Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Şey kadın kuyruk sallamasa gelmez? O saatte orada ne işi varmış? Kafası bu değil mi? Nerde olsa tanırım.
Evet
Bencede sevgiliniz yazmış bunları. İstediği telefonu almayınca, seninle konuşmak için ondan bundan telefon alıyorum, sen telefon alsaydın bana rahatça konuşurduk, bunlar olmazdı, diyor sanırım.

Ama siz yine de konuşmanın ekran görüntüsünü saklayın, terhis olduğunda gösterin.

Eğer gerçekten komutanın telefonuysa numarayı engellerseniz sevgiliniz niye engellediğinizi soracaktır. O yüzden bence engellemeyin. Ama bundan sonra komutanın hiç bir mesajına cevap vermeyin.

Ayrıca komutanla gayet makul konuşmuşsunuz, sizden yüz bulma olayı yok. Sırf sevgiliniz zor durumda kalmasın diye kibar ve resmi davranmışsınız. Sizlik bir durum yok yani içiniz rahat olsun.
Başımıza bi iş geldiğinde de sen yol açtın diyenlerden ve bunu diyenler de kadın bana atılan herhangi bir mesaja mesajda “size yazmamam gerekirdi ben başkası sandım “ gibi bir mesaj önemli değil dediğim için bu adam tarafından ne kadar güzelsin mesajıyla taciz edilmeyi ben hakettim evet

Uzmançavuş diyorum adamlar senelerce doğuda kalıyo oraya gelen giden askerle de kardeş gibi oluyolar . Teğmen subay yarbay demiyorum zaten sevgilimin komutanı bu değil
Iyide belki er arkadaşı adam,ne malum komutanı olduğu.
Bakın size ihtimal sunuyoruz,bu da olabilir,bu şekilde de olmuş olabilir diye ama bunların hepsi fikir yürütme,yanlarında değiliz en nihayetinde birebir şahit olmadık. Başkası yazsa bu konuyu belki bu minvalde yorumlamazdım ama sizin telefon konunuzdan sonra erkek arkadaşınızdan şüpheleniyorum bende herkes gibi doğal olarak.

Telefon al olayı buraya kargo gelmiyomuş içine bakiyolarmış diyerek kapandı zaten annesiylede tanışıyorum annesiyle karşılaştıgımızda kızım biz telefon alcakmışız sen kargolayacakmışsın dedi ve konu o şekilde kapandı ben yanlış anlamışım sevgilimi yıllardır tanırım . Arkadaştık eskiden işletse bile böyle saçma bi şekilde denemez profilinde eşiyle fotografı olan bi adamla konuşmayacagımı bilir en azından
Eski konulara bir göz atım derim. Bana yapacak biri gibi geldi. Yakin zamanda bir de sevgilinin telefon isteme mevzusu var.

Sen hala kendini sucluyorsun ya cevap verdim kötü mü oldum şimdi diye
Sana yazan komutan olamaz olsa olsa yanındaki arkadaşının telidir.
Sevgilin seni deniyor bu kadar inanasın gelmese de böyle.
Söyle kendisine ne yapacak bakalım görelim ne hikayeler yazacak devamında
Bu kadar iyi niyetli olma aç şu gözünü artık

Eski konularına baktım iki gün önceki konusuna da yazdım tel askeriye sokulmaz cezası var diye takmış tele nasıl sevgiliymis ki nasıl askermis ki komutan özel telini verip görüntülü konusun demiş çok ilginç
Bu acaba komutan falan değil çavuş falanmı oda belli degil

Ben işin içinde bir komutan olduğuna inanmiyorum. Çocuk bir erin telefonundan kiza bana telefon al baskisi yapiyor gibi geliyor. Ya da kizin ne tepki verecegini merak ettiginden yokluyor.

Eski konularına baktım konu sahibi bu adamla ne zamandır berabersin? O yaka silktigin adam bu mu?

