Sevgilimin aşşşırı gururu..

RickandMorty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
3.002
8.165
158
28
merhabalar kızlar.. şuan o kadar sıkkın ki içim kelimeleri nasıl toparlarım nasıl yazarım bilmiyorum.
uzun süreli bi birlikteliğimiz var, 2 yıl. Başlarda çok iyiydik ama sonra o canım cicim evreleri geçti ve bu ilişkiden bana kalan sadece umursamazlığı sanki. umurunda değilim gibi hissediyorum. O ilk zamanlardaki heyecanı yok kısaca ve ben çok mutsuzum bu sebeple. Alışkanlık olmuşuz sadece sanki.

Bütün bu sıkıntılar beni boğdu boğdu ve son nokta olarak dün tüm gün yan yanaydık ve konuşmadım onunla. Yaptığı bi iki şeye kırılmıştım ve anlamasını bekledim, anlamadı. Akşam eve bırakırken enerjimi sömürdün tüm gün dedi. Bişey demedim. Tartıştık biraz sadece. Zaten sonra da hiç konuşmadık diyebilirim. Gece de tartıştık gerçi ve tekrar çok sinirlendim. Çünkü korkunç bi gururu var yüzüne kapasam asla dönüp aramaz mesela. Mesaj da atmaz.

Bugün çıkmadım evden ne okula ne dışarı normalde gidicektim gitmedim, sadece okulla ilgili bi konuda mesaj atmış ve arayıp bunu söyleyip kapattı. Gel demek yok konuşalım demek yok sadece "gururu" var. Eskiden böyle değildi. Şuan benim düşündüğüm şey şu, bu güne kadar çok çabaladım ama artık bi kere de ben çabalamayayım ve o ne yapıyor göreyim istiyorum. Benim için gururunu yenebilir mi? Bunu merak ediyorum. Bitecekse bitsin inanın artık gücüm kalmadı bi kız olarak alttan alınmamak bu şekilde umursanmamak çok zor. Ben artık beni kaybedebileceğini hissetmesini ve kendine çekidüzen vermesini istiyorum. Ama bunun için ne yapacağımı bilmiyorum..

dün tüm gün yan yanaydık ve konuşmadım onunla. Yaptığı bi iki şeye kırılmıştım ve anlamasını bekledim, anlamadı.
hatalısınız,anlamasını beklerken ömür çürür,konuşmalıydınız,konuyu kendiniz açıp.
sizin için gururunu da ezdirmeyecek
sizi kaybetme hissini vermek istiyorsanız,aramayın,sormayın hatta mümkünse düşünmeyin bile.
kaybetme korkusu taktiklerle verilecek bir durum değil,zira karşıdaki insan aptal değilse anlıyor taktik olduğunu.
siz ne zaman gerçekten ondan vazgeçmeye hazır olacaksınız,o zaman o gerçekten sizi seviyorsa korkacak ve barışmak için çaba harcayacak.

Neden hiçbir şey yapmadan anlamasını bekliyorsunuz?
Alın karşınıza konuşun anlatın tüm derdinizi, dökün içinizi.
Sizi kaybetmek istemiyorsa kendine çeki düzen verir. Yok olmadı aynen devam mı ediyor o zaman ayrılırsınız. Bu kadar basit.

hatalısınız,anlamasını beklerken ömür çürür,konuşmalıydınız,konuyu kendiniz açıp.
sizin için gururunu da ezdirmeyecek
sizi kaybetme hissini vermek istiyorsanız,aramayın,sormayın hatta mümkünse düşünmeyin bile.
kaybetme korkusu taktiklerle verilecek bir durum değil,zira karşıdaki insan aptal değilse anlıyor taktik olduğunu.
siz ne zaman gerçekten ondan vazgeçmeye hazır olacaksınız,o zaman o gerçekten sizi seviyorsa korkacak ve barışmak için çaba harcayacak.

Haklısınız ama ben aynı konuları konuşmaktan yoruldum. Aptal değilse zaten neye kırıldığımı anlardı. Çoğunlukla söylerim zaten kırıldım diye ama bu sefer çok farklı oldu artık şurama kadar gelen şeyler yaptıkları. Bende konuşmamayı tercih ettim bu defa.
ben de arayıp sormamayı düşünüyorum ama o kadar büyük bi gururu varki muhtemelen o da aramaz sormaz bu nereye kadar gidecek böyle

