- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi SalakSacma
Seçemedim talibim çok fazla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seçemedim talibim çok fazla![]()
Olsun ben beklerim.Seçemedim talibim çok fazla![]()
Bu ülke tecavüz edip, intihar etmesine neden olan askeriye personellerine avukat verip kendine hakaret edenlere dava açanları gördü. Güvenlik görevlisini dayaktan öldüren 3 çocuğu babasız bırakıp kamera kayıtlarını silen görevli gördü. Bu ülke çenesini açanı tutuklayın diyen görevli gördü. Maalesef bu ülke de adalet yokBilmem nerde yaşıyorsunuz fakat askeriyede göreviliyse kişi uymasi gereken kurallar vardır bu tarz şeyler yapanları görevden alırlar ceza verirler orda yüzlerce asker var ne demek telefonu vericen askere onun digerlerlerinden ayıran özellik neyse artık sevgilisiyle görüşucek şikayet edilmediği sürece tabiki her yerde olur ama şikayet edilir ve kanıtlanırsa o komutanı meslekten men ederler
Muhatap olmayınız o eşşoolubeşkulakla... Afedersiniz ağzımı bozmak istemem, fakat gerçekten sinir bozucu
Ay ilahi çok güldümEşinin sosyal medya hesabını bulup bunları göstermek lazım. “Çok tatlı maşallah, tasması da var sizinmiş galiba.” diye.
Valla ben 2 tanesini çözdüm18 üyelik nedir yaa. rekora koşmuşsun S SalakSacma![]()
Evet kendisi tanınan bir arkadaşımız aslındaÜyelikleri birleşmiş herhalde diğeri konularını görünce şimdi daha iyi oturdu taşlar yerine![]()
Çoklu kişilikS SalakSacma kızım senin derdin ne?
Vah vah, Allah şifa versin.Çoklu kişilik![]()
18 üyeliği var konu sahibininsevgılınız gorusme bıttıkten sonra son arama kaydından numaranızı neden sılmemıs anlayamadım
konutan aramızda kalsın demıs sız neden aramızda kalacak bırsey yok yanlıslık olmus uzatılacak da bırsey yok ıyı gunler demedını kı ? aranızda bır sır var ve bu sızı yakınlastırmıs anlamsız sekılde sonra da sevgılınıze komutan yanlıslıkla bana mesaj atmıs benı aradıgın telefonda gorusme bıtınce numaramı sılmeyı unutma deseydınız keske
Atamdır babamdır büyüğümdür diyen arkadaş geldi aklımaVah vah, Allah şifa versin.
I ben shock18 üyeliği var konu sahibinin![]()
Hangi üyeliğine yorum yapmıştınız sizI ben shock