• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ayağı kırılmış....kızlar akıl verin:(

Kırık;( sağ ayağımın tarak kemiği kirilmisti 2yıl önce hala sizlar ara ara;( üzerine basmamam gerekiyordu ama odadan odaya yürüyordum, o bile ağrı, acı veriyordu:( en kötü 2hafta kalkmasın. Balık ve bamyadan uzak dursun. Geçmiş olsun!

balık ve bamya niye???

:(( çok teşekkür ederim... dediğiniz gibi sağlığı daha önemli şuan... ben bi an ilk duyduğum için panikten yanında olamamaktan korktum...ama o şuan, eniştem gelsin seni alsın,annemler de bizde kalmanı istiolar dedi... tabii ki kabul etmedim... ailesiyle aram çok iyidir ama orada kalmam da doğru olmaz..yarın sabahtan gelirim yanına dedim.. en azından sık sık gitmemden rahatsız olmayacaklar demek ki:((

offf... içime doğmuş gibi, normalde her hafta maça gider..bu hafta gitme diye yalvardım neredeyse...içim sıkılıodu..dinlemedi beni:(((

oluyor öyle şeyler malesef , kısmet :34: bende merdivenden inerken son bir basamak kala düşüp de kırmıştım ayagımı, şans işte :31:

ailes yapısını sen daha iyi biliyorsun, kalmak yada kalmamak saan kalmış bişey tabiki, ama zor bir durum. ben kendi adıma başkalarına muhtaç olmaktan çok rahatsız olmuştum. ki kimse gocunmamıştı bana bakmaktan buna ragmen sürekli rahatszıdım. kolay gelsin size :34:

oluyor öyle şeyler malesef , kısmet :34: bende merdivenden inerken son bir basamak kala düşüp de kırmıştım ayagımı, şans işte :31:

ailes yapısını sen daha iyi biliyorsun, kalmak yada kalmamak saan kalmış bişey tabiki, ama zor bir durum. ben kendi adıma başkalarına muhtaç olmaktan çok rahatsız olmuştum. ki kimse gocunmamıştı bana bakmaktan buna ragmen sürekli rahatszıdım. kolay gelsin size :34:

bana verseler ben ona 2 ay bebekler gibi bakarım...>:(((( ama vermezler ki:((( ilk kez evlenmek istedim.. ilk kez şuan evli ollmadığıma köpekler gibi pişmanım:((

Balık yağlı olduğu için, bamyanın yapışkanimsı bir özelliği olduğu için kırıkta kayma yapıp iyileşmeyi geciktirdiğini yada yanlış kaynama oldugunu söylemişti doktorum. Tabi tercih sizin.

Canım geçmiş olsun diyeyim önce. Kirigin ne kadar zamanda iyikesecegi hakkında bir bilgim yok ama bence de onu sıkça ziyaret etmen sorun yaratmaz. Ailesi bu durumu anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta sevgilisisiniz içiniz acır yaninda olup destek olmak isteyeceksiniz bundan daha ne doğal ne olabilir kiii. Hem bence de zaten sizi bazı anlarda bas basa birakacaklardir, o iyileşene kadar o anlarlar idare ediverin. Sonrasinda açısını cikarirsinz bu günleri :)

Canım geçmiş olsun diyeyim önce. Kirigin ne kadar zamanda iyikesecegi hakkında bir bilgim yok ama bence de onu sıkça ziyaret etmen sorun yaratmaz. Ailesi bu durumu anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta sevgilisisiniz içiniz acır yaninda olup destek olmak isteyeceksiniz bundan daha ne doğal ne olabilir kiii. Hem bence de zaten sizi bazı anlarda bas basa birakacaklardir, o iyileşene kadar o anlarlar idare ediverin. Sonrasinda açısını cikarirsinz bu günleri :)

çok teşekkür ederim...şuan daha sakinim.... ben burada yabancı bir şehirdeyim...danışacağım kimsem yok... şu tedirginlikle beni rahatlatması için yanımda olabilecek kimsem yok... bi umut , iki laf söyleyen olur rahatlarım diye buraya yazdım... burda da bazı arkadaşlar cidden acımasızlar..:50: size tekrar teşekkğr ederim.. Allah kimsenin başına vermesin..herşeyin başı sağlık gerçekten:(

Sevgiline sakın böyle söyleme.
Tamam haklısın zamanlama fena olmuş ama kaza bu.
Benim küçük kız kardeşim tam iki kez kolunu kırdı ki kolda bile inledi çocuk, kaldı ki ayak/bilek yani.
Onun acısı ona yeter şimdi nasıl buluşucaz, görüşcez falan dememelisin şu aşamada.
Haftada iki gün gidersin, zaten dibinizde duracak değil ya ailesi illa ki yalnız bırakırlar sizi.
Sağlıklı olsun da telafi edersiniz, dert değil diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.

Back
X