- 24 Eylül 2016
- 43
- 4
- 1
- Konu Sahibi polyannaci
-
Pardon ama bizim ne suçumuz var ? Adam anlaman dinlemeden bana damgayı yapıştırdı ya. Aileler zaten tanışıyor komşuyuz dedim ya. Ama benim annem ile babam ayrı annemle birlikte yaşıyorum. Onun babası yok deyip sahip çıkacağı yerde tek kalemde beni silip atıyor. Beni tanımasa hak vereceğim ama her gün yüzyüzeyiz yani. Ve 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum...Adam haklı.
Benim de kapıma çocuğumun sevgilisi yüzünden polis gelse, aynı tepkiyi veririm.
Çift olarak kendinizi affettirin bir şekilde.
Özür mü dilersiniz, aileleri mi araya koyarsınız bilemeyeceğim...
sevgilimin babası beni aradı bir daha oğlumun yanında seni görmiycem senleyken burnu boktan kurtulmuyo dedi. ... Şoka uğradım tabi . Sizce ne yapmalıyım???
Haliyle sıkılıyor ama. Üstelik bunla kalsa iyi sevgilim eve gittiğinde beni korumuş babasıyla kavga ettiler ve sanırım babası dövdü de sesler geldi çünkü.Konu sahibi kusura bakmayın lütfen ama babasının tepkisi güldürdü beni
Siz de sıkmayın canınızı. Şokun etkisiyle öyle bir tepki vermiştir. Kolay değil tabii, kapıya polis dayanmış.
Aileler araya girse daha kötü olur. Çünkü benim annem çok sinirlendi bu olaya. Sen sahipsiz değilsin seni istemeyeni ben hiç istemem dediPardon ama bizim ne suçumuz var ? Adam anlaman dinlemeden bana damgayı yapıştırdı ya. Aileler zaten tanışıyor komşuyuz dedim ya. Ama benim annem ile babam ayrı annemle birlikte yaşıyorum. Onun babası yok deyip sahip çıkacağı yerde tek kalemde beni silip atıyor. Beni tanımasa hak vereceğim ama her gün yüzyüzeyiz yani. Ve 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum...
Ben de buraya ciddi ciddi derdimi anlatmaya girmiştim... boşunaymış demekki.Kızının peşini bırak
Ne alaka adamın tepkisi komik geldi aman neyse almıyacaklar şimdi seni tüh yaBen de buraya ciddi ciddi derdimi anlatmaya girmiştim... boşunaymış demekki.
Haliyle sıkılıyor ama. Üstelik bunla kalsa iyi sevgilim eve gittiğinde beni korumuş babasıyla kavga ettiler ve sanırım babası dövdü de sesler geldi çünkü.
Dövmüş mü?Haliyle sıkılıyor ama. Üstelik bunla kalsa iyi sevgilim eve gittiğinde beni korumuş babasıyla kavga ettiler ve sanırım babası dövdü de sesler geldi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?