- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
Sanki biz yazdık adamın aldığı montların ayakkabıların fiyatınıMaddi yönden bakan biz değiliz. Konudan maddiyat akıyor onu söylüyoruz.
Canım benim, önce kendine itiraf et. Sen senden birşeyler sakınmasına gocunuyorsun. Adamda bedava senin deyimle köle bulmuş. Neden uğraşsınyani istese temizlikçi alır hafta da bir kez benden beklemez
yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.Adama bedava seks, bedava temizlik, bedava yemek hizmetleri veriyorsunuz. İse zamanında gidiyor geliyor iyi bir çalışan oluyorsunuz asla evlenmem diyor ses etmiyorsunuz siz kendinizi kullandırıyorsunuz adam da ses çıkarmıyor. Sırf zengin diye kendinden bu kadar ödün verilmez.
yani istese temizlikçi alır hafta da bir kez benden beklemez
Seni anlayabiliyorum tabikievlilik istemedim ondan sadece o hiç istemior bunu ara ara belli ediyor
bir dost gibi cevap verdiğin için teşekkür ederim
Siz yapmak istemediğiniz de sevgiliniz ne tepki veriyor mesela neler söylüyor onu merak ettim.yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.
aldatma olayına ne kadar meraklısınız ya 1 buvuk yıldır berabeer yaşıyoruz diyorum anlamıyor musunuz? yaşlı değil ayrıcaaynennnn kesin öyledirrr
bu kadar yaşlı adamla ne işin var
adam evli yüksek ihtimal bırak git adamı
Heee heee, zor seversin anladık.Adam senden 12 yaş büyük ve öküzün teki işte.yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.
Kusura bakma hiç inandırıcı değil. Asgari ücret geliri olsa öyle 10 saat çalıştıktan sonra gidip Bi de donlarını yıkamazdın. Maddi durumu iyi diye cazip gelmiş, bu maddi durumun Bi katkısı olmadığını görünce de ayrılmayı düşünmeye başlamışsın.yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.
Artık bir şeylerin farkına varmışsınız. Onunla yaşamayın ve ciddi düşünmüyorsa devam etmeyeceğinizi söyleyin. 4 yıl az değil çok gencsiniz yıllarınızı çöpe atmayın bu bencille.kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Zor seviyorsun seve seve bunu mu sevdin?yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.
Adam bunu göreli çok olmuş zaten, o yüzden böyle davranıyor.Kusura bakma hiç inandırıcı değil. Asgari ücret geliri olsa öyle 10 saat çalıştıktan sonra gidip Bi de donlarını yıkamazdın. Maddi durumu iyi diye cazip gelmiş, bu maddi durumun Bi katkısı olmadığını görünce de ayrılmayı düşünmeye başlamışsın.
aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dediSeni anlayabiliyorum tabiki
Silip atmak kolay degıl belki düzeltirim diye uğraşıyorsun.
Peki nasıl bir insan sinirli mi mesela oturup tatlı tatlı konuşsan nasıl tepki verir
evli değil ama evlllik çocuk istemiyor başka hayalleri var 7 yıl yurt dışında yaşamış hayali dünyayı gezmek ilk tanıştığımızda da böyle bir insandı zaten o konu da değişmedi önceden de vaad etmedi yani
sen yapamayacaksan kim yapacak bu işleri diyor bende ben çalısıorum dedim hem calısıp hem yapanlar nasıl yapıyor dedi bende ben yapmam hafta da bir kadın al dedimSiz yapmak istemediğiniz de sevgiliniz ne tepki veriyor mesela neler söylüyor onu merak ettim.
4 yıl sonra mı anlamışım bunu? maddi durumu umrumda değil olmadı da bende aç açıkta değilim allaha şükürAdam bunu göreli çok olmuş zaten, o yüzden böyle davranıyor.
Aileniz haksız mı? Adam bulmuş çıtırı evde "karılık" dükkanda ucuz işçi.Bu zamana kadar niye çektiniz????kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Adam da kusura bakmasın bu fikirde birini seçtiyse parasını da yedirecek Bi zahmet yoksa niye dursun yanında.Adam bunu göreli çok olmuş zaten, o yüzden böyle davranıyor.
Temizlikçi tutmuş aslında, hem de beleşe.bana pahalı hediye almaz ben kendime 1500 e bot alırsam 500ünü verir benim onun aldığında gözüm yok ben temizlikçi tutamasına kızıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?