• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
İlk attığı msjda rahatsız olduğunuzu dile getirse idiniz keşke. Normal şekilde yazmış olsanız bile yüz bulmuş, ardından hemen yapıştırmış.

Sakin ola sevgilinize söylemeyin askeriye içinde işler çok başka oluyor. Benim eşimde asker bu mevzu için birbirlerine girerlerse konumunu amacı dışında bile kullanabilir. Yazdığı msjlara dönmeyin profil fotonuzu durumunuzu ona gizleyin. Hatta numarayı ezberleyip silin sevgilinize de elin adamını kaydetmeye gerek duymadım aklımda numara diye falan söyleyin. Askerliği bitince söylerseniz söylersiniz.

Sizin numaranızı kayıt ettiğine göre komutanı değildir. Madem adam okadar iyi niyetli tek asker erkek arkadaşınız değil çok kişiye yardımcı oluyordur. Evli adam herkesin nosunu kaydedemezkş mantıken. Bence sevgiliniz asker arkadasın dan aldı telefonu, siz aramayın diye komutan dedi. Ama arkadasın yav.... k çıkacagını tahmin etmeden kayıt etmiş olmalı. Adamda sadece sevgilisiniz diye yürümüş gitmiş. Bide çok naif konusmussunuz. Sert ve tek kelımelık cvp verseydınız bukadar yüz bulmayacaktı. Günümüzde damacanaya yürüyen erkekler varken bukadar iyi niyetli olmayın lütfen.

Bu komutan değil,yarın öbürgün buraya konu açıp yazan erkek arkadasımmış kavga ettik demezseniz bende birşey bilmiyorum.
Komutan sevgilisini arasın diye telefon verir mi ? Amme hizmeti mi yapıyor ben anlamadım. Benim bildiğim ast üst iliskisi dibine kadar yaşanıyor askerde ,telefon istemek vs çok uç nokta. Hayati bir mesele yoksa al ara kız arkadaşını derler mi sanmıyorum.
Bakın ben birinin telefonundan mecbur kalsam birini arasam,kapatınca ilk işim o aramayı silmek olur, kaldi ki bir erkek bırakacak bu arama kaydını telefonda,hadi bıraktı diyelim adam niye kaybetsin yahu bilmediği numarayı?
Birde sevgilisi olan insana böyle şuursuzca yazacak.
Bilemiyorum sevgiliniz cok pis işletiyor sizi bence.
Öte yandan diyelim ki yazan komutanı,sizde bir tuhafsınız. Adam yazmış hemen özür dilemiş dikkate almaz,tek satır yazmaz geçersiniz zaten, niye önemli değil ,Emre yanlış anlamaz vs yazıyorsunuz ki.
Komutanım vs ne gerek var ben anlamadım.
Size dünya güzeli yazınca terslersiniz ,hatta mesajlari saklıyorum devam ederseniz herkese gösteririm dersiniz ki adam zaten (komutansa şayet)korkağın teki,mesaj siliyorum falan demesinden belli,sevgilinize de birşey yapamaz ki bu korkuyla(eşi duyacak,işyerinde duyulacak)
Konuda herkes bir tuhaf,nerden tutsam elimde kaliyor.

fazla cevap vermişsin, hiç gerek yoktu.
erkekler kibarlıktan falan anlamazlar direkt sen de istiyorsun gibi algılarlar. kafaları o kadar çalışır çünkü.
bunları yazan gerçekten komutan mı yoksa sevgilin seni yokladı mı onu bilmek çok zor
o fotodaki dünya güzeli vs dediği anda cevapsız bırakman gerekirdi
ya da ağzının payını verip terslemen lazımdı
hadi köpek muhabbeti neyse de sana iltifat etmesi anlamsız
emre yanlış anlamaz demen aşırı saçma zaten
ne demek yanlış anlamaz??

sevgilinle de gerekirse görüntülü vs görüşme
çok mu şart sanki?
şimdikiler ne biçim askerlik zaten ben anlam veremiyorum maşallah içeri sokmadıkları şey yok
eskiden imkansızlık dahilinde ayda alemde bir telefon edebilirlerdi, uzakta olmanın, askerde olmanın, sevdiklerinden ayrı kalmanın bir anlamı olurdu
şafak beklemenin bir anlamı olurdu
şimdi zırt pırt arıyorlar, hasretin özlemin kıymeti kalmıyor

Bizde askeriyenin içindeyiz telefon yasağı yok tuşlu telefon götürüyorlar diye biliyorum. Eşim hiçbir asker sevgilisiyle muhabbet etsin diye telefonunu verip aranan kişiyi kaydetmez. Hiçbir komutan da devamlı muhabbet edebilsinler diye öyle bir hareket yapmaz. Diyelim ki çok iyilik sever amme hizmeti sunmak istiyor telefonu verse de çocuk gibi birine yürüyecek değiller orası askeriye böyle bir durum hoş karşılanmaz. Ben bunu yapanın ordaki bir er veya sevgilin olduğunu düşünüyorum.