Neden hiçbir şey yapmadan anlamasını bekliyorsunuz?
Alın karşınıza konuşun anlatın tüm derdinizi, dökün içinizi.
Sizi kaybetmek istemiyorsa kendine çeki düzen verir. Yok olmadı aynen devam mı ediyor o zaman ayrılırsınız. Bu kadar basit.
O kadar çok konuştum ki. Bence beni ciddiye almıyor biteceğini düşünmüyor asla. "Senden soğumamak için kendimi zorluyorum her bunu yaptığında" dedim ve bana cevabı "zorlama o zaman eğer benden soğuyorsan zaten bitmiş senin için her şey" gibi oluyor. Yani asla bi şey diyemiyorum mutlaka cevabı var. nasıl anlatabilirim bilmiyorum çok fena gururlu. Asla alttan alamıyor bile ilk ben arayayım diyemiyor. Bugün aradı onu da bi bahaneyle şunu unutma felan diyip kapattı. Benim bişey dememi bekledi ama demedim ben de. Sadece ona bıraktım çünkü aramızı düzelticekse de o düzeltsin bu sefer dedim.. şuan bana dehşet sinirlidir aramadığım için de 273)62 kat sinirleniyordur

Biliyor musun alerjim var, umursamazlığına.
Aylardır canımı acıtsa da sabrettim ama istediğim hayat bu değil.
Mutlu değilim, huzursuzum. Artık bu ilişkide ben yokum. De ve hiçbir şekilde iletişime geçme. Onu sensiz bırak.

O kadar çok konuştum ki. Bence beni ciddiye almıyor biteceğini düşünmüyor asla. "Senden soğumamak için kendimi zorluyorum her bunu yaptığında" dedim ve bana cevabı "zorlama o zaman eğer benden soğuyorsan zaten bitmiş senin için her şey" gibi oluyor. Yani asla bi şey diyemiyorum mutlaka cevabı var. nasıl anlatabilirim bilmiyorum çok fena gururlu. Asla alttan alamıyor bile ilk ben arayayım diyemiyor. Bugün aradı onu da bi bahaneyle şunu unutma felan diyip kapattı. Benim bişey dememi bekledi ama demedim ben de. Sadece ona bıraktım çünkü aramızı düzelticekse de o düzeltsin bu sefer dedim.. şuan bana dehşet sinirlidir aramadığım için de 273)62 kat sinirleniyordur
Canım benim ayrılacaksın o zaman. Birde öyle dene bakalım kaybettiğinde ne yapacak. Velevki blöfünü yemedi bir şey yapmadı ayrılmayı kabullendi o zaman demekki gerçekten bitmiş bir ilişki demek oluyor.
Boş yere çabalayıp kendini yıpratmanın gereği yok. Çok aşıksın belki olabilir ama kimse aşk acısından ölmüyor. O an yaşarken anlaşılmıyor belki ama aradan zaman geçince diyorsunki iyi ki bitmiş. Belkide böyle olacak bilemeyiz.

Benim sevgilim de çok inat. Ben hayatımda böyle bir inat görmedim. Bizde de hep alttan alan, arayı yumuşatmaya çalışan taraf bendim. Artık yoruldum ,seni çok iyi anlıyorum.
Ona anlatmaktan yoruldum, kırılmaktan yoruldum...
Kaybetme korkuları olmayınca böyle oluyor sanırım
Bizde noldu biliyor musun, en son yine benim kalbimi kırdı tartıştık. Ben onu arayıp sormadım o günden sonra, o da aramadı. 2 hafta oldu. İnadını, gururunu bırakıp aramaz da. Hata onda bir de, bir özür dilemek gönül almak çok mu zor bilmiyorum.
Sanırım bitti .Bu kadar süre sessiz kalınamazdı.

Biliyor musun alerjim var, umursamazlığına.
Aylardır canımı acıtsa da sabrettim ama istediğim hayat bu değil.
Mutlu değilim, huzursuzum. Artık bu ilişkide ben yokum. De ve hiçbir şekilde iletişime geçme. Onu sensiz bırak.
yani şunu bildiğim için ayrılık lafı etmiyorum, eğer ayrılalım dersem dönüşü olmaz gururuna yediremez asla böyle birine dön filan diyecek bi erkek değil, demez yani.
Ayrılık lafı etmedim ama asla mesaj atmayı düşünmüyorum ona. Kendini düzelticek bu olayı ciddiye alıcak son bi şans verdim. Ama nedense hiç umudum yok. Sadece ayrılık o kadar zor geliyor ki.. ondan ayrılırsam ölürüm filan gibi değil boşluğunu dolduramazmışım gibi. Ayrılırsam uzuuuun bi süre sevgili falan asla istemiyorum ve hayatımdaki bu açılacak boşluktan korkuyorum..

Gururdan ziyade egoist sevgiliniz.
Sizin üzüleceğinizi bile bile burnundan kıl aldırmıyor tabir i caizse.
İşiniz zor.

