- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi polyannaci
-
20Dövmüş mü?
Yaşlar kaç?
Kusura bakmayın ama adamın tepkisi harbi komik.
Ah şu ebeveynler ya.Kız olsun erkek olsun, çocuğumun peşini bırak diyerek kurtulabileceklerini sanmaları yok mu?
Aksine kendi evlatlarını kötü bir konuma sokuyorlar. O yapamaz, onun yerine ben kovuyorum seni der gibi.
Bence bırakın oğlu çözsün meseleyi, siz yüz göz olmayın artık.
14-15 değilsiniz. Yaşınız toplum normlarını bilecek kadar büyük. Sokak ortasında ihbar edilecek kavgayı ederken aklınız neredeydi? Nasıl bir görüntüyse insanlar kacirildiginizi düşünmüş. Simdi de benim suçum ne diyorsunuz.
Ihbar eden işgüzarın tekiyse ben napabilirim ya biz sokam ortasinda bagirip cagirmadik ki sadece ben arabadan inince koştum anlamiyor musunuz siz ???14-15 değilsiniz. Yaşınız toplum normlarını bilecek kadar büyük. Sokak ortasında ihbar edilecek kavgayı ederken aklınız neredeydi? Nasıl bir görüntüyse insanlar kacirildiginizi düşünmüş. Simdi de benim suçum ne diyorsunuz.
Ihbar eden işgüzarın tekiyse ben napabilirim ya biz sokam ortasinda bagirip cagirmadik ki sadece ben arabadan inince koştum anlamiyor musunuz siz ???
Canim komsu da olsaniz pek onaylamiyormus bence zaten bu olay da olunca artik soyleme geregi duymus .peki senin annen sana kizmadi mi bu olay uzerine ?sucunuz yok tabi olayda da polis molis gelince yine de hoslanmamislardir benim annem de o yaslarda oyle birsey yasansa kizardi yani hareketlerine dikkat et falan
Yaşadigim yer sakin ve hic olay olmayan bi yer oldugu icin olabilir mi acaba ?Türkiye de yaşıyorsunuzdur sanırım.
Burası Türkiye. Millet yerde yatan yaralı görse ihbar etmiyor. İşgüzarlık yapıldığını düşünmüyorum.
Ben sizi anlıyorum da siz eleştiriyi kaldiramiyorsunuz.
Yine başa dönüyoruz ama madem sakin bir yer sizde sakin olmaliydiniz. Öyle büyük gösterisli hareketlerle sokak ortasında tiyatro yapmayacaktiniz.Yaşadigim yer sakin ve hic olay olmayan bi yer oldugu icin olabilir mi acaba ?
geçen seferden sana uyarı geldimi muneden :)))bana geldiNe alaka adamın tepkisi komik geldi aman neyse almıyacaklar şimdi seni tüh ya
offf offffff babası ile kavga etmesi çok kötü olmuş..adam şimdi seni sittinnnn sene istemez..hem polis geliyor hemde babası ile kavga ediyor...bunlarında tek sebepi sen oluyorsun çok çok kötü olmuş gerçektenHaliyle sıkılıyor ama. Üstelik bunla kalsa iyi sevgilim eve gittiğinde beni korumuş babasıyla kavga ettiler ve sanırım babası dövdü de sesler geldi çünkü.
Benim tartisirken kacma huyum var elimde degil napabilirim? Bu yönümü torpulemem gerek biliyorum. Ve ayrica siz de babasi gibi her seyi bana yukluyorsunuz iliski 2 kisiliktir. Hemen sonra degil tabi aradan 1 saat falan gecmisti. Sorunumuzu cozduk yani olamaz mi?Yine başa dönüyoruz ama madem sakin bir yer sizde sakin olmaliydiniz. Öyle büyük gösterisli hareketlerle sokak ortasında tiyatro yapmayacaktiniz.
Üstelik böyle bir tepkiden hemen sonra biz zaten çoktan barismistik, çarşıda oturuyorduk, size de sağlıksız bi ilişki belirtisi gibi gelmiyor mu?
Buradaki tek hata adamın sizi aramasi. Onun yerine oğluyla konuşmalı. Ve evet bu konuşma vazgeçirme üzerine olmalı.
Sevgilimin hic sesi cikmasaydi beni korumasa daha mi iyiydi yani ?offf offffff babası ile kavga etmesi çok kötü olmuş..adam şimdi seni sittinnnn sene istemez..hem polis geliyor hemde babası ile kavga ediyor...bunlarında tek sebepi sen oluyorsun çok çok kötü olmuş gerçekten
bu kişiye göre değişir .....o an için babasının yerinde olsaydım bende aynı tepkiyi verir..üstüne birde böyle bir hareket görürsem daha ketum olurdumSevgilimin hic sesi cikmasaydi beni korumasa daha mi iyiydi yani ?
Ben de buraya ciddi ciddi derdimi anlatmaya girmiştim... boşunaymış demekki.
Evet sorun da bu...dalga geçmemiş ki durumu özetlemiş..
sanki kız o erkek siz gibi bir tavır takınmış adam..
Benim tartisirken kacma huyum var elimde degil napabilirim? Bu yönümü torpulemem gerek biliyorum. Ve ayrica siz de babasi gibi her seyi bana yukluyorsunuz iliski 2 kisiliktir. Hemen sonra degil tabi aradan 1 saat falan gecmisti. Sorunumuzu cozduk yani olamaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?