Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Askeriyede yasak denilen ama goz yumulan seyler oluyor ya.Ben eşime bundan bir 8 sene once ozaman sevgiliyken gondermistim kargo icinde telefon.Bazi yerlerde goz yumuluyor buna.Askerin psikolojisini dusurmemek adina gormezden geliyorlr.Hatta kargo baska birine gitmisti de esim ortaligi birbirine katip bulmustu telefonu.Ozaman oyleydi yani simdi bilemiyorum.🤷‍♀️ Komutanlar herseyi biliyor ama bilmemezlige vuruyorlardi.Hatta ozaman karadenizde gorev yapiyordum.1 koliye gumushane pestili,findik,findik ezmesi bir ton sey koyup gondermistim.komutanlari telefonu verip findiklarin yarisini almislardi 😁
Konu fake olur olmaz.bilemem ama rutbeye guvenip hadsizlik yapana denk geldim.Adam bana beni nasil reddedersin diye hesap sormustu.Densiz.Hele ki kucuk yerde memurlarla ic ice olan bir yerdeysen daha da hadsizlesebiliyorlar.

Deneniyorsunuz bence zira bir komutanın telefonu vermesi, görüntülü konuşma sonra size yazması vs vs hiç inandırıcı değil. Sevgiliniz sizi yokluyor

Yok artık yaa. Pisliğe bak. Yalnız benim anlamadığım nokta şu: Size dünya güzeli yazmış. O mesajdan sonra neden engellemediniz ki? Daha da üstüne cevap yazmışsınız. Haddini bildirmek lazım bu pisliklere. Sizi şikayet ediyorum deyip engelleseydiniz keşke yaa çok sinirlendim

Yok artık yaa. Pisliğe bak. Yalnız benim anlamadığım nokta şu: Size dünya güzeli yazmış. O mesajdan sonra neden engellemediniz ki? Daha da üstüne cevap yazmışsınız. Haddini bildirmek lazım bu pisliklere. Sizi şikayet ediyorum deyip engelleseydiniz keşke yaa çok sinirlendim
Bence sayfayı bide sondan okumalisin

Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Sevgiline sakın bahsetme çıtlatma bile ve cevap verme artık bu adama engellersen sevgilin şüphelenir ve ne olur ne olmaz mesajları sakla

Yok canım taktir ettim açıkçası. Kızcağız büyük bir rol üstlenmiş ..bir nevi moral merkezi
Hahaha saçma sapan şeyler tutarsızlık neymiş sevgilisiyle telde konuşuyormuş ta arkadan ses gelmiş al bunla konus diye he he

Bide başka arkadaştan dünya laf işittim olacağı buydu belliydi

Sevgilime bugun yanlış anlama ben başkası sandım yanlışlıkla yazdım yanlış anlama fln diye kendi anltmış utanmadan bide bende bu kadar dedim başka bişey yok diğer aöylediklerini söylemedim
Askeriyede yasak denilen ama goz yumulan seyler oluyor ya.Ben eşime bundan bir 8 sene once ozaman sevgiliyken gondermistim kargo icinde telefon.Bazi yerlerde goz yumuluyor buna.Askerin psikolojisini dusurmemek adina gormezden geliyorlr.Hatta kargo baska birine gitmisti de esim ortaligi birbirine katip bulmustu telefonu.Ozaman oyleydi yani simdi bilemiyorum.🤷‍♀️ Komutanlar herseyi biliyor ama bilmemezlige vuruyorlardi.Hatta ozaman karadenizde gorev yapiyordum.1 koliye gumushane pestili,findik,findik ezmesi bir ton sey koyup gondermistim.komutanlari telefonu verip findiklarin yarisini almislardi 😁
Konu fake olur olmaz.bilemem ama rutbeye guvenip hadsizlik yapana denk geldim.Adam bana beni nasil reddedersin diye hesap sormustu.Densiz.Hele ki kucuk yerde memurlarla ic ice olan bir yerdeysen daha da hadsizlesebiliyorlar.

Yuh. Diyecek söz bulamadım.

Back
X