sevgilimin babası vefat etti ,ne yapmalıyım.. ?

woltran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
8
2
86
43
Merhabalar..
yeni üyeyim..forumda hep misafir olarak takıldım..şimdi konu açmak ıcın üye oldum.

baslıktan da anlaşılacağı gibi ,sevgilimin babası öldü..
ne yapmalıyım.
1 senedir birlikteydik..sadece annesini 1 kere gördüm..
kuzenlerını tanıyorum . arkadaşlarını tanıyorum ..ama aıleden kımseyı tanımyorum.

destek olmak ıstıyorum.. hastaneye mı gıdeyım ..evine mi gideyim..kimseyi de tanımıyorum
yarın gömücekler ,mezarlıgaa mı gıdeyım..
saçma sapan haldeyım..

Son düzenleme:
Fatiha okuyabilirsin

Kimseyi tanımadığın için sevgiline baş sağlığı dileyip destek olman yeterli

Allah rahmet eylesin

kuzenlerını tanıyorum . arkadaşlarını tanıyorum ..ama aıleden kımseyı tanımyorum.

telefonla yanında olursun.. uygun olduğu bir vakit görüşmek istersin.. bence taziye evine mezarlığa gitmeye falan gerek yok daha sonra dilerseniz annesini ziyarete gidersiniz. mekanı cennet olsun
aynen cok dogru telefon et .uygun bır vakıt gorus eve de gıt sonra.ne bılım acısını yaşamalı tek

Bence sevgilinizin annesine gitmeniz en doğrusu , bir senedir birlikteliğiniz var telefonda taziye vermeniz uygun olmaz sanırım .

Tanıdığınız ortak arkadaşlarınız ile birlikte gidebilirsiniz evlerine bence.

en ıyısı ona sormalı ama ne dıyecegımı de bılmıyorum..cocoukta degılız ..adam 35 yasında bi cok acıyı cekmıs yasamıs bitirmiş..

Bunu en iyi sevgiliniz bilir yanında olmanı ister mi böyle bir günde. Evine gitsen hoşuna gider mi. Annesiyle de konuşmuşsun bi kere ara sevgilisini gelmek istediğini söyle oda sana ona göre bir şey söyler.

ne diyim ona ,yani nasıl avutulur..yanındayım acını paylaşıyorum dıyorum ama ne denır kı böyle bır günde.

Allah rahmet eylesin...ne yapılması gerkiyorsa onu yap..yanında ol sürekli..evdeki duaya git yardımcı ol...

telefonla başsağlığı dileyebilirsin.. mezarlığada gidebilirsin..
ben gitmemiştim zamanında .. üstelik sevgilim (şimdiki eşim) çok ısrar etmişti ..1000 km yol kimseyi tanımıyorum diye gitmemiştim..

Yapabileceğim bişey var mı? Diyeceksin o zaten kimseyi düşünecek halde değildir. Eğer gel derse gidersin yok bişey demezse rahatsız etme

Aradan biraz zaman gecince annesine gitmek istersen gidersin ama su asamada bisi yapmana gerek yok

cenazeye git. başsagolsun dile, akşam mevlüdü okunur onda bulun, birde istersen 7 sine gidersin.
ama sevgilinin yanında olmak güzel bir şey. gitmesende telefonla mesajla halini hatırınıa sorarsın..
ama evden cıkmamazlık etme.

boyle bır gunde yanında bulun. annesıyle bır kere gorusmussun gıt destek ol. basınız sagolsun yapabılcgm bısey var mı dıye sor. sevgılıne de atlatıcaz de sarıl. boyle bır gunde 1 senelık ılıskınz var tbıkı bulun. en azndan mutfaga gırer yardım edersın yedısınde . cok gzel olr.

Bence git bizde eşimle daha 4 5 aylık sevgiliyken babaannesi vefat etmişti ailesiyle abisinin düğününde tanışmıştım babaannesi yoğun bakıma alındı hep yanlarındaydım hastahanede vefat etti yine hep yanlarında oldum her konuda yardımcı oldum hatta kayınpderim definden sonra bana sarılıp ağlamıştı sonrasında görümcem babam asla duygularını belli etmez seni çok sevdi demişti kısaca ailesinin yaninda olman daha iyi olur aramakla olmaz

ne diyim ona ,yani nasıl avutulur..yanındayım acını paylaşıyorum dıyorum ama ne denır kı böyle bır günde.

denecek birşey maalesef ki yok
Allah rahmet eylesınden başka
irdeleyici olmayın, üstüne gitmeyin,
eve gidecekseniz kalabalık bir arkadaş grubu ile gidin
akrabalar varken birde oo sevgilisi mi mevzuları çıkmasın ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…