Bana yazdiniz sanırım,bunca olay(en basitinden fetö) olmuşken,ben normal ,sıradan bir vatandaş olarak telefonumu birine vermeye imtina ederim,adamı gözümde büyüttüğümden yada orgeneral sandığımdan değil,mesleği ,konumu sebebiyle salak değilse şayet veripte al kimi arıyorsan ara demez herhalde.
Veriyorsa da bir gün bir tarafında patlayabilir.
10 yıl önce telefonda halisahaya çağıran mahalleden tanıdığı kişiyle "akşama toplanıyoruz gel" konuşması yüzünden soruşturma geçiren insanlar biliyoruz neler neler duyduk. Diyorum ya herkes gölgesinden korkuyor bunun farkında değiller galiba.

Haklısınız ama siz birini işletcek olsanız eşiyle fotografı olan bi adam resmi mi koyardınız ? Yada o resimdeki kişiye o kadına ulaşma cesaretini göze alır mı telefon sahibi ?
Iyide belki er arkadaşı adam,ne malum komutanı olduğu.
Bakın size ihtimal sunuyoruz,bu da olabilir,bu şekilde de olmuş olabilir diye ama bunların hepsi fikir yürütme,yanlarında değiliz en nihayetinde birebir şahit olmadık. Başkası yazsa bu konuyu belki bu minvalde yorumlamazdım ama sizin telefon konunuzdan sonra erkek arkadaşınızdan şüpheleniyorum bende herkes gibi doğal olarak.

görüntülü konuşma olayı şu şekilde gelişti biz santralin telefonundan konuşuyoduk sevgilim santralda görevli bu yazan adamda oraya girip çıkan uzman çavuş sevgilimle herhangi bi sorumluluk durumu yok zaten doğudalar orda da telefon tamamen yasak olunca böyle şeyler olabişiyomuş. Santralden konuşurken arkadan bi ses geldi önce komutanım fln dedi oda al burdan konuş ora askeriyenin hattı dedi iki dk konuştuk . Ben anlamadım niye bu kadar tuhaf baktınız ben eminim bu adamın komutan olduguna hadi diyelimki bu adam telefonunu vermiyo benimkine e benim sevgilim salakmı elinde telefon varken iki saat santralden konuşmak istesin . Askerleri küçümsemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama belki benim sevgilimle aynı yaşta bi uzmançavuş bu çoguda eğitimsiz türkiyenin değişik yerlerinden olabiliyo . Yani burda değişik şeylere odaklancağınıza kendi kendinize ihtimal uydurcağınıza olaya odaklanır mısınız? Ben sebebiyet vermişim size bi mesaj gelse ve çok özür dilese ne diyeceksiniz önemli değil sorun yok dersiniz ki bu size iyilik yapan biriyse size yada sevgilinize .
adama cevap verirken askerde sevgilime takar mı bi problem çıkarır mı diye düşünerek ne diyeceğimi bile bilemedim . Ben sizden çözüm yolu veya bişey yapmalı mıyım onu sormak için konu açtım gerçekten erkekler hep haklı kadın davetkar demi çok ilginçsiniz
Size su anda ne oluyor ben onu anlamadım?
Sizin istediğiniz yorumları yapınca mi rahat edecektiniz?
Yorum yapmak fikir üretmektir. Kimse size burada saldirmamis, bu neyin alinganligi?
Bakis acilari farklı olabilir. Akillarda soru işareti oluşabilir. O zaman komutan konusunu simdi yazdiginiz netlikle yazsaydınız, madem rahatsız olacaktınız. Burası bir platform, konu acıyorsanız terbiye çerçevesi icinde yapılan yorumlara da bir şey deme hakkiniz yok.

görüntülü konuşma olayı şu şekilde gelişti biz santralin telefonundan konuşuyoduk sevgilim santralda görevli bu yazan adamda oraya girip çıkan uzman çavuş sevgilimle herhangi bi sorumluluk durumu yok zaten doğudalar orda da telefon tamamen yasak olunca böyle şeyler olabişiyomuş. Santralden konuşurken arkadan bi ses geldi önce komutanım fln dedi oda al burdan konuş ora askeriyenin hattı dedi iki dk konuştuk . Ben anlamadım niye bu kadar tuhaf baktınız ben eminim bu adamın komutan olduguna hadi diyelimki bu adam telefonunu vermiyo benimkine e benim sevgilim salakmı elinde telefon varken iki saat santralden konuşmak istesin . Askerleri küçümsemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama belki benim sevgilimle aynı yaşta bi uzmançavuş bu çoguda eğitimsiz türkiyenin değişik yerlerinden olabiliyo . Yani burda değişik şeylere odaklancağınıza kendi kendinize ihtimal uydurcağınıza olaya odaklanır mısınız? Ben sebebiyet vermişim size bi mesaj gelse ve çok özür dilese ne diyeceksiniz önemli değil sorun yok dersiniz ki bu size iyilik yapan biriyse size yada sevgilinize .
adama cevap verirken askerde sevgilime takar mı bi problem çıkarır mı diye düşünerek ne diyeceğimi bile bilemedim . Ben sizden çözüm yolu veya bişey yapmalı mıyım onu sormak için konu açtım gerçekten erkekler hep haklı kadın davetkar demi çok ilginçsiniz

