Sevgilimin bana olan ilgisi azaldı

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.633
10
0
Diğer
ilişkimiz şubatta 5.yıla giriyo.. çok seviyo ve çok seviliyorum emin oldugum tek sey bu.. ama benim askerden geldi geleli zaman zaman tekrarlayan bir derdim var.. gelip çalışmaya başladıgından beri (2 yıldr) yoğun oldugunda ilgisini alakasını keser oldu. yoğun oldugunu söylüyo tabi nekdr dogru bilemiorm. yani tek bi mesajlık 1 dklık alo dicek kadar mı yoğun neyse...
bütün gün evde oldugum zamanlar oluyo, bu sürede üzerine gitmeyim die erteliyorum dertlerimi anlayışlı davranıyorum. bu 1 gün sürüo 2 gün sürüyo ama 3. gün olmuyo. cünkü ben nekdar gitmesem üzerine o okadar daha gidiyo. farkında degil... ama ben üzerine gitmessem iyice sogurum iyice kurarım kafamda bilirsiniz işte kız milleti aynıdır ya..
söylediğimde de haklı cıkıyo işi oluyo biri gelmiş biri gitmiş oluyo.. tamam cok calışıyo ama benimde eskiden gösterdigi kocaman ilgiye ihtiyaçım var. minik şeylerle mutlu olabilirim farkında ama hiç bi çabası yok ki... gündüz calışıyo gecede yorulmuş uykusu gelmiş oluyo yarım saat sonra uyuyo ben kalıyorum tabi.
bunları ben mi abartıyorum bilmiyorum. neden msj atmıyosun neden aklına gelmiyorum dedgimde de sende atmadın oluyo cvbı. ben atmadıgımda rahatsız olmuyosun demek oluyo bu diyorum . rahatsızsan bırakma dio. yerleşmiş huylarımız var her sabah günaydın deriz biyere giderken haber veririz mutlaka. ama bnm derdim surdayım burdayım demesi degilki.
ilgisini çekemiyosam neden ugraşıyım yada ne yapabilrm beni merak etsin msj atsın söyle olsn böle olsn die nasılll diebilrim. sabret ugraş benimle bırakma hemen diyo ama bunu nasıl yaparım ya..
birlikteken herşey herzaman iyi ama işte görüşemedigimizde bu sorunları yaşıyoruz. bana akıl verin abartıyo muyum bazı seyleri cokmu ilgi istiyorum yada nebilim işte.. nekdr anlatabildim bilmiyorum..

Son düzenleme:
bence sen de calismaya basla, kafani baska bi seyle mesgul et, cok dusunme onu. ayrica bi erkek gun icinde 1 kere aramali ya da mesaj atmali bence.. olmadi gun asiri.

bnm kafamda cok boş degil evde oldugumda ugraşıyorum bicok şeyle ama ondan gelen bi ilgiye alıştım 3 4 senedir yni. göremedigimde haklı olarak bunalımlara giriyorum anlayışlı davranmaya calışıyorum ama bi süre oluyo.. ikimizde haklıyız bi yerde ama orta yolu bulamadım.. :14:

canım derdini okudum,seni anlıyorum ve anlattığın yoğunluğu da,çünkü bende çok yoğun çalışıyorum bazen eşim de diyordu bir alo demeye de mi vaktin yok diye?ben sağlık sektöründe çalışıyorum bazen ellerimin altında bir can oluyor kalp masajı uyguladığım bunu eşime uygun bir şekilde anlattım.ama bazen kan alıyorum ellerim kanlı oluyor yine de telimi meşgule vermiyorum açıp ellerim kanlı sonra arıyım seni deyp kapatıyorum.bazı davranışlar zaman içinde oluyor canım,bir de istemek önemli tabi,istedikten sonra bahaneden bol şey yok,seni onun bu davranışlarının üzdüğünü,onun tarafından merak edilmediği hissinin seni rahatsız ettiğini söyle,uygun bir dille ama,sen de onu ara msjlar at,özledim falan diye,ki bu durumlarda "sende aramadın" diyemesin.biz bayanlar çok ince şeylere takılıyoruz ama erkekler öyle değil.sende onun seni aramadığında çok sıkıntıyapma,kendine uğraşacak şeyler bul,sen aramayınca bazen de o merak etsin.ben öyle yapıyorum.hadi kolay gelsin:):33:

