Sevgilimin ayakları kokuyor ayrılmalı mıyım?

AngelicVampire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
13
8
36
İstanbul
Çok seviyorum ama ayakkabılarını çıkardığı zaman gerçekten kusacak gibi oluyorum. Artık dayanamıyorum. Gün içinde bile aklıma geliyor. Ayrılık için yeterli bir sebep mi?

Not: Yıkamıyor, yıkasa bile artık koku burnumdan gitmiyor.

çok seviyorum ama ayakkabılarını çıkardığı zaman gerçekten kusacak gibi oluyorum. Artık dayanamıyorum. Gün içinde bile aklıma geliyor. Ayrılık için yeterli bir sebep mi?

Not: Yıkamıyor, yıkasa bile artık koku burnumdan gitmiyor.

kuzucum ayrılık için yeterli bir sebep mi dediğine göre sen kafana ayrılmayı ztn koymuşsn da bahane arıyorsun gbi geldi bana.. Konuşmayı denedn mi peki bu koku meselesini..

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzucum ayrılık için yeterli bir sebep mi dediğine göre sen kafana ayrılmayı ztn koymuşsn da bahane arıyorsun gbi geldi bana.. Konuşmayı denedn mi peki bu koku meselesini..

Bilemiyorum, dediğin gibi belki de içten içe öyle hissediyorum ama bir yandan da seviyorum. Ama bu mesele öyle takıntı haline geldi ki, dediğim gibi istersek dışarda olalım koku bir şekilde burnuma geliyor. Belki de ben çok takıntı yapıyorum ya da sebep üretiyorum. Aslında çok iyi kalpli biri, ama kişisel hijyenine o kadar önem göstermiyor. Daha önce de söyledim, kokuyor dedim. Yıkamıyor bile ya da yıkasa bile bir su tutuyor. Israr edince de kavga çıkarıyor, "erkek adamın ayağı kokar" diyor.

Ailede de inanılmaz bir koku hassasiyeti var bizim. Ordan geliyor galiba.

bilemiyorum, dediğin gibi belki de içten içe öyle hissediyorum ama bir yandan da seviyorum. Ama bu mesele öyle takıntı haline geldi ki, dediğim gibi istersek dışarda olalım koku bir şekilde burnuma geliyor. Belki de ben çok takıntı yapıyorum ya da sebep üretiyorum. Aslında çok iyi kalpli biri, ama kişisel hijyenine o kadar önem göstermiyor. Daha önce de söyledim, kokuyor dedim. Yıkamıyor bile ya da yıkasa bile bir su tutuyor. ısrar edince de kavga çıkarıyor, "erkek adamın ayağı kokar" diyor.

Ailede de inanılmaz bir koku hassasiyeti var bizim. Ordan geliyor galiba.

[ı]erkek adamın ayağı kokar diye bi cümle olabilir mi? :20::20: Erkeğin yağ bezlern kadnlardan daha hızlı çalışıyor ztn ter ya da ayak kokusu daha çabuk oluşur.. Bunu bilip temizliğine özen göstermesi gerekir.. Bilemiyorum yani ne diyeceğimi hijyen konusunda haklısın.. Kendine özen göstermeyp bir de üste çıkmaya çalışıyorsa tamamyle haklısın hislerinde..:34:[/ı]

Böyle bir ayrılık sebebi olmaz, olmamalı derim.. Sevgilim gelse, sen ter kokuyorsun ayrılalım dese kendime güvenimi kaybederdim heralde.. Sevdiğim insan ya... o çekmicek de kim çekecek benim her halimi.
Yani eğer ilişkinizde başka bir problem yoksa ( ama bana da bahane arıyormuşsun gibi geldi biraz ) kişisel bakım hakkında onu özendirebilirsin böyle çok rahatsız oluyorsan. Bu sorunu çözmek için kremler ,spreyler falan var.. Erkeklere istediklerimizi yaptırmamız o kadar kolay ki ;) :17:
Bence sen ilişkin konusunda emin olmalısın önce..

Namaza baslamasini tavsiye edin. Günde 5 sefer yikamak zorunda olur ayaklarini. :) Ayrilik sebebi degil bu.

Sen istedikten sora bu alışkanlığı erkek arkadaşına edindirebilirsin.Bence baştan ona suçlayıcı şekilde ayakların kokuyor değilde farklı bir yaklaşım sunsaydın eğer bu şekilde davranacağını sanmıyorum.Mesela sen ona ayak kremi ,sprey pudra vs alabilrsin.Ayak kokusu genelde terlemeden meydana gelir .Şöyle bir yaklaşımda bulnabilrdin. Ayaklarım bu ara çok terliyor koku oluşuyordu pudra ve krem aldım kullanıyorum çok iyi geldi kuru tutuyor ve ayağı terletip kokutmuyor.Kampanya vardı birer tanede sana aldım gibi gibiii

Bu sorun çok büyük bi sorun gibi olmuş senin için ama bence o kadar da büyük bi sorun değil en azından ayrılmak için değil :9:
Kokuyu gidermek için bi çare bulabilirsin :34:

Back
X