- Konu Sahibi Latinachica
-
Evlenmek istemediginizi biliyorsa sıkıntı yok bence. Ortada kandirma oyalama gibi bir durumda yok sonucta. Bence kabul edebilirsiniz.biliyor da.muhtemelen geleneksel gidişat olur diye bekliyor bence.işe girer.e sonra napcak evlencek.biz de evleniriz gibi.ama yok ben istemiyorum.istemediğimi de hep söylüyorum,sessiz kalıyo işte.hele kandırmak asla.ben ondan böyle bişey talep etmedim.olur mu öyle şey diyorum
O zaman peşin peşin söyle ben şuan evlenmek istemiyorum daha çok zamanım var de. O zaman tavrından anlarsın. Çok ikilem bir durum bu. Çıkıp da ailesine benim evleneceğim kıza iş bulun diye sorarsa ki öyle yapar o zaman iş daha büyür. Bir bakarsınız kendinizi evlilik telaşesinin içinde bulmuşsunuz.
Nasıl yani vararak derken?Bugün yine aynı konu açıldı :'(
babası benim için arkadaşına gidecekmiş.ben dedim ki ya öyle bişey olsa ben nasıl tşk edicem,olmaz öyle şey bla bla..
onun cevabı bana vararak oldu
şaka veya değil.endişelerimde haksız sayılmam değil mi
evleniriz diyor yani.gülücük koydu ama şaka da olsa söyledi işteNasıl yani vararak derken?
Yani eğer çok sıkışıksanız iş konusunda etsin yardım. Açık açık söylemişsiniz evlenmek istemediğinizi, birşey derse siz haklı olursunuz. Evliliği hiç mi düşünmüyorsunuz? Oyalamış olmayın da:)evleniriz diyor yani.gülücük koydu ama şaka da olsa söyledi işte
Arkadas arkadasa is bulur is bulmak ne ki? Hatta cok samimi olmadigim birine bile yardimci olmuslugum vardir is icin. Cikarip para vermiyor ya. Bunun icin ciddiyete gerek yok yanihenüz yeni sayılan bir ilişkim var.kendisi ciddi düşünüyor.'ciddi düşünmeyi' evliliği düşünmek gibi algılarsak ben ciddi düşünmüyorum o zaman.cünkü aklımda hiç evlilik gibi bir plan yok.hem de uzunca bir süre.ama onun yaşı geldi.uygun zaman geldiğinde bir yuva kurması gerekiyor.konuya burdan girdim çünkü bana yardım etmek istemesiyle bunun alakasını sormak istiyorum size.
ailesi benim varlığımdan haberdar.gizlemiyor hiçbir şey.uzun zamandır işe girmek için uğraşıyorum.ama olmuyor.o da elimden geleni yapıcam,amcama babama söylicem diyor.bense bunu doğru bulmuyorum.sözlü değiliz,nişanlı değiliz,beni hiç görmemişler,öyle şey olur mu ya.bi de sorumlu hissedicem.minnet duygusu olacak.iş benim için hayati bir konu.yardım olmadan olmuyor.ama böyle de bir durum var.
siz ne yapardınız?kabul eder miydiniz?
Haklisin endiselenmekte ama sana is buldu diye evlenmek zorunda degilsin. O saka yollu soyluyorsa sen de saka yollu reddet gitsin. İse basladiginda baski yapmaya falan baslarsa tepkini koyarsin. Minnet borcum var hadi evleniyim demeni beklemez herhalde. Yani o kadar da ileri gitmez dimi? Sonucta birine iyilik yapip karsilik beklemek sacma heleki boyle bir seyle...Bugün yine aynı konu açıldı :'(
babası benim için arkadaşına gidecekmiş.ben dedim