evet bişey söyledigimdede detaylar detaylarr der. dikkat eder etmesine ama bana böle zamanlarda bahane buluyo gibi gelir. işte okdr işin arasında azcıkta bana ihtiyacı olsun diyorum. hakkını yemicem yine cokta ilgisiz degil ama atladıgı noktalar var. erkeklerin işi zor bizimle ama bizimmde onlarla başımız dertte ya.. ben madem öyle deyip bırakıp ilişkiyi heba etmekten korkuyorum pff nebilimm cokta sıkılldım yaa:78:

ilişkimiz şubatta 5.yıla giriyo.. çok seviyo ve çok seviliyorum emin oldugum tek sey bu.. ama benim askerden geldi geleli zaman zaman tekrarlayan bir derdim var.. gelip çalışmaya başladıgından beri (2 yıldr) yoğun oldugunda ilgisini alakasını keser oldu. yoğun oldugunu söylüyo tabi nekdr dogru bilemiorm. yani tek bi mesajlık 1 dklık alo dicek kadar mı yoğun neyse...:85:
bütün gün evde oldugum zamanlar oluyo, bu sürede üzerine gitmeyim die erteliyorum dertlerimi anlayışlı davranıyorum. bu 1 gün sürüo 2 gün sürüyo ama 3. gün olmuyo. cünkü ben nekdar gitmesem üzerine o okadar daha gidiyo. farkında degil...:5: ama ben üzerine gitmessem iyice sogurum iyice kurarım kafamda bilirsiniz işte kız milleti aynıdır ya..
söylediğimde de haklı cıkıyo işi oluyo biri gelmiş biri gitmiş oluyo.. tamam cok calışıyo ama benimde eskiden gösterdigi kocaman ilgiye ihtiyaçım var. minik şeylerle mutlu olabilirim farkında ama hiç bi çabası yok ki... gündüz calışıyo gecede yorulmuş uykusu gelmiş oluyo yarım saat sonra uyuyo ben kalıyorum tabi.:2:
bunları ben mi abartıyorum bilmiyorum. neden msj atmıyosun neden aklına gelmiyorum dedgimde de sende atmadın oluyo cvbı. ben atmadıgımda rahatsız olmuyosun demek oluyo bu diyorum . rahatsızsan bırakma dio. yerleşmiş huylarımız var her sabah günaydın deriz biyere giderken haber veririz mutlaka. ama bnm derdim surdayım burdayım demesi degilki. :84:
ilgisini çekemiyosam neden ugraşıyım yada ne yapabilrm beni merak etsin msj atsın söyle olsn böle olsn die nasılll diebilrim. sabret ugraş benimle bırakma hemen diyo ama bunu nasıl yaparım ya..:95:
birlikteken herşey herzaman iyi ama işte görüşemedigimizde bu sorunları yaşıyoruz. bana akıl verin abartıyo muyum bazı seyleri cokmu ilgi istiyorum yada nebilim işte.. nekdr anlatabildim bilmiyorum..:78:

