büyük yaptırımları olacagını söyledi görev yaptıgı ilde de arkadaşları varmış abimin .
ama ben uğraşmaya değer görmedim eğer bi kere daha yazsaydı uğraşırdım ama sevgilimede gelince söylycem bide bunlarla uğraşmasın orda
Evet cok dallanip budaklandi canim yok işletiyo bilmem ne, telefon verme isi tamamen komutana bagli yorumlarda gormustum kesinlikle vermez falan o eski disiplin ortami o kadar yok heralde yada kisiyle ilgili bisey veriliyo ben asker tanidiklarima bile sormustum burdaki tartismalari görünce kisiye bagli demisti ben vermem demisti ama verende olabilir demisti hayirlisi canim ya şerefsiz her yerde var bundan sonra dikkat etmek lazim kibarliktan anlamaz sığırlar (komutan bozuntusundan bahsediyorum)

ayyyy komutan komutan dediğin uzman çavuş muydu ? :rolleyes: :rolleyes::KK53:

1624658377967.webp

Erkek arkadaşım işkillendi zaten biraz banada tepkili konuştu onun üstğne ertesi sabah 7 bucukta uykumdan uyandırıp sana yazan rahatsız eden var mı dedi bende komutan konusundan dolayı böyle söylüyosan ben senin tepkini bilemem askerliğine problem olabilecek bi konu oldugu için direk söyleyemedim dedim onun üstüne de instagramımı kapattım biraz uzak kalmak en iyisi
Valla bu konu yüzünden ban aldım yazmayım dedim otreracim senin bu paylaşımın cuk oturdu
Allah aşkına eşim sandım ne ya 🤣🤣🤣🤣

Evet cok dallanip budaklandi canim yok işletiyo bilmem ne, telefon verme isi tamamen komutana bagli yorumlarda gormustum kesinlikle vermez falan o eski disiplin ortami o kadar yok heralde yada kisiyle ilgili bisey veriliyo ben asker tanidiklarima bile sormustum burdaki tartismalari görünce kisiye bagli demisti ben vermem demisti ama verende olabilir demisti hayirlisi canim ya şerefsiz her yerde var bundan sonra dikkat etmek lazim kibarliktan anlamaz sığırlar (komutan bozuntusundan bahsediyorum)
Sevgilim abimin askeriyede çalıştıgını biliyo ve abim bilgisayar mühendisi yani o kişiye istediğim şekilde ulaşabileceğimi bilir o yüzden öyle bi işletme olayına cesaret edemez . Benim rahatsız oldugum konu ben burda madur olan kişiyim böyle bi mesaj aldım ve kişi sevgilimin askerlik yaptıgı yerden olunca ne tepki alacagını ona üstünlük kurup uzmanın ona takabileceğini düşündüğüm için makul cevaplar vermeye çalıştım bilemedim napcagımı

Back
X