Bu komutan değil,yarın öbürgün buraya konu açıp yazan erkek arkadasımmış kavga ettik demezseniz bende birşey bilmiyorum.
Komutan sevgilisini arasın diye telefon verir mi ? Amme hizmeti mi yapıyor ben anlamadım. Benim bildiğim ast üst iliskisi dibine kadar yaşanıyor askerde ,telefon istemek vs çok uç nokta. Hayati bir mesele yoksa al ara kız arkadaşını derler mi sanmıyorum.
Bakın ben birinin telefonundan mecbur kalsam birini arasam,kapatınca ilk işim o aramayı silmek olur, kaldi ki bir erkek bırakacak bu arama kaydını telefonda,hadi bıraktı diyelim adam niye kaybetsin yahu bilmediği numarayı?
Birde sevgilisi olan insana böyle şuursuzca yazacak.
Bilemiyorum sevgiliniz cok pis işletiyor sizi bence.
Öte yandan diyelim ki yazan komutanı,sizde bir tuhafsınız. Adam yazmış hemen özür dilemiş dikkate almaz,tek satır yazmaz geçersiniz zaten, niye önemli değil ,Emre yanlış anlamaz vs yazıyorsunuz ki.
Komutanım vs ne gerek var ben anlamadım.
Size dünya güzeli yazınca terslersiniz ,hatta mesajlari saklıyorum devam ederseniz herkese gösteririm dersiniz ki adam zaten (komutansa şayet)korkağın teki,mesaj siliyorum falan demesinden belli,sevgilinize de birşey yapamaz ki bu korkuyla(eşi duyacak,işyerinde duyulacak)
Konuda herkes bir tuhaf,nerden tutsam elimde kaliyor.