canım benim 4. yılına giren ve biten ilişkim böyleydi..
aynen ben ona mesaj atmasam atmazdı,aramasam aramazdı..
severdi bende severdim biliyorum halen seviyor ama yok olmayınca olmuyor işte ilgisizlik bitiriyor bak ayrılalı 5 ay bitecek ben halen özlemedim ilgisini,alakasını aramadım..
neden çünkü zaten ilişkinin 1 yılından sonra olduğu gibiydi herşey benim çabalarım olmadan görüşmezdik,mesajlaşmazdık..
aynı yerde kazanıp okuduk üniversiteyi 2 yıl memlekete dönünce görüşmezdik hiç nasıl olsa hep birlikteyiz diye :4: ama bunlar işte zamanında bende birkti birikti içimde küllendirdi herşeyi..
sana tavsiyem sen onu hiç arama,hiç mesaj atma istersen 5 değil 15 senelik ilişkin olsun erkek milleti aynı..
taparsan tepilirsin,tepersen tapılırsın :68: aynen öyle bacım benimde başımdan geçti senin bu durumların tek farkı onun yoğunluğunun sebebi iş değil arabayla sürekli annesini babasını bi yerlere götürmek zorunda olmasıydı :31: :31: amann gece gece hatırladım şimdi çok yıprandım ben çok sevgililer gününde annesini çarşıdan alacak diye yanımda yarım saat oturmadan kalktığını bilirim :59: unutulmuyor bunlar işte ayrıldımmı da acı çektirmedi fazla 2 ay çok zorlandım ama baktım zaten hayatımda değişen bişey yoktu sadece telefonumda askım diye bi kayıtlı numara yok o kadar..
şimdi yine ulaşıyor işe girmiş bilmem ne bana sevgiliyken demediği şeyleri diyor ama geçmiş olaaa :68: sen halen benim değerlimsin bilmem ne gibisinden laflar ediyor sevgiliyken vermediğin değeri ayrıldıktan sonra ne yapacam ben :51:
çok uzattım biliyorum ama sonucunun bizim gibi olmasını istemiyorsan ipleri bırak ne yapıyorsa yapsın sorma ilgisiz ol neyin var dersede bişeyim yok canım de hiç renk verme sana öyle gelmiş filan de sende bi değişiklik var filan derse :34:
mutluluklar canım :71: ama tüm bunları geç kalmadan yap onun bu ilgisizliği senin içini kurutmaya başlamıştır ama sen farkında değilsindir :31: :31: dikkat et tatlım :16:

çooookk haklısınn. ilişkinin ilk iki senesinde hiç umurumda degildi aramaz sormazdım. ozamanlar aşkım dememle dünyanın en mutlusu olurdu.. sonradan askere gitti bekledim. askerkeden acayip baglandım bırakmayı düşündügüm cocuk başımın taçı oldu. çok seviyorumm ve zatenn buyüzden ilgisini istiyorum. sevdiginede eminm buyüzden kopamıyorum..

senin ilişkin içinde üzüldüm..sonuçta yıllarını vermişssin bicok seyide feda etmişssindir zaman zaman ama evet olmayınca olmuyoo.. ben öyle 5 ayda da unutamam.ayrılıklarımız oldu ama hepsi sadece 1 gece. sabahında ya o arar yada bennn..

işinin yoğunlugunu biliyorum. bi çok kez gittim calışırken yanına. haklı tamam ama ofisten bi başka yere gecerkenn asansörde nebilim işte böle zamanlarda gösterecegi bi ilgi istiyorum. pff... sölediğimde pişman oluyorum işte ilgisizsin alakasızsın dediğimde biçok sey sayıyo haklı da cıkıyo ama işine göstermesi gereken önemin farkındaysa bana karşı da sorumlulugu var... :43: abartıp kafama takmamayı ögrenirsem ilerleye bilicemm ama huyum kurusunnn takınca takıyorum :84:

canım bizim ayrılıklarımız 1 gece bile sürmezdi en fazla 1 saat duramazdık çünkü birbirimiz olmadan bu ayrılık 1 kere oldu o da bu kadar sürdü hakkımızdan hayırlısı işte seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamış gibiyiz ama lütfen içini iyi dinle,kalbine güven önce kendine değer kendinle ilgilen onu 2. plana at ben en büyük hatayı onu hayatımın merkezi yapmakla etmişim şimdi yeni anlıyorum :31: :31:

5 ay çok kolay görülüyor tabiki unutulmaz ben hiçbişeyi unutmadım unutamam da ölmeden unutmam biliyorum bunu ama kabullendim acısı kalmadı sevgili olup acı çekmektense olmasın daha iyi zannımca :31: sadece içimdeki yangın küllendi,yokluğuna alıştım diyelim..