Canım benim ayrılacaksın o zaman. Birde öyle dene bakalım kaybettiğinde ne yapacak. Velevki blöfünü yemedi bir şey yapmadı ayrılmayı kabullendi o zaman demekki gerçekten bitmiş bir ilişki demek oluyor.
Boş yere çabalayıp kendini yıpratmanın gereği yok. Çok aşıksın belki olabilir ama kimse aşk acısından ölmüyor. O an yaşarken anlaşılmıyor belki ama aradan zaman geçince diyorsunki iyi ki bitmiş. Belkide böyle olacak bilemeyiz.
Ayrılırsam asla asla dön demez tanıyorum onu. Gururu gerçekten buna izin vermez açıkcası zaten bi kere bitti mi bende bitsin isterim yeniden denemem. Bi yorumda daha bahsettiğim gibi ben aslında onsuzluktan korkmuyorum biz bi çok açıdan olmuyoruz ailelerimiz uygun değil kafa yapımız bile temelde farklı. Ayrılırsak hayırlısı olduğunu bilicem ama yine de lanet bi şekilde cesaretim yok ve aramız iyiyken mutluyum onunla. İtiraf edeyim Seviyorum da. Keşke sevmeseydim.
Şuan yaptığım blöf bu aslında, biz normalde aynı üni aynı bölümde olduğumuzdan tüm günü beraber geçirirdik çıkmıyorum bile dışarı. Bu asla yapmadığım bişeydi bugüne kadar

Öncelikle sevgilinin umursamazlığına gurur deme.
Gurur değil bu.
Seni önemsemiyor ve değer vermiyor, bu sebeple rahat.
Ararsan arar, konusursan konusur, msj atarsan atar..
Yani onun için fark etmiyor..

Sen aramadğında onunda aramayacağını ve biteceğini biliyorsun
bunun içinde sürekli adım atma ihtiyacı duyuyorsun çünkü bitsin istemiyorsun.

Kabul etmek zor olabilir ama et bence.
Bir ilişkiyi tek başına yürütemezsin.

Benim sevgilim de çok inat. Ben hayatımda böyle bir inat görmedim. Bizde de hep alttan alan, arayı yumuşatmaya çalışan taraf bendim. Artık yoruldum ,seni çok iyi anlıyorum.
Ona anlatmaktan yoruldum, kırılmaktan yoruldum...
Kaybetme korkuları olmayınca böyle oluyor sanırım
Bizde noldu biliyor musun, en son yine benim kalbimi kırdı tartıştık. Ben onu arayıp sormadım o günden sonra, o da aramadı. 2 hafta oldu. İnadını, gururunu bırakıp aramaz da. Hata onda bir de, bir özür dilemek gönül almak çok mu zor bilmiyorum.
Sanırım bitti .Bu kadar süre sessiz kalınamazdı.
Bizim de ona dönecek korkuyorum 2 hafta yazmadan durur heralde gururundan. Sadecw mecburen konuşmak durumunda kalıyoruz biz aynı bölümü okuduğumuz için

Öncelikle sevgilinin umursamazlığına gurur deme.
Gurur değil bu.
Seni önemsemiyor ve değer vermiyor, bu sebeple rahat.
Ararsan arar, konusursan konusur, msj atarsan atar..
Yani onun için fark etmiyor..

Sen aramazsan onunda aramayacağını ve biteceğini biliyorsun
bunun içinde sürekli adım atma ihtiyacı duyuyorsun çünkü bitsin istemiyorsun.

Kabul etmek zor olabilir ama et bence.
Bir ilişkiyi tek başına yürütemezsin.
İşte taaam olarak bu. Ben bunları ona söylüyorum ve asla kabul etmiyor inkar ediyor. Ben de şuan denemek istedim bakalım ben bişey yapmadığımda benim için ne yapıcak.. sonuç alamazsam zaten bitireceğim.. istemesem de. Yoruldum çünkü çok yoruldum

Ayrılırsam asla asla dön demez tanıyorum onu. Gururu gerçekten buna izin vermez açıkcası zaten bi kere bitti mi bende bitsin isterim yeniden denemem. Bi yorumda daha bahsettiğim gibi ben aslında onsuzluktan korkmuyorum biz bi çok açıdan olmuyoruz ailelerimiz uygun değil kafa yapımız bile temelde farklı. Ayrılırsak hayırlısı olduğunu bilicem ama yine de lanet bi şekilde cesaretim yok ve aramız iyiyken mutluyum onunla. İtiraf edeyim Seviyorum da. Keşke sevmeseydim.
Şuan yaptığım blöf bu aslında, biz normalde aynı üni aynı bölümde olduğumuzdan tüm günü beraber geçirirdik çıkmıyorum bile dışarı. Bu asla yapmadığım bişeydi bugüne kadar
O zaman sana kötü bir tavsiye;
Sana bu şekilde davranmasına alışmalısın. Beklentiyi en aza indirip elindekiyle yetinmelisin.
Ve bence hiç gerek yok.
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım doğru kararı verirsin.

İşte taaam olarak bu. Ben bunları ona söylüyorum ve asla kabul etmiyor inkar ediyor. Ben de şuan denemek istedim bakalım ben bişey yapmadığımda benim için ne yapıcak.. sonuç alamazsam zaten bitireceğim.. istemesem de. Yoruldum çünkü çok yoruldum
Dene, bekle bakalım bir şeyler yapar belki canım. Bizim gibi olmaz inşallah. Seviyorsa mutlaka çabalar.

Back
X