SEVGİLİMİN BABASI BENİ İSTEMİYOR :((

Ya daha onceden taa lisede 3 yil once falan lisenin partisinde basılmistik. Onda da ilk bi partiye katilisimizdi onu da baskalari ihbar etmis partiyi yapanlara tepkili olan birileri iste o gece karakolda ifademiz alinmisti. Yani basimiza gelen ne varsa talihsizlik. Benim ne sucum var simdi

Ben de öyle yapiyorum zaten. Sevgilime sonuna kadar güveniyorum ama . Seni ezdirmem güven bana seni kimse üzemez falan dedi

Ihbar eden işgüzarın tekiyse ben napabilirim ya biz sokam ortasinda bagirip cagirmadik ki sadece ben arabadan inince koştum anlamiyor musunuz siz ???

Ihbar eden işgüzarın tekiyse ben napabilirim ya biz sokam ortasinda bagirip cagirmadik ki sadece ben arabadan inince koştum anlamiyor musunuz siz ???

Türkiye de yaşıyorsunuzdur sanırım.
Burası Türkiye. Millet yerde yatan yaralı görse ihbar etmiyor. İşgüzarlık yapıldığını düşünmüyorum.
Ben sizi anlıyorum da siz eleştiriyi kaldiramiyorsunuz.

Yaşadigim yer sakin ve hic olay olmayan bi yer oldugu icin olabilir mi acaba ?

Yaşadigim yer sakin ve hic olay olmayan bi yer oldugu icin olabilir mi acaba ?
Yine başa dönüyoruz ama madem sakin bir yer sizde sakin olmaliydiniz. Öyle büyük gösterisli hareketlerle sokak ortasında tiyatro yapmayacaktiniz.
Üstelik böyle bir tepkiden hemen sonra biz zaten çoktan barismistik, çarşıda oturuyorduk, size de sağlıksız bi ilişki belirtisi gibi gelmiyor mu?

Buradaki tek hata adamın sizi aramasi. Onun yerine oğluyla konuşmalı. Ve evet bu konuşma vazgeçirme üzerine olmalı.

Haliyle sıkılıyor ama. Üstelik bunla kalsa iyi sevgilim eve gittiğinde beni korumuş babasıyla kavga ettiler ve sanırım babası dövdü de sesler geldi çünkü.
offf offffff babası ile kavga etmesi çok kötü olmuş..adam şimdi seni sittinnnn sene istemez..hem polis geliyor hemde babası ile kavga ediyor...bunlarında tek sebepi sen oluyorsun çok çok kötü olmuş gerçekten

Benim tartisirken kacma huyum var elimde degil napabilirim? Bu yönümü torpulemem gerek biliyorum. Ve ayrica siz de babasi gibi her seyi bana yukluyorsunuz iliski 2 kisiliktir. Hemen sonra degil tabi aradan 1 saat falan gecmisti. Sorunumuzu cozduk yani olamaz mi?

offf offffff babası ile kavga etmesi çok kötü olmuş..adam şimdi seni sittinnnn sene istemez..hem polis geliyor hemde babası ile kavga ediyor...bunlarında tek sebepi sen oluyorsun çok çok kötü olmuş gerçekten
Sevgilimin hic sesi cikmasaydi beni korumasa daha mi iyiydi yani ?

Sevgilimin hic sesi cikmasaydi beni korumasa daha mi iyiydi yani ?
bu kişiye göre değişir .....o an için babasının yerinde olsaydım bende aynı tepkiyi verir..üstüne birde böyle bir hareket görürsem daha ketum olurdum
ama başka biri daha farklı yaklaşabilir bu olaya....kişileri tanımadan tespit yapmak pek sağlıklı olmaz

neticede 5 senedir tanıyorsun bu insanları sen karar vermelisin...nasıl bir davır alacağına

Eger muhatabım sevgiliniz olsa ona da sağlıksız bir iliskiniz var derdim. İlişki dediğim için suçu paylasiyorsunuz merak etmeyin.
Amaç suçlu bulmakta değil zaten. Sadece bu iş böyle yürümez.
Ilişki için gerekli olgunluğa sahip değilsiniz.
1 saatte cozulebilecek problem yüzünden ihbar falan yapılıyor.
Üstüne artık istenmiyorsunuz.
Her seyi gormezden gelip devam etseniz dahil oluru yok. Hadi bir şekil oldu, mutlu olmanız zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…