onu hatırlatan bi şarkı, söz yada çağrıştıran bişeyler olduğunda işte sadece uzaklara bakıp gülümsedim hep elimden başka bişey gelmedi gelmezde :55: :55: amann ne yapayım sana tek söyleyebileceğim gerekirse telefonu kaldır yerinide unut ama yinede ulaşma sana mesaj atarsada hemen anında cevap verme,telefonlarını hemen açma bunlar küçük ama önemli şeyler küçük detaylar bazen çok öenmli olaylara gebe oluyorlar :68:

evet baktm senin konularınada nerdese aynı seyler. bende evlenmek istiyorum bnde onunla dügün hayalleri kuruyorum vs. anneminde sölediği şey seninkile aynı. sev tamam ama hayatının merkezinede koyma onu canın yanar der. doğruda söyler işte. öyle böyle geldik bugünlere 5 sene olacak. az bi süre degil canımdanda cok seviyorum ve eminimki oda benden daha cok seviyo . yoksa bana bukadar katlanmaz kahrımıda cekmezdi... mesajlar attıgıda olur cvp veremediğide.ama benim hassaslaştıgım zamanlarda herşey gözüme batar. cok özlerim cok ihtiyaçım olur yine hırs yaparım... kavga eders hepsinede ben sebep olurum... düşünürüm büyütüyomuyum acaba diye haksızlık mı ediyorum acaba bu ilişkiye diyee ama sadece düşünürüm bi sonuç yok yani.. çok karıştı kafamm şu iki gündür...

evlenme planlarımızda var iki sene içinde artık söz nişan bisey yapmayıda planlıyoruz..bu konu açılıncada senden daha cok istiyorum asıl ozaman anlıcaksın seni ne çok sevdigimi şimdi elimden bişey gelmiyo yıpratma bunlarla bizi diyo..

böyle seyler işte.. ona söledigimde rahatlıyorum ama burda benim yaşadıklarımı tecrübe edenleri dinlemek daha güzel . teşekkür ederm cvplarnz için yanımda birilerinin varlgnı hissetmk güzelll

evet baktm senin konularınada nerdese aynı seyler. bende evlenmek istiyorum bnde onunla dügün hayalleri kuruyorum vs. anneminde sölediği şey seninkile aynı. sev tamam ama hayatının merkezinede koyma onu canın yanar der. doğruda söyler işte. öyle böyle geldik bugünlere 5 sene olacak. az bi süre degil canımdanda cok seviyorum ve eminimki oda benden daha cok seviyo . yoksa bana bukadar katlanmaz kahrımıda cekmezdi... mesajlar attıgıda olur cvp veremediğide.ama benim hassaslaştıgım zamanlarda herşey gözüme batar. cok özlerim cok ihtiyaçım olur yine hırs yaparım... kavga eders hepsinede ben sebep olurum... düşünürüm büyütüyomuyum acaba diye haksızlık mı ediyorum acaba bu ilişkiye diyee ama sadece düşünürüm bi sonuç yok yani.. çok karıştı kafamm şu iki gündür...

evlenme planlarımızda var iki sene içinde artık söz nişan bisey yapmayıda planlıyoruz..bu konu açılıncada senden daha cok istiyorum asıl ozaman anlıcaksın seni ne çok sevdigimi şimdi elimden bişey gelmiyo yıpratma bunlarla bizi diyo..

böyle seyler işte.. ona söledigimde rahatlıyorum ama burda benim yaşadıklarımı tecrübe edenleri dinlemek daha güzel . teşekkür ederm cvplarnz için yanımda birilerinin varlgnı hissetmk güzelll

rica ederim canım :72:

evet bişey söyledigimdede detaylar detaylarr der. dikkat eder etmesine ama bana böle zamanlarda bahane buluyo gibi gelir. işte okdr işin arasında azcıkta bana ihtiyacı olsun diyorum. hakkını yemicem yine cokta ilgisiz degil ama atladıgı noktalar var. erkeklerin işi zor bizimle ama bizimmde onlarla başımız dertte ya.. ben madem öyle deyip bırakıp ilişkiyi heba etmekten korkuyorum pff nebilimm cokta sıkılldım yaa:78:

