sevgilimin bana yardım etmek istemesi...

Anlattığınız ilişki hikayenizi gözümde canlandırdığımda, sizin kaygılarınızı anlıyorum ve cok haklısınız, kendı ımkanlarınızla ıs sahıbı olun asla aracınız olmasın sevgiliniz.
1. şuan sana zaman veriyor olsa da evlılık baskıları artacak ( ki tam tanımıyor ve asık degılsınız anladıgım kadarıyla, bu denlı etrafınızı sardırtmayın.)
2. ondan ayrıldıgınızda işten de ayrılmak zorunda kalacagınızı tahmın edıyorsunuzdur zaten.
ben olsam asla kabul etmem, çok net.

Evlenmek istemediginizi biliyorsa sıkıntı yok bence. Ortada kandirma oyalama gibi bir durumda yok sonucta. Bence kabul edebilirsiniz.

canım ne alakası var.

Bugün yine aynı konu açıldı :'(

babası benim için arkadaşına gidecekmiş.ben dedim ki ya öyle bişey olsa ben nasıl tşk edicem,olmaz öyle şey bla bla..

onun cevabı bana vararak oldu

şaka veya değil.endişelerimde haksız sayılmam değil mi

Nasıl yani vararak derken?

evleniriz diyor yani.gülücük koydu ama şaka da olsa söyledi işte
Yani eğer çok sıkışıksanız iş konusunda etsin yardım. Açık açık söylemişsiniz evlenmek istemediğinizi, birşey derse siz haklı olursunuz. Evliliği hiç mi düşünmüyorsunuz? Oyalamış olmayın da:)

Sevgili demeye bin sahit lazim bana gore..

Herneyse son konusmanizdan da belli ki ne kadar da evlenmek istemiyorum deseniz (ki dedim diyorsunu),
bu adam diretecek hele hele isini kurdum guvenceni sagladim dicek(hani haksizda olmaz ya neyse),
sonrada siz onu oyaladiginiz icin okkali bir beddua edip kendi elleriyle sizi yerlestirdigi isi elinizden geri alacak..

Hemcinsimsiniz diye ayricalik gostermicem valla :))
Zira bunu yapan erkek olsaydi burda taslanirdi..
Vay sen kizi oyaliyosun oynatiyosun,
evlenmek istemiyorum diyosun ama yinede ayrilmiyorsun bu ne ikiyuzluluk vs vs vs...
Ben de boyle dusunuyorum acikcasi..

Ucu evlilige dayanmicak bir iliski istiyorsaniz,
sizinle ayni dusunceleri paylasan birisiyle birlikte olmalisiniz..
Adamla hayatinizi birlestirmek istemiyorsunuz ama hayatindan cikip gitmiyorsunuz da..
Kisacasi umit veriyorsunuz.. Adamda sakasina olsa bile bunun lafini yapiyor.

Arkadas arkadasa is bulur is bulmak ne ki? Hatta cok samimi olmadigim birine bile yardimci olmuslugum vardir is icin. Cikarip para vermiyor ya. Bunun icin ciddiyete gerek yok yani

Bence sevgilinin yaptığı art niyetsiz bir yardım teklifi ancak ben olsam kabul etmezdim. Minnet duygusunu yaşamayı pek istemezdim yani. Ama kabul etsen de sıkıntı yok yani. Bu senin kendinle alakalı bir durum canım.

Haklisin endiselenmekte ama sana is buldu diye evlenmek zorunda degilsin. O saka yollu soyluyorsa sen de saka yollu reddet gitsin. İse basladiginda baski yapmaya falan baslarsa tepkini koyarsin. Minnet borcum var hadi evleniyim demeni beklemez herhalde. Yani o kadar da ileri gitmez dimi? Sonucta birine iyilik yapip karsilik beklemek sacma heleki boyle bir seyle...

Vallaaa canım benim ya çok wamp olucan, ya torpilin olacak. Böyle bir şansın varsa kaçırmamanı tavsiye ederim. Ciddi düşünme konusunu da bence en uygun zamanda dile getir. Yoksa olan yaşadıklarına olur gibime geliyor.

bence sizin yaptığınız hiç doğru deil evlilik düşünmüosunuz ve birliktesiniz bence açık açık onunla konuşun buna rağmen iş durumunda aynı şeyi düşünüyorsa o zaman yardımı kabul edersiniz

bugün yine konu açıldı.bu sefer daha ılımlı şeyler söyledi.ilerde ne olucağı belli olmaz ama tanıdık varsa ve yapılmıyorsa bu daha önemli dedi.rahatladım o yüzden biraz.ama aile devreye girince yine tedirgin oluyorum işte.

öte yandan benim yaptığımın yanlış olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş.zaman ne getirir bilinmez ama şuan düşünmüyorum.o benden büyük zamanı geldi diye,kendimi mecbur hissedemem.bu bambaşka bir şey.ki ondan saklamadım da.

işimi o kurmayacak.tanıdığı varsa yardımcı olacak zaten.yoksa ben emek veriyorum hiç bir şey yapmadan oturmuyorum.

birincisi ben talep etmedim ki böyle bir şeyi.o önerdi.haksız sayılmaz derken iyiliği karşılıklı yapıcaksa bilemicem...

yahu zaten 3-4 aylık bi ilişki:))nasıl oyalıym ben adamı.bizim durumlar şimdiden sonra başlıyor zaten.zaman ne getirir bilemeyiz.belki isyan edicek,belki o beni böyle düşünüyorum diye bırakıp gidicek,ya da beni onu kaybetmeye dayanamıycağım için kabul edicem.bilmiyoruz ki.ben sadece uzun vadede düşünmüyorum bunu.

Aile is icin devreye giriyor ama. Evlenme konusuyla ilgili bir girisimleri yok degil mi ortada? Eger sadece is icin devreye giriyorlarsa sıkıntı yok bence.

Canim benim herkesin dusuncesi farklidir sen kendi karariNi kendin ver. Bana gore ortada yanlis olan bir durum yok. Sen onun normal bir arkadasi da olabilirdin ve o yine yardim edebilirdi. Ayrica senden büyük diye istemeye istemeye tabiki de evlenilmez. Kendini baski altinda hissetme. Dogru zamani en iyi sen bilirsin. Evlilik onemli bir karar acele edip mutsuz olma. Bu is konusunu da bununla baglama bence.

bence iyi niyetle teklif etmiştir ama bu zamanda kimseye minnet borcun olmıycak. İlerde anlaşmazlık çıkarsa önüne çıkması muhtemel

çok detaylı yazamıyorum.keşke yazabilsem:)

ailesi beni biliyor.varlığımdan haberdarlar iiilk günden beri hem de.ama hiç tanışmadık.

şuan iş için devreye giriyorlar ama peki ya sonra.hadi işiniizi gücünüzü buldunuz olayı çok yakın benceçünkü onun zamanı geldi,ve istiyor da biliyorum.anneme her şeyi anlatmalıyım galiba.içinden çıkabileceğim bir durum değil
aklıma takılan bir şey varsa demekki yapmamam gereken bir şeydir diye de düşünüyorum.ama o yardım belki benim hayatımı değiştirecek o da var

ay ben de okurken evlılık dusunmedıgın bırı sana para yardımı yapıyor zannettım sonuna gelınce anladım meğer iş başkaymış..
olur tabi canım bunda ne var cevresı iyiyse ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…