Sevgilimin babası büyük sorun :(((

pas_ailleurs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar;

Benim 4 yıldır iyi kötü birlikte olduğum biri var fakat farklı dinlerdeniz ailesindeki herkesle aram çok iyi babası hariç :(( babası ile nasıl iletişime geçeceğimi bilmiyorum çok katı ve onların dininden olmadığım için ön yargılı davranacaktır. Babasını yani asıl kaleyi fethetmem için ne yapmam lazım sizce .....

Ön yargılı davranacaktır diyorsun, yani henüz nasıl davranacağı konusunda net bir fikrin yok.
Ailedeki herkesle iyi geçindiğine göre baba da sorun çıkarmaz herhalde.
Yani yazdıklarına bakarsam daha babasıyla tanışmadın?

E tanışmadıysan da şimdiden sorun etme.

Ön yargılı davranacaktır diyorsun, yani henüz nasıl davranacağı konusunda net bir fikrin yok.
Ailedeki herkesle iyi geçindiğine göre baba da sorun çıkarmaz herhalde.
Yani yazdıklarına bakarsam daha babasıyla tanışmadın?

E tanışmadıysan da şimdiden sorun etme.

Babasını tanıyorum sohbetim yok sadece oğluyla aramda bişeyler olduğunu seziyor ve istemediğini bana bakışlarıyla oğluna sözlü olarak dile getiriyor.

Canım benimde eşim ile aramda din farkı var başta aileme kabullendirmek çok zor olmuştu ama, sonradan erkek arkadaşımı tanıdıkça biraz daha yumşadılar,burada aslında sana değil biraz erkek arkadaşına da iş düşüyor,onun seni kabullendirmesi gerekiyor,eminim sende ailene kabullendirirken çok sıkıntı yaşayacaksın,evlenene kadar çok sıkıntılı zamanlar geçirekceksiniz,bunun için birbirinize güç ve destek vermeniz gerekiyor. Umarım herşey gönlünüzce olur...

Kendinizi kabul ettirmek için uğraşmayın. Doğal olun. Niyetiniz, kişiliğiniz, karakteriniz olmalı aslında önemli olan.
Zamanla sizi tanıyacaktır.
Acele etmeyin ki hata yapmayın

din farkı mı mezhep farkı mı var sevgılınle konustun mu bu durumu pekı

canım babasının önyargılı olcağını sorun yapacağına bence sen kendindeki önyargıyı sil :51: ayrıca kimseyi kendini sevdirmek zorunda değilsin.. sen saygıda kusur etme, kendin ol, samimi ol gerisi gelecektir.. tatlı söz yılan hesabı.. :1:

canım sevgilinin, babasının senin için söylediği negatif şeylere istinaden bu kanıya varmışsın. adam deme ki önyargılı. olabilir. sevgilin bunu sana söylediğine göre yeterince olgun değil. henüz sadece flört ediyorsunuz. bu konuda dertlenmemelisin. yarın evlilik kararı alırsınız, gelin adayı sıfatıyla tanışırsınız o zaman tavırlarına bakarsın adamın. ona göre bir yol izlersin.

babası önyargılı davranacak diyorsun, kendin önyargıda bulunuyorsun daha bilip bilmeden....

Babasını tanıyorum sohbetim yok sadece oğluyla aramda bişeyler olduğunu seziyor ve istemediğini bana bakışlarıyla oğluna sözlü olarak dile getiriyor. bunu sadece din farkı olduğu için yapıyor beni tanıyıp sevmediği için değil ....

acele etme ama bu hafife alınacak bir sorun değil sen dinini değiştirmedikçe ailesi için hep sorun olacak onun için iyi düşün derim

Back
X