canım aynı durum bizdede var hatta bana nie sen msj atmıosun ben atmayınca dio ben atınca cevap yazması bile 1 saat sonra oluyo bunu söylediğimde bile bir bahanesi oluyo kesin erkeklerin genelindemi var bu sorun anlamadım yan yana olduğumuzda sorun yok çok süperiz ama yanımdan ayrılmasıyla sanki yoldan geçen arkadaş gibi oluyoruz yoğunum,çok çalıştım yorgunum yatıyorum falan bende çok sıkıldım artık başkalarını kıskanır oldum:2:

bunu bende yaşıyorum üç senelik ilişkim var iki ayda bir anca görüşebiliyoruz aynı ilde semtlerimiz farklı fakat o gece çalışıyor ben gündüz sabah ve aksam üçer msj atıyoruz bu hepsi buuu.. görüştüğümüzde bir saat bilemedin bir bucuk saat oda hep gündüz sabahın erken saatlari şöyle doya doya bi sinemya gidemedim :14: hele memlektine gittimi hiçç haber vermez msj atar ama ne bilim annesinin ablasının yanında aramaz msjlarıma geç cvp verir elli kere kavga ettik yokk yine aynı

off off bunlarn hepsimi aynı benimkide evlenince anlıcaksın sevgi nasıl gösterilir diye diyo tabii evlenebilirsekkk oofffofff oda ayrı bi dert ...:14:

Son düzenleme:
bunu bende yaşıyorum üç senelik ilişkim var iki ayda bir anca görüşebiliyoruz aynı ilde semtlerimiz farklı fakat o gece çalışıyor ben gündüz sabah ve aksam üçer msj atıyoruz bu hepsi buuu.. görüştüğümüzde bir saat bilemedin bir bucuk saat oda hep gündüz sabahın erken saatlari şöyle doya doya bi sinemya gidemedim :14: hele memlektine gittimi hiçç haber vermez msj atar ama ne bilim annesinin ablasının yanında aramaz msjlarıma geç cvp verir elli kere kavga ettik yokk yine aynı

off off bunlarn hepsimi aynı benimkide evlenince anlıcaksın sevgi nasıl gösterilir diye diyo tabii evlenebilirsekkk oofffofff oda ayrı bi dert ...:14:
evlenince nasıl değişicikler onuda çok merak ediorum ben aslında şimdi attıkları o iki üç mesajıda atmıcaklar o bakımdan diolar herhalde

herkezde aynı durum var yaniii. kızlar madem cok calışıyo iki işi aynı anda götüremio bırksın beni diiicem artk. ben hadi gitmeyim üzerine yeterince anlayışlı herşeyde pozitif diyorummm herşeye güzel bi cevabı vardır hep gönlümü almasını iyi bilir ama kabulde ediyo bazen gamsız oluyorum diyo... beni deli deliyo ciddi ciddi :4:

napmalı bilmiyorum ben.. evlenelim istiyorum ozaman msj atmak zornda olmıcaz akşam işten gelince bari yanımda olucak nebilim ozamnda başka sorunlar cıkar herhalde.. pff :5:

canım aynı durum bizdede var hatta bana nie sen msj atmıosun ben atmayınca dio ben atınca cevap yazması bile 1 saat sonra oluyo bunu söylediğimde bile bir bahanesi oluyo kesin erkeklerin genelindemi var bu sorun anlamadım yan yana olduğumuzda sorun yok çok süperiz ama yanımdan ayrılmasıyla sanki yoldan geçen arkadaş gibi oluyoruz yoğunum,çok çalıştım yorgunum yatıyorum falan bende çok sıkıldım artık başkalarını kıskanır oldum:2:

maalesef iştee cok calışıyolarr sanki dünyayı onlar çeviriyo. bende calıştım 2 hafta kdr biyerde bende yogundum ama okdar yoğunlugun içinde ona ihtiyaçım oldgnu hissediyodum ben açıp telefonu azıcık sesini duyup rahatlıım diodum. ben yapıyodumda o neden yapamıyo benim derdim de bu yani eskiden böle ince düşünürdü herşey güzeldii son 1 senedir çok mu taviz verdimde bu hale geldik diyorum..:95: önceden gece uyuyakalırdı yorgunluktan ama sabahında msj atardı özür dilerim işte söle böle diye şmdi hiç tınlamıo bile ama ben yaptım galiba.. olsun yoruluyosun tabi uyucaksn fln dedim demez anlayışşlı olmaz olaayydıım :4:

bu iş biraz da sende bitiyor.
önceleri çok üstüme düşerdi diyosun. demek sen onun üstüne daha çok düştüğünden, arama sorma ihtiyacı hissetmiyor.
sevgilimle ben de böyleydik.