Ay sende kuyruk sallamışsın deniliyor resmen bu ne ya
Kıza niye bu kadar yükleniliyor
Zaten istese konuşurdu buraya konu açmazdı !insan böyle durumlarda bi şaşırır ne diyeceğini bilemez.
kuyruk sallamakla ne alakasi var? cirkinlestirmeyin mevzuyu bosuna.

hepimiz boyle seylere maruz kaliyoruz, onemli olan siniri cizmek. ben mesajlarda herhangi bir sinir gormedim. kendimi yerine koyuyorum, ben boyle bir mesaj alsam adam ilk yanlis olmus dediginde sorun degil der bir daha da cevap yazmazdim. karsidaki adam sapik belli, ona insanca verilen her cevabi asil o kendisine kuyruk sallamak olarak anlar ve anlamis.

kuyruk sallamakla ne alakasi var? cirkinlestirmeyin mevzuyu bosuna.

hepimiz boyle seylere maruz kaliyoruz, onemli olan siniri cizmek. ben mesajlarda herhangi bir sinir gormedim. kendimi yerine koyuyorum, ben boyle bir mesaj alsam adam ilk yanlis olmus dediginde sorun degil der bir daha da cevap yazmazdim. karsidaki adam sapik belli, ona insanca verilen her cevabi asil o kendisine kuyruk sallamak olarak anlar ve anlamis.
İyide kalmış öyle ne diyeceğini bilememiş kız
Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
Şaşırdığı için ne diyeceğini bilemezsin bazen sonra da keşke onu bunu deseydim dersin öyle bir durum işte
Adamın sapıklığı konu sahibini bağlamaz
Ben marjlarında davetkar bir tavır görmedim
Aksine niye yanlış anlasın ki demiş ben bunu erkek arkadaşım bana güvenir sen kimsin niye yanlış anlasın şeklinde okurum
Herkes koskoca komutan böyle yapar mı olayına girmiş adam sanki orgeneral:)hoş olsa da farketmez
Birisi de kocasından örnek vermiş sanki yanında geziyor sürekli ne yaptığını biliyor
Böyle şey olmaz diye kızı suçluyor
Ya işte bu yüzden kadınlar taciz edildiğinde sesleri çıkmıyor
Çünkü kimse inanmıyor
Erkekler konumlarına güvenerek ne haltlar yiyor işte

Gerçekten mesajları okudukca kendimi suçladım ne demişim diye saatlerdir tek tek okudum mesajları . Kalakaldım cidden ilk başta özürler dileyince kötü niyetli oldugu düşünemedim olayı idrak edemedim bile
İyide kalmış öyle ne diyeceğini bilememiş kız
Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
Şaşırdığı için ne diyeceğini bilemezsin bazen sonra da keşke onu bunu deseydim dersin öyle bir durum işte
Adamın sapıklığı konu sahibini bağlamaz
Ben marjlarında davetkar bir tavır görmedim
Aksine niye yanlış anlasın ki demiş ben bunu erkek arkadaşım bana güvenir sen kimsin niye yanlış anlasın şeklinde okurum
Herkes koskoca komutan böyle yapar mı olayına girmiş adam sanki orgeneral:)hoş olsa da farketmez
Birisi de kocasından örnek vermiş sanki yanında geziyor sürekli ne yaptığını biliyor
Böyle şey olmaz diye kızı suçluyor
Ya işte bu yüzden kadınlar taciz edildiğinde sesleri çıkmıyor
Çünkü kimse inanmıyor
Erkekler konumlarına güvenerek ne haltlar yiyor işte

Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
İlk sayfayı okuyunca gerçekten yanlış yazdı sandım sonraki sayfada küfür ettim burda ettiğim küfürü söylersem Mune yakalar.

Back
X