• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Mesajları kesinlikle silmeyin ama sevgilinize de söylemeyin derim

Sizle polemiğe girmeye niyetim yok size göre alınmıyorsa alınmasın

Şikâyet edildiği taktırdı görevden alınmasa bile sürgün yer illaki bir cezası olur yüz kızartıcı suclarndiye kurallar vardır bunlar açık açık bellidir bunlara uyulmuyorsa ceza alır

Ne demek yüzlerce asker.icinden birine telini ver sonra sevgilisine mesaj yaz bunu yapanlar vardır yada daha kötü şeyler tekrar ediyorum şikayet edildiği takdirde cezası olur bu görevden alınmaya kadarda gider daha ağır durumlarda o kadar kokay değil bu işler
Arkadasım benim dedem albaydı
Askeriyeyi çok iyi bilirim
Tabiki yaptığı disiplin suçu
Ama birşey olmayacağını da çok iyi biliyorum
Senin dediğin gibi olsa emin ol orduda asker kalmazdı .

Bana komutanım deme bebişim :) ay afedersiniz ama çok güldüm. Hemen engelleyin.
Işte tam da bu kısımdan sevgilisi olduğu besbelli.
Bu eski Türk filmlerinde "bana abi deme" repliği resmen.
Komutan dahi olsa, hemen bana komutanım demelere mi girer. Sahici gelmedi bana.
Sevgiliniz var bu işin arkasında.

Benim de ailede en az 10 'dan fazla asker var bunlardan biri tuğgeneral ve askerlerin teli genelde dinlenir bende biliyorum görevden alınmasa.bile disiplin cezası alır sürgün yer çok daha kötü bir şey yapmışsa görevden alınır

Kusura bakmayın ama biri bana o şekilde yürüse "emre yanlış anlamaz" "komutanım" falan çekmezdim adama..

Direk başka birşey çekerdim.. Hemen ban yiyorum ama anladınız siz..

Işte tam da bu kısımdan sevgilisi olduğu besbelli.
Bu eski Türk filmlerinde "bana abi deme" repliği resmen.
Komutan dahi olsa, hemen bana komutanım demelere mi girer. Sahici gelmedi bana.
Sevgiliniz var bu işin arkasında.
İyide sevgilisi niye böyle birşey yapsın ki
Başkasının teli sonuçta
Diyelim ki deniyor aklınca kızı
Telefonun sahibi adamın bunun devamını getirebileceğini düşünür
Sürekli elinde mi adamın teli bunun
Adam demez mi kız sevgilisini aldatıyor demek ki ben buna o zaman yürürüm
Erkek böyle düşünür
Hiçbir erkek bunu yapmaz
Bence kesinlikle sevgilisi değil bu kişi

Dedenizin zamanında telefon mu vardı cimer mi? Oradan bir asker bile çok rahat şekilde adam kayırma var diye şikayetini eder. Onu geçtim komutan kendini düşünür bu asker benim telefonumla yasadışı bir konuda mi konuşacak, terör örgütüne bağlı biriyle mi sohbet edecek diye. Artık herkesin gölgesinden korktuğu bir devirdeyiz. Aklı başında hiçbir komutan telefon falan vermez.

Başkasının teli sonuçta
Erkek böyle düşünür
Hiçbir erkek bunu yapmaz
O sizin fikriniz.
Kendisine telefon almış olabilir.
Bu olay patlayacak olsaydı, zaten buna kalkışmazdı. Konu sahibi tatlış tatlış çözeceğini ve hatta örtbas edeceğini sevgilisi Emre bey biliyordu. Ha, diyelim ki ummulmadık şekilde konu sahibi ben bu komutanı doğduğuna pişman edicem deyip şikayet yolunu seçti, oraya gelmeden sevgili askerlik psikolojisi, kaybetmeye korktum seni deyip kendini ifşa edebilirdi.
Komutan her iki haftadır tanıdığına tel verse, ohooo! Siz bunu bi düşünün derim.

Başkasının teli sonuçta
Erkek böyle düşünür
Hiçbir erkek bunu yapmaz
Yahu onu anlatıyoruz işte, komutanın teli falan değil.
Bir bu konuyu okur musunuz?

Benim de ailede en az 10 'dan fazla asker var bunlardan biri tuğgeneral ve askerlerin teli genelde dinlenir bende biliyorum görevden alınmasa.bile disiplin cezası alır sürgün yer çok daha kötü bir şey yapmışsa görevden alınır
Dinlenir evet ama bundan birşey çıkmaz
Adam flört etmek istemiş
Bu suç değil ki adamın suçu telini askere vermesi burda onuda kapatır çok kolay
Ahlaki yönden evli olduğu için yanlış tabi msjların içerğinde erotik vs bir şey de yok
Benim arkadaşıma eski sevgilisi küfür etti tehdit etti kız mahkemeye verdi
Mahkeme celbi gitti askeriyeye ya
Komutanı iki bağırmış o kadar yani
Yani senin dediğin gibi olmuyor o işler
Birşey biliyoruz da konuşuyoruz
Rütbe yarıştırmaya gerek yok
Tuğgeneral tanıdığı olan ablacım

Dedenizin zamanında telefon mu vardı cimer mi? Oradan bir asker bile çok rahat şekilde adam kayırma var diye şikayetini eder. Onu geçtim komutan kendini düşünür bu asker benim telefonumla yasadışı bir konuda mi konuşacak, terör örgütüne bağlı biriyle mi sohbet edecek diye. Artık herkesin gölgesinden korktuğu bir devirdeyiz. Aklı başında hiçbir komutan telefon falan vermez.
Aynen bir komutan bir askere telini veripte sevgilinle görüntülü konuş demez bu baştan yanlış 15 temmuzdan bu yana askerler diken üstündeyken böyle bir şeyi akli selim biri yapmaz
Ha yaptıysa şikayet edilir cezasını çeker

Yahu onu anlatıyoruz işte, komutanın teli falan değil.
Bir bu konuyu okur musunuz?