ilk 3 sene falan hep o arardı. ben de konuşurdum. kendim aramazdım çok.
sonra aylarca görüşemeyince yüzyüze, ben çok özlemekten hep arar oldum.
işi çok ağır ve yorucu, zamanı olmuyordu. akşamları da erkenden uyuyup kalıyordu. ben de ilgilensin istiyodum eskisi gibi. iş zamanı bile 10 kere arıyodum bi de sen beni aramıyosun diye bozuk atıyodum.
o da bana bi gün şu özlü sözü söyledi.

"Seni özlememe fırsat bırakmıyosun ki!"

böyle olunca, ben de kestim yine yoğun ilgimi. arayınca konuşuyorum. bi de telefonu kapatmak istemezdim, kapatınca sorun çıkarırdım. şimdilerde konuşmanın sonuna doğru o demeden ben diyorum, hadi sonra görüşürüz kapatmam lazım ders çalışıyorum vs.

"sen beni artık sevmiyosun" diyor :))

dün gece kapatalım mı uyuycam diyince, tamam canım iyi geceler dedim. uzatmadım (ama konuşmak istiyodum aslında) sonra dayanamamış 1 saat kadar sonra aradı tekrar :69:

bi de şu var, zaten işte falan çok yorulup bunalıyorsa bir de sen değiştin, beni sevmiyosun, ilgilenmiyosun vs. gibi şikayet ve dır dırlardan hoşlanmıyolar. ben çok derdim bu cümleleri. ama asıl böyle diyince adam benden daha çok uzaklaştı :))
şimdiki yöntemim, onun anlatmasını beklemek. her zaman güler yüzlü, anlayışlı, hoşgörülü davranıyorum. tabi bu her şeyi kabullenip sineye çekiyorum demek değil.
böyle benimle konuşunca keyfi yerine geliyomuş huzur buluyomuş.
aslında yaptığım çok bişey yok, o bana nasıl davranıyorsa ben de ona öyle davranıyorum.

tenkit etmek değil takdir etmek çok daha işe yarıyor ;)
neden beni bu saate kadar aramadın değil, beni geç de olsa arayabildiğin için çok sevindim hayatım bi daha böyle olduğunda haber verir misin, çünkü çok merak ettim gibi pozitif cümleler kurmak lazım......... ;)

bu iş biraz da sende bitiyor.
önceleri çok üstüme düşerdi diyosun. demek sen onun üstüne daha çok düştüğünden, arama sorma ihtiyacı hissetmiyor.
sevgilimle ben de böyleydik.

ilk 3 sene falan hep o arardı. ben de konuşurdum. kendim aramazdım çok.
sonra aylarca görüşemeyince yüzyüze, ben çok özlemekten hep arar oldum.
işi çok ağır ve yorucu, zamanı olmuyordu. akşamları da erkenden uyuyup kalıyordu. ben de ilgilensin istiyodum eskisi gibi. iş zamanı bile 10 kere arıyodum bi de sen beni aramıyosun diye bozuk atıyodum.
o da bana bi gün şu özlü sözü söyledi.

"Seni özlememe fırsat bırakmıyosun ki!"

böyle olunca, ben de kestim yine yoğun ilgimi. arayınca konuşuyorum. bi de telefonu kapatmak istemezdim, kapatınca sorun çıkarırdım. şimdilerde konuşmanın sonuna doğru o demeden ben diyorum, hadi sonra görüşürüz kapatmam lazım ders çalışıyorum vs.

