- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.404
- 498
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
hayır en azından ev işlerinde yardımcı olsun istiyorum herşeyi bana bırakmasını istemiyorum
Yapmayın. Şurda biz bizeyiz. O istemediği için istemiyorsunuz. Mecbur bi isteksizlik yani.evlilik istemedim ondan sadece o hiç istemior bunu ara ara belli ediyor
bir dost gibi cevap verdiğin için teşekkür ederim
arkadaslar durumu cok iyi değil ki dükkan sahibi olmak zenginlik neden maddi yönden baktınız hepiniz dükkan sahibi olmak elemandan iki kat fazla kazanmak ben asla maddiyatında değilim ailemde değil bu güne kadar kendime birsey aldırmışlığım yok parası umrumda değil benden cok sey beklemesi sorun ben evde temizlik yapacak ütü yapacak birisi değilim sorun buAdamın yanında 1.5 yıl yaşamanıza laf etmiyor mu bu elalem, ayrılınca mı laf söz oluyor? Aileniz yağlı kapıyı bırakmayın istiyor sadece.
Adam gelmiş 40ına. Sizin ne işiniz var o kadar büyük insanla onu da anlamıyorum? Hayat şartlarınız ve anlayışınız uymuyor işte.hayır en azından ev işlerinde yardımcı olsun istiyorum herşeyi bana bırakmasını istemiyorum
bana pahalı hediye almaz ben kendime 1500 e bot alırsam 500ünü verir benim onun aldığında gözüm yok ben temizlikçi tutamasına kızıorumPeki sana hiç böyle hediyeler aliyormu kendine aldığı gibi pahalı kıyafetler fln.
Bence tamamen seni kullanıyor da o şuan bedavadan temizlikçi buldum nasılda her işimi yapıyor kafasında hem etinden hem sütünden faydalanıyor kafasında.
Maddi yönden bakan biz değiliz. Konudan maddiyat akıyor onu söylüyoruz.arkadaslar durumu cok iyi değil ki dükkan sahibi olmak zenginlik neden maddi yönden baktınız hepiniz dükkan sahibi olmak elemandan iki kat fazla kazanmak ben asla maddiyatında değilim ailemde değil bu güne kadar kendime birsey aldırmışlığım yok parası umrumda değil benden cok sey beklemesi sorun ben evde temizlik yapacak ütü yapacak birisi değilim sorun bu
O zaman aileniz evlenirsiniz belki diye ilişkinize onay vermiş.Adam sizi düpedüz kullanıyor işte, hem de arada ciddi bir yaş farkı var.Sizin durum bile bile lades,hiç hayıflanmayın şimdi.hayır asla öyle beklentim olmadı ben çalışmayı seviyorum ona da aşık oldugum için beraberim evleniriz diye de düşünmedim zaten e vliliği ailem istedi laf söz olmasın diye
Bu mesajda durumu çok iyi değil yazmışsınız. Daha üç saniye önce durumu çok iyi yazmıştınız bakın alıntıladım. Kendi kendinizi yalanlıyosunuz.arkadaslar durumu cok iyi değil ki dükkan sahibi olmak zenginlik neden maddi yönden baktınız hepiniz dükkan sahibi olmak elemandan iki kat fazla kazanmak ben asla maddiyatında değilim ailemde değil bu güne kadar kendime birsey aldırmışlığım yok parası umrumda değil benden cok sey beklemesi sorun ben evde temizlik yapacak ütü yapacak birisi değilim sorun bu
Farkında mısınız bilmiyorum ama siz resmen cariye olmuşsunuz. Hem evdeki hem işteki işlerini köle gibi yaptırıyor, istediğinde cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor ve karşılında hiçbir şey vermiyor. Hediye bile almıyor. Bu sevgililik değil siz cariye ve efendisi olmuşsunuz.sevgilimin durumu çok iyi. kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor.
Tamam ama buda hoş bir şey değil ki insan sevgilisine bazen jest yapar hediye almak ister ve durumu iyiyse kendine o kadar pahalı şeyler alıyorsa sizede alabilir arada ne var ki bunda yanibana pahalı hediye almaz ben kendime 1500 e bot alırsam 500ünü verir benim onun aldığında gözüm yok ben temizlikçi tutamasına kızıorum
kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Karar ver bacım?arkadaslar durumu cok iyi değil ki dükkan sahibi olmak zenginlik neden maddi yönden baktınız hepiniz dükkan sahibi olmak elemandan iki kat fazla kazanmak ben asla maddiyatında değilim ailemde değil bu güne kadar kendime birsey aldırmışlığım yok parası umrumda değil benden cok sey beklemesi sorun ben evde temizlik yapacak ütü yapacak birisi değilim sorun bu
evli değil ama evlllik çocuk istemiyor başka hayalleri var 7 yıl yurt dışında yaşamış hayali dünyayı gezmek ilk tanıştığımızda da böyle bir insandı zaten o konu da değişmedi önceden de vaad etmedi yaniYüksek ihtimale adam zengin diye her şey katlaniyorsunuz. Yoksa kimse kendinden 12 yaş büyük birinin böyle tavırlarını çekmez. Evlenmek istememesi de ayrı garip inşallah evli degildirevli değil tabi ki ama evlilik istemiyor hayalleri çok başka dünya turu te
arkadaslar durumu cok iyi değil ki dükkan sahibi olmak zenginlik neden maddi yönden baktınız hepiniz dükkan sahibi olmak elemandan iki kat fazla kazanmak ben asla maddiyatında değilim ailemde değil bu güne kadar kendime birsey aldırmışlığım yok parası umrumda değil benden cok sey beklemesi sorun ben evde temizlik yapacak ütü yapacak birisi değilim sorun bu
yani istese temizlikçi alır hafta da bir kez benden beklemezKarar ver bacım?
aynennnn kesin öyledirrrevli değil ama evlllik çocuk istemiyor başka hayalleri var 7 yıl yurt dışında yaşamış hayali dünyayı gezmek ilk tanıştığımızda da böyle bir insandı zaten o konu da değişmedi önceden de vaad etmedi yani
Sizden ayrılınca gidip 20 yaşında bi kız bulup evlenecek. Şak diye. Buraya yazıyorum. Kadınlar kulübünde demişlerdi dersiniz.evli değil ama evlllik çocuk istemiyor başka hayalleri var 7 yıl yurt dışında yaşamış hayali dünyayı gezmek ilk tanıştığımızda da böyle bir insandı zaten o konu da değişmedi önceden de vaad etmedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?