Herkes sevgilin seni deniyor olabilir demis de, bu cok sacma. Bunun mantikli bir tarafi yok bir kere. Adamin telefonundan adamin agziyla kiza mesaj atacak. Cok sacma ya. Hem sevgilim de olsa beni denemeye kalksa ben o kisiyi silerdim hayatimdan. Ben deneme tahtasi miyim derdim. Guvenmiyorsa denemeye gerek var mi, defolup gitsin.
Ben sevgilisinin denedigini falan dusunmuyorum. Ortada flotoz bir adam var. Komutan midir nedir, her neyse iste o karaktersiz belli ki bunu hep yapiyor. Yuzde 50 sansim var, en fazla red edilirim karsi taraftan diye hafiften hafiften yuruyor.
Hadi bir kez adamin telefonundan sevgilim mesela beni arasa okey. Sonra da ayni telefondan adam bana mesaj atsa, omzundaki yildizlari kac tane olursa olsun, hayirdir kardes bu ne is derim. Bana komutanim deme falan yazmis bir de adam. Bu ne cesaret, bu ne curet. Haddini bilmeli. Cavussa cavuslugunu bilsin, komutansa komutanligini. Ne oldugu da beni ilgilendirmez. Iki dakikaligina telefonundan konusuldu diye bu kadar lackalasmasinin anlami yok bence. Benim telefon numaramin sende ne isi var derim. Niye korkacagim mi?
Konu sahibi seni suclamak degil niyetimiz. Boyle tipler hayatta hep var, olacak da. Bu sana bir tecrube oldu. Bir insanin senin hayatinda ne kadar yer iştigal etmesine sadece sen karar verirsin. Bir insan senin hayatinda sen istedigin surece yer alabilir. Boyle tipler de sınır olmaz, insanin sınırını zorlar bu utanmaz arlanmazlar. Buna musade edip etmeyecek kisi sensin. Sen sınırını belirle. Yoksa bu adamda sınır mınır yok belli.