"sen beni artık sevmiyosun" diyor :))

dün gece kapatalım mı uyuycam diyince, tamam canım iyi geceler dedim. uzatmadım (ama konuşmak istiyodum aslında) sonra dayanamamış 1 saat kadar sonra aradı tekrar :69:

bi de şu var, zaten işte falan çok yorulup bunalıyorsa bir de sen değiştin, beni sevmiyosun, ilgilenmiyosun vs. gibi şikayet ve dır dırlardan hoşlanmıyolar. ben çok derdim bu cümleleri. ama asıl böyle diyince adam benden daha çok uzaklaştı :))
şimdiki yöntemim, onun anlatmasını beklemek. her zaman güler yüzlü, anlayışlı, hoşgörülü davranıyorum. tabi bu her şeyi kabullenip sineye çekiyorum demek değil.
böyle benimle konuşunca keyfi yerine geliyomuş huzur buluyomuş.
aslında yaptığım çok bişey yok, o bana nasıl davranıyorsa ben de ona öyle davranıyorum.

tenkit etmek değil takdir etmek çok daha işe yarıyor ;)
neden beni bu saate kadar aramadın değil, beni geç de olsa arayabildiğin için çok sevindim hayatım bi daha böyle olduğunda haber verir misin, çünkü çok merak ettim gibi pozitif cümleler kurmak lazım......... ;)

bende senin gibi böle çözümler üretiyorum. yapmadıgm sey kalmadı... yani aradıgında seni cok merak ettim diyosam yumuşuyo tabi ama bnde merak edilmek istiyorum onu atlıyo. aramıyosa aramam ama sonradan da kötü davranırım tartışma cıkar. beni merak etmiyomusun hiç derim bişi olsa sölersin zaten derr ama bi 4 5 saat msj atmamış aramamışım neden aklına gelmiyo yani... böle işte bi orta yolunu bulmak istiyorum.. seviyorum da coookk ya.. bugnlerde hastayım bide daha cok ilgiye ihtiyaçım var..

askerdeken daha cok birliktedik komutanının yanında bile çaktrmadan msj atardı şimdi işmi girdi yani aramiza bahane mi bu :19: :2:

kızlar sadece sert bi dille anlattım rahatsızlımı masumaane :23: ve ayrılık sebebimiz olcak bu dedm tartışştık bi güzelllll.. ayrıldık :25:

sadece 30 sanie sonra aradıı gayett masum masumm konuştuk şöyle böylee diee ardındanda barıştık eskisinden daha güzel bişekilde devam ediyoruz..oda çok dikkatli bndee öyle.. biraz korkutmak işe yaradı...:29:

darısı bnmle aynı problemi yaşayanlara artık :82:

çooookk haklısınn. Ilişkinin ilk iki senesinde hiç umurumda degildi aramaz sormazdım. Ozamanlar aşkım dememle dünyanın en mutlusu olurdu.. Sonradan askere gitti bekledim. Askerkeden acayip baglandım bırakmayı düşündügüm cocuk başımın taçı oldu. çok seviyorumm ve zatenn buyüzden ilgisini istiyorum. Sevdiginede eminm buyüzden kopamıyorum..

Senin ilişkin içinde üzüldüm..sonuçta yıllarını vermişssin bicok seyide feda etmişssindir zaman zaman ama evet olmayınca olmuyoo.. Ben öyle 5 ayda da unutamam.ayrılıklarımız oldu ama hepsi sadece 1 gece. Sabahında ya o arar yada bennn..

Işinin yoğunlugunu biliyorum. Bi çok kez gittim calışırken yanına. Haklı tamam ama ofisten bi başka yere gecerkenn asansörde nebilim işte böle zamanlarda gösterecegi bi ilgi istiyorum. Pff... Sölediğimde pişman oluyorum işte ilgisizsin alakasızsın dediğimde biçok sey sayıyo haklı da cıkıyo ama işine göstermesi gereken önemin farkındaysa bana karşı da sorumlulugu var... :43: Abartıp kafama takmamayı ögrenirsem ilerleye bilicemm ama huyum kurusunnn takınca takıyorum :84:

ayyy aynı ben yaaa aynıııı tıpkı :19:

Back
X