- 26 Ekim 2023
- 16
- -13
- 1
- 29
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
Sizi hizmetçisi olarak kullanıyor. Ayrılın tabikikızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Adam size köle gibi davranmıyor ki siz kölesiniz zaten.kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
Bende 23 sevgilim 35 yaşında tam 12 yaş var .genellikle büyük oldukları zaman yönetmeyi istiyorlar .kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
hayır asla öyle beklentim olmadı ben çalışmayı seviyorum ona da aşık oldugum için beraberim evleniriz diye de düşünmedim zaten e vliliği ailem istedi laf söz olmasın diyeE kullandırmışsınız zaten. Adam zengin diye her şeyine katlanmışsınız evlenme umuduyla. Evlenmeyince aklınız başınıza gelmiş.
hayır değil hiç evlenmemişadam evli mi
Adamın yanında 1.5 yıl yaşamanıza laf etmiyor mu bu elalem, ayrılınca mı laf söz oluyor? Aileniz yağlı kapıyı bırakmayın istiyor sadece.hayır asla öyle beklentim olmadı ben çalışmayı seviyorum ona da aşık oldugum için beraberim evleniriz diye de düşünmedim zaten e vliliği ailem istedi laf söz olmasın diye
niye evlenmiyorsunuz o zamanhayır değil hiç evlenmemiş
Şimdi, siz o işin patronu değilsiniz. Sevgiliniz patron. Neden gücünüze gitti anlayamadım? O sizin işvereniniz. Sanırım siz bir ayrıcalık istiyorsunuz, işe gitmeyin ama sevgiliniz maaşınızı versin istiyorsunuz. Tuhaaaffkızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
evlilik istemedim ondan sadece o hiç istemior bunu ara ara belli ediyorBu kullandırmayan haliniz mi? Adama ucuzdan ırgatlık, bedava cinsellik sunuyorsunuz zaten hali hazırda. Kullanılmadan kasıt evlilik umudu ise unutun gitsin zaten. Evlenecek adam 4 yıl beklemiyor.
bir dost gibi cevap verdiğin için teşekkür ederimBende 23 sevgilim 35 yaşında tam 12 yaş var .genellikle büyük oldukları zaman yönetmeyi istiyorlar .
Canım bence konu evlenmeye gelince kaçıyor ama senden ev işleri istiyorsa açıkcası biraz ele aldıgını ve kafana göre sana hükmettiğini düşünüyor.
Genceciğiz ve kendini kullandırma çünkü 4 yılını vermişsin çabalamış iş konusunda da yanındasın buna rağmen el üstünde tutulmuyorsan bence tekrar düşün seni seven zaten yanında olmak için çabalar.
Ailenene gelince senin hayatın senin kararların ailene çok detay verme ayrıntı anlatma her tartışmada falan Anlaşamadık ve ya ben artık istemiyorum diyebilirsin kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Aşk böyle bişey değil ki ama.hayır asla öyle beklentim olmadı ben çalışmayı seviyorum ona da aşık oldugum için beraberim evleniriz diye de düşünmedim zaten e vliliği ailem istedi laf söz olmasın diye
hayır en azından ev işlerinde yardımcı olsun istiyorum herşeyi bana bırakmasını istemiyorumŞimdi, siz o işin patronu değilsiniz. Sevgiliniz patron. Neden gücünüze gitti anlayamadım? O sizin işvereniniz. Sanırım siz bir ayrıcalık istiyorsunuz, işe gitmeyin ama sevgiliniz maaşınızı versin istiyorsunuz. Tuhaaaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?