Sen komutan dedin şimdi uzmanÇavuş oldu mevzu

Konu sahibi ben burda komutan değildir o dedim ki buda doğru çıktı senin konumla ilgili olsa da değil komutansa bunun cezası üzerine biriyle tartışma oldu ceza alır almaz diye

Bu ikinci asker ve tel üzerine konunuz sizde diğer askerler gibi asker aileleri gibi kurallara uyun onlarında ailesi sevgilisi eşi var
Başkasının teliyle konuşmayın engelleyin sevgilinize bunu uygun dille söyleyin böyle böyle oldu yerine başkasını rahatsız etmiyelim tel dinlenir falan filan

Biraz asker yolu bekleyin sabırlı oLun olur olmadık şeyler isterseniz yaparsanız başınıza tuhaf değişik şeylerde gelir herkes nasıl iletişim kuruyorsa sizde öyle yapın

• Beğen
Reactions: Jou
Siz belki bişey demediniz ama adama yol açmışsın oda gelmiş gibi saygısızca yorumlar açıldı peki ben size hakaret mi ettimde benim yorumum sizi bu kadar rahatsız etti bende gayet saygı çerçevesi içinde cevabı mı vermişim . Bana vermediğiniz hakkı siz nasıl kendinizde buldunuz ?
Size su anda ne oluyor ben onu anlamadım?
Sizin istediğiniz yorumları yapınca mi rahat edecektiniz?
Yorum yapmak fikir üretmektir. Kimse size burada saldirmamis, bu neyin alinganligi?
Bakis acilari farklı olabilir. Akillarda soru işareti oluşabilir. O zaman komutan konusunu simdi yazdiginiz netlikle yazsaydınız, madem rahatsız olacaktınız. Burası bir platform, konu acıyorsanız terbiye çerçevesi icinde yapılan yorumlara da bir şey deme hakkiniz yok.

Şoka girdim yaa.Nasil abazan bir milletiz.Damacanaya hallelen insanların yaşadığı bı ulkeden çok da bişey beklemiyorum ben artık.Bence sevgilinize solemeyin.Konumu itibariyle sıkıntı yaşar.Komutan tam dayaklık bı serefsizmis.

Neden bu kadar öfkelendiniz asker yolu bekleyip beklemediğimi yada sabırsız oldugumu bu konulardan nasıl çıkarttınız acaba?
Sen komutan dedin şimdi uzmanÇavuş oldu mevzu

Konu sahibi ben burda komutan değildir o dedim ki buda doğru çıktı senin konumla ilgili olsa da değil komutansa bunun cezası üzerine biriyle tartışma oldu ceza alır almaz diye

Bu ikinci asker ve tel üzerine konunuz sizde diğer askerler gibi asker aileleri gibi kurallara uyun onlarında ailesi sevgilisi eşi var
Başkasının teliyle konuşmayın engelleyin sevgilinize bunu uygun dille söyleyin böyle böyle oldu yerine başkasını rahatsız etmiyelim tel dinlenir falan filan

Biraz asker yolu bekleyin sabırlı oLun olur olmadık şeyler isterseniz yaparsanız başınıza tuhaf değişik şeylerde gelir herkes nasıl iletişim kuruyorsa sizde öyle yapın

Haklısınız ama siz birini işletcek olsanız eşiyle fotografı olan bi adam resmi mi koyardınız ? Yada o resimdeki kişiye o kadına ulaşma cesaretini göze alır mı telefon sahibi ?
Eşiyle fotoğrafı olan bir adam salak değilse şayet birine yürümeden önce değiştirir o fotoğrafı zaten. Benim bakış acıma göre tabi. Parmağında yüzukle kız tavlamaya çalışmak gibi birşey bu.

