• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Seçemedim talibim çok fazla :KK8:
Screenshot_20210606-083022_Instagram.webp

Bilmem nerde yaşıyorsunuz fakat askeriyede göreviliyse kişi uymasi gereken kurallar vardır bu tarz şeyler yapanları görevden alırlar ceza verirler orda yüzlerce asker var ne demek telefonu vericen askere onun digerlerlerinden ayıran özellik neyse artık sevgilisiyle görüşucek şikayet edilmediği sürece tabiki her yerde olur ama şikayet edilir ve kanıtlanırsa o komutanı meslekten men ederler
Bu ülke tecavüz edip, intihar etmesine neden olan askeriye personellerine avukat verip kendine hakaret edenlere dava açanları gördü. Güvenlik görevlisini dayaktan öldüren 3 çocuğu babasız bırakıp kamera kayıtlarını silen görevli gördü. Bu ülke çenesini açanı tutuklayın diyen görevli gördü. Maalesef bu ülke de adalet yok😓😓

benim aklıma direkt sevgilin geldi.
hiç bir aklı başında askeri personel böyle yazılı bir kanıtla yürümez.
ayan beyan koşuyor, aklı başında adamın yapacağı iş mi? hem işinden hem evliliğinden olur, rezillik de var.
var bunda bir iş. bence sevgilin seni deniyor.

sevgılınız gorusme bıttıkten sonra son arama kaydından numaranızı neden sılmemıs anlayamadım
konutan aramızda kalsın demıs sız neden aramızda kalacak bırsey yok yanlıslık olmus uzatılacak da bırsey yok ıyı gunler demedını kı ? aranızda bır sır var ve bu sızı yakınlastırmıs anlamsız sekılde sonra da sevgılınıze komutan yanlıslıkla bana mesaj atmıs benı aradıgın telefonda gorusme bıtınce numaramı sılmeyı unutma deseydınız keske

sevgılınız gorusme bıttıkten sonra son arama kaydından numaranızı neden sılmemıs anlayamadım
konutan aramızda kalsın demıs sız neden aramızda kalacak bırsey yok yanlıslık olmus uzatılacak da bırsey yok ıyı gunler demedını kı ? aranızda bır sır var ve bu sızı yakınlastırmıs anlamsız sekılde sonra da sevgılınıze komutan yanlıslıkla bana mesaj atmıs benı aradıgın telefonda gorusme bıtınce numaramı sılmeyı unutma deseydınız keske
18 üyeliği var konu sahibinin 🙈

Back
X