Ben eski konularını bilmiyorum
O yüzden konuya yorum yaptım sadece

Dinlenir evet ama bundan birşey çıkmaz
Adam flört etmek istemiş
Bu suç değil ki adamın suçu telini askere vermesi burda onuda kapatır çok kolay
Ahlaki yönden evli olduğu için yanlış tabi msjların içerğinde erotik vs bir şey de yok
Benim arkadaşıma eski sevgilisi küfür etti tehdit etti kız mahkemeye verdi
Mahkeme celbi gitti askeriyeye ya
Komutanı iki bağırmış o kadar yani
Yani senin dediğin gibi olmuyor o işler
Birşey biliyoruz da konuşuyoruz
Rütbe yarıştırmaya gerek yok
Tuğgeneral tanıdığı olan ablacım

Bak arkadasim kendi kednine laf çıkarıyorsun ben rütbe yarısında değilim asla

Adam flört edebilir ama askerin sevgilisiyle değil kendi telini vererek bu rikse girmez yahu sen biliyorsun da biz bilmiyormuyuz
Ben van da 4 sene kaldım burdan yazamıyorum
Daha neyin inadı komutan bağırmış bitmiş biz şikayetten bahsediyoruz şikayet edilse ceza alır diyoruz

Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
degısmıs sıstem heralde :) askerlık unv yurdu gıbı olmuyor benım bıldıgım de yıne de sen bılırsın:))) cok kotu sınanmıssın sevgılın tarafından :)) bı de bısey demez tmm aramızda kalsın falan demıssın :) . bu gelecekte gercekten komutanı cıksa bıle ( kı arkadası olur da komutan haaala olmaz dıyorum) bu da kaydı sen gor dıye sakladım derken kendını de atese atcaksın bıl ıstedım :)

Nerden tutsan elinde kalıyor. Pü Allah bildiği gibi yapsın bu komutanlığın bi harfini bile haketmeyen ucuz karakterliyi.

Bak arkadasim kendi kednine laf çıkarıyorsun ben rütbe yarısında değilim asla

Adam flört edebilir ama askerin sevgilisiyle değil kendi telini vererek bu rikse girmez yahu sen biliyorsun da biz bilmiyormuyuz
Ben van da 4 sene kaldım burdan yazamıyorum
Daha neyin inadı komutan bağırmış bitmiş biz şikayetten bahsediyoruz şikayet edilse ceza alır diyoruz
Ya kız mahkemeye verdi diyorum ya
Sen neyi anlamıyorsun
Şikayet falan değil mahkeme anladın mı?
Tehdit hakaret hersey vardı
Ne oldu mesleğinden men mi oldu
Hayret birşey ya
Evet şurda elalemin rütbesini yarıştırıyorsun benle
Tuğgeneral tanıdığın varmış
Dedem albaydı askeriyenin içinde büyüdüm dedim diye bi haber değilim yani demek istedim
Tuttun tuğgeneral yakınım var dedin banane kimi tanıyorsan tanı
Komik ya gerçekten

Yakınlarimdan dolayi askeriye ortamini biliyorum hatta sordum konuyu okuyunca telefon güvendiği ere verebilir kullanmasi icin kişilere kalmış bişey hani sevgilin denemis olabilir yorumlari cok var ondan yazdim. Komutan deyince rutbeside cok yuksek degil bu kisinin belli erlerden sorumlu komutan sadece. Bide aile fotoğrafı varmış profilinde adamin, sevgilisi o kadar kurgulamaz heralde ya

Hakikaten bir kaç yorum okuyunca ufkum açıldı. Komutanla asker arasında çok kesin bir çizgi vardır. Telefon falan veremez diye düşünüyorum.Kaldı ki askeriyede bir komutanın tanıyıp bilmediği, sonrasında nasıl davranacağını kestiremeyeceği bir kıza bu şekilde yaklaşabileceğine ihtimal vermiyorum. Mesleği söz konusu çünkü. Sevgili bir oyun içinde olabilir. Ama yine de bilemem tabii

Demek ki düşünmemiş bunları
Adam zaten yüksek rütbeli bir asker değil
Astsubay falan en fazla zaten
Israrla neden kızı yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım neyse ya banane

Ya kız mahkemeye verdi diyorum ya
Sen neyi anlamıyorsun
Şikayet falan değil mahkeme anladın mı?
Tehdit hakaret hersey vardı
Ne oldu mesleğinden men mi oldu
Hayret birşey ya
Evet şurda elalemin rütbesini yarıştırıyorsun benle
Tuğgeneral tanıdığın varmış
Dedem albaydı askeriyenin içinde büyüdüm dedim diye bi haber değilim yani demek istedim
Tuttun tuğgeneral yakınım var dedin banane kimi tanıyorsan tanı
Komik ya gerçekten

Dedem albaydı dedin ben sana albay yada rutbeyle ilgili bir şey dedim mi aklıma dahi gelmedi ben yazınca bunun adı rutbe yarışması oldu niyete bak mantığa bak gerçekten tuhafsın

Konuyu nerden nereye getirdin karşılıklı tartışma olurda bunun bir usulü olur komiksin demek falan ne gereksiz şeyler

Tamam senin dediğin olsun mahkemeye verilmiş ceza.alinmmis olsun
Çünkü bir daha gerçekten karşılıklı konuşma niyetiyle yazsam senin bir sonraki cevabını tahmin edebiliyorum

O yuzden gerek yok tartışma bile bir sinirda kalmalı konu baskayken başka boyuta geçmemeli

Back
X