sevgilimin bana köle gibi davranması

yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.

evlilik istemedim ondan sadece o hiç istemior bunu ara ara belli ediyor

bir dost gibi cevap verdiğin için teşekkür ederim
Seni anlayabiliyorum tabiki
Silip atmak kolay degıl belki düzeltirim diye uğraşıyorsun.
Peki nasıl bir insan sinirli mi mesela oturup tatlı tatlı konuşsan nasıl tepki verir

yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.
Siz yapmak istemediğiniz de sevgiliniz ne tepki veriyor mesela neler söylüyor onu merak ettim.

Heee heee, zor seversin anladık.Adam senden 12 yaş büyük ve öküzün teki işte.

Kusura bakma hiç inandırıcı değil. Asgari ücret geliri olsa öyle 10 saat çalıştıktan sonra gidip Bi de donlarını yıkamazdın. Maddi durumu iyi diye cazip gelmiş, bu maddi durumun Bi katkısı olmadığını görünce de ayrılmayı düşünmeye başlamışsın.

Artık bir şeylerin farkına varmışsınız. Onunla yaşamayın ve ciddi düşünmüyorsa devam etmeyeceğinizi söyleyin. 4 yıl az değil çok gencsiniz yıllarınızı çöpe atmayın bu bencille.

Adam bunu göreli çok olmuş zaten, o yüzden böyle davranıyor.

Seni anlayabiliyorum tabiki
Silip atmak kolay degıl belki düzeltirim diye uğraşıyorsun.
Peki nasıl bir insan sinirli mi mesela oturup tatlı tatlı konuşsan nasıl tepki verir
aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dedi

Ee! Hade adam evlilik istemiyor, peki siz hayatınız boyunca ona cariyelik mi yapacaksınız?
27 yaşındasınız, andığım kadarıyla ne kadar evlilik istemiyorum deseniz de içten içe evlilik te istiyorsunuz doğal olarak. 40 yaşına gelmiş evlilik düşünmeyen birinden ayrılmama motivasyonunuzu ne ? Çok yanlış biryle berabersiniz.

Aileniz haksız mı? Adam bulmuş çıtırı evde "karılık" dükkanda ucuz işçi.Bu zamana kadar niye çektiniz????
Benimle evlenir ,yan gelir yatarım 3 dükkanın parasını yetim dediyseniz adam sizden daha çakal çıkmış,ava giderken avlanmişsınız.Hic öyle niyetim yoktu bilmeden konuşmayın ben ona çok aşıktım diyeceksiniz hassa işte adam hiç aşık olmamış bir güzel sefa sürmüş şimdide kolayca sizinle ilişkiyi bitirmiş,yeni avlara çıkmıştır bile .İnsan kafasını kullanmaz,kendine değer vermezse sonuç bu oluyor maalesef...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…