Siz belki bişey demediniz ama adama yol açmışsın oda gelmiş gibi saygısızca yorumlar açıldı peki ben size hakaret mi ettimde benim yorumum sizi bu kadar rahatsız etti bende gayet saygı çerçevesi içinde cevabı mı vermişim . Bana vermediğiniz hakkı siz nasıl kendinizde buldunuz ?
Bana hakaret etmediniz, bende size etmedim. Beni alintilamissiniz. Bende alintidaki konuda fikir üretip uydurmayın cümlenize hitaben cevap verdim. Alintilandigim yere yorum yapma yasağı gelmediyse, dilediğimi yazarım tabii ki de.

Ne telefonmus valla orda bir sizin sevgiliniz yok binlerce asker var ve kurallar var orası keyfi yer değil her istediğin de ara saatlerce konuş yok orda bide doğu orası daha disiplinli herşeye hazır beklemedeler
Herkes sizin gibi yapsa oranın düzeni ne olucak kurallar ne olucak herkes ankisorluyle nasıl konuşuyorsa sizde konusucaksiniz hepsi bu

Sizin ki can da sevgi aşkta diğerlerin ki ne sizin ne ayrilaciginiz olucak onun bunun teliyle konuşursanız düşüncesiz sevgilin numaranı ona buna verirse biride kalkar böyle can sıkar

Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum yada kaç yıl önce askerlikle ilgili bi bilginiz oldu ama şuan ankesörlü telefon kalmadı çogu asker elinde pubg oynuyo dokunmatik telefonla yani iki dk konuştum diye kimsenin hakkına girdiğimizi düşünmüyorum size bunu sormadım ayrıca konuyla alakasız fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen
Ne telefonmus valla orda bir sizin sevgiliniz yok binlerce asker var ve kurallar var orası keyfi yer değil her istediğin de ara saatlerce konuş yok orda bide doğu orası daha disiplinli herşeye hazır beklemedeler
Herkes sizin gibi yapsa oranın düzeni ne olucak kurallar ne olucak herkes ankisorluyle nasıl konuşuyorsa sizde konusucaksiniz hepsi bu

Sizin ki can da sevgi aşkta diğerlerin ki ne sizin ne ayrilaciginiz olucak onun bunun teliyle konuşursanız düşüncesiz sevgilin numaranı ona buna verirse biride kalkar böyle can sıkar
Benim yol açmamdan adama cevap vermemden çıktı konu sevgilim birinin telefonundan aradıgı için adam beni aramış ya hırsızın hiç mi suçu yok komiksiniz

Neden bu kadar öfkelendiniz asker yolu bekleyip beklemediğimi yada sabırsız oldugumu bu konulardan nasıl çıkarttınız acaba?
Askere giden herkesin sevgilisi sevdiği var siz takmisiniz tele bakın başımıza ne gelmiş herkes nasıl iletişim kuruyorsa sizde öyle yapın sabırlı oLun başka başka şekillerle ugrasana kadar herkes gibi sizde bekleyin dedim

Haklısınız bundan sonra kimsenin telefonuyla kendimi aratmam . Ama orda iki dk görebilmek için bile razı oluyo insan bende bilemezdim böyle olacagını
Askere giden herkesin sevgilisi sevdiği var siz takmisiniz tele bakın başımıza ne gelmiş herkes nasıl iletişim kuruyorsa sizde öyle yapın sabırlı oLun başka başka şekillerle ugrasana kadar herkes gibi sizde bekleyin dedim

Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum yada kaç yıl önce askerlikle ilgili bi bilginiz oldu ama şuan ankesörlü telefon kalmadı çogu asker elinde pubg oynuyo dokunmatik telefonla yani iki dk konuştum diye kimsenin hakkına girdiğimizi düşünmüyorum size bunu sormadım ayrıca konuyla alakasız fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen

Benim yol açmamdan adama cevap vermemden çıktı konu sevgilim birinin telefonundan aradıgı için adam beni aramış ya hırsızın hiç mi suçu yok komiksiniz
Ben yazdım cevapta verdim anlamak isteyen anlar istemeyen başka yere çeker

Back
X