sevgilimin bana köle gibi davranması

Adama bedava seks, bedava temizlik, bedava yemek hizmetleri veriyorsunuz. İse zamanında gidiyor geliyor iyi bir çalışan oluyorsunuz asla evlenmem diyor ses etmiyorsunuz siz kendinizi kullandırıyorsunuz adam da ses çıkarmıyor. Sırf zengin diye kendinden bu kadar ödün verilmez.

evlilik istemedim ondan sadece o hiç istemior bunu ara ara belli ediyor

bir dost gibi cevap verdiğin için teşekkür ederim
Yapmayın. Şurda biz bizeyiz. O istemediği için istemiyorsunuz. Mecbur bi isteksizlik yani.

Adamın yanında 1.5 yıl yaşamanıza laf etmiyor mu bu elalem, ayrılınca mı laf söz oluyor? Aileniz yağlı kapıyı bırakmayın istiyor sadece.
arkadaslar durumu cok iyi değil ki dükkan sahibi olmak zenginlik neden maddi yönden baktınız hepiniz dükkan sahibi olmak elemandan iki kat fazla kazanmak ben asla maddiyatında değilim ailemde değil bu güne kadar kendime birsey aldırmışlığım yok parası umrumda değil benden cok sey beklemesi sorun ben evde temizlik yapacak ütü yapacak birisi değilim sorun bu

bana pahalı hediye almaz ben kendime 1500 e bot alırsam 500ünü verir benim onun aldığında gözüm yok ben temizlikçi tutamasına kızıorum

Maddi yönden bakan biz değiliz. Konudan maddiyat akıyor onu söylüyoruz.

hayır asla öyle beklentim olmadı ben çalışmayı seviyorum ona da aşık oldugum için beraberim evleniriz diye de düşünmedim zaten e vliliği ailem istedi laf söz olmasın diye
O zaman aileniz evlenirsiniz belki diye ilişkinize onay vermiş.Adam sizi düpedüz kullanıyor işte, hem de arada ciddi bir yaş farkı var.Sizin durum bile bile lades,hiç hayıflanmayın şimdi.

Bu mesajda durumu çok iyi değil yazmışsınız. Daha üç saniye önce durumu çok iyi yazmıştınız bakın alıntıladım. Kendi kendinizi yalanlıyosunuz.

sevgilimin durumu çok iyi. kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor.
Farkında mısınız bilmiyorum ama siz resmen cariye olmuşsunuz. Hem evdeki hem işteki işlerini köle gibi yaptırıyor, istediğinde cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor ve karşılında hiçbir şey vermiyor. Hediye bile almıyor. Bu sevgililik değil siz cariye ve efendisi olmuşsunuz.

Boşuna evlilik istemediğinizi de iddia etmeyin. Belki evleniriz de rahata ererim umuduyla tüm bunlara katlanıyorsunuz bence. Ömür boyu bu adamın cariyesi olmayı hayal ettiğinizi sanmıyorum

bana pahalı hediye almaz ben kendime 1500 e bot alırsam 500ünü verir benim onun aldığında gözüm yok ben temizlikçi tutamasına kızıorum
Tamam ama buda hoş bir şey değil ki insan sevgilisine bazen jest yapar hediye almak ister ve durumu iyiyse kendine o kadar pahalı şeyler alıyorsa sizede alabilir arada ne var ki bunda yani

Karar ver bacım?

evli değil ama evlllik çocuk istemiyor başka hayalleri var 7 yıl yurt dışında yaşamış hayali dünyayı gezmek ilk tanıştığımızda da böyle bir insandı zaten o konu da değişmedi önceden de vaad etmedi yani

ben evli olduğum halde kadar sizin kadar sorumluluk yüklemiyorum kendime.

aynennnn kesin öyledirrr

bu kadar yaşlı adamla ne işin var

adam evli yüksek ihtimal bırak git adamı

Sizden ayrılınca gidip 20 yaşında bi kız bulup evlenecek. Şak diye. Buraya yazıyorum. Kadınlar kulübünde demişlerdi dersiniz.

Ne pahali hediye aliyor size ne sevgilisisiniz diye ayricalik taniyor ne ev isine yardim ediyor tum gun evde yattigi halde. Ailenizin basiniza kakmasi daha iyi boyle bir hayat yasamaktansa. Kolesi olmussunuz zaten. Hic degilse parasini tirtiklasaydiniz sevgili olarak kalabilmenizi anlardim sizde sevgi varsa bile karsidaki okuzde yok daha fazla zorlamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…