- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ciddi düşünmüyorsanız bence haklısınız, çünkü size iş bulduğunda sanırım evlenmeyi hemen isteyecek ve diretecek. Siz de ona minnet borcunda kalmış olacaksınız. Bilemiyorum ben olsam kabul etmezdim açıkçası. Kötü bir şey değil yardım etmesi ama sonucunda sizden evlenmenizi isteyecek gibi duruyor. Siz de uzun sure istemediğinize göre problemler yaşarsınız sanki.
Evlenmeyi düşünmediğinizi ona söylediniz mi?
O zaman peşin peşin söyle ben şuan evlenmek istemiyorum daha çok zamanım var de. O zaman tavrından anlarsın. Çok ikilem bir durum bu. Çıkıp da ailesine benim evleneceğim kıza iş bulun diye sorarsa ki öyle yapar o zaman iş daha büyür. Bir bakarsınız kendinizi evlilik telaşesinin içinde bulmuşsunuz.o herhangi bir arkadaş da olsa bunu yapmalı diyor.napıym öyle arkadaşı yoksa diyor.ama bu iş öyle değil.minnet duygusu olur elbette.ve bu yüzden aklım karışık.insanoğlu bu, dilin de kemiği yok.bilemiyorum
O sizin evliligi dusunmediginizi biliyor mu? Eger biliyorsa dusunmeden kabul edin bence. Ama bilmiyorsa once oturun bu konuyu acikca konusun derim. Sonunda kendiNi kandirilmis hissedebilir. Bu benim düşüncem tabiki. Hayat sizin karar sizin.henüz yeni sayılan bir ilişkim var.kendisi ciddi düşünüyor.'ciddi düşünmeyi' evliliği düşünmek gibi algılarsak ben ciddi düşünmüyorum o zaman.cünkü aklımda hiç evlilik gibi bir plan yok.hem de uzunca bir süre.ama onun yaşı geldi.uygun zaman geldiğinde bir yuva kurması gerekiyor.konuya burdan girdim çünkü bana yardım etmek istemesiyle bunun alakasını sormak istiyorum size.
ailesi benim varlığımdan haberdar.gizlemiyor hiçbir şey.uzun zamandır işe girmek için uğraşıyorum.ama olmuyor.o da elimden geleni yapıcam,amcama babama söylicem diyor.bense bunu doğru bulmuyorum.sözlü değiliz,nişanlı değiliz,beni hiç görmemişler,öyle şey olur mu ya.bi de sorumlu hissedicem.minnet duygusu olacak.iş benim için hayati bir konu.yardım olmadan olmuyor.ama böyle de bir durum var.
siz ne yapardınız?kabul eder miydiniz?
O zaman peşin peşin söyle ben şuan evlenmek istemiyorum daha çok zamanım var de. O zaman tavrından anlarsın. Çok ikilem bir durum bu. Çıkıp da ailesine benim evleneceğim kıza iş bulun diye sorarsa ki öyle yapar o zaman iş daha büyür. Bir bakarsınız kendinizi evlilik telaşesinin içinde bulmuşsunuz.
O sizin evliligi dusunmediginizi biliyor mu? Eger biliyorsa dusunmeden kabul edin bence. Ama bilmiyorsa once oturun bu konuyu acikca konusun derim. Sonunda kendiNi kandirilmis hissedebilir. Bu benim düşüncem tabiki. Hayat sizin karar sizin.
Biliyorsa ve bekleyeceğim seni sonuna kadar diyorsa bence sorun yok ama siz bence mutlu değilsiniz onunlahep söylüyorumevlilik bana çok uzak,uzunca bir süre istemiyorum diyorum.uzunca bir süre beklerse onun için geç olucak zaten.onu engellemeye de hakkım yok.bırak beni bile diyorum yani.iş benim için çok çok çok önemli ama o da bana yardım etmesi gereken doğru kişi değil galiba.
Biliyorsa ve bekleyeceğim seni sonuna kadar diyorsa bence sorun yok ama siz bence mutlu değilsiniz onunlayazdıklarınızdan onunla geç de olsa ciddi bir ilişki istemediğinizi çıkarıyorum bilmiyorum haklı mıyım ama..
arkadaşlar çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum.
evet evlenmeyi düşünmediğimi biliyor
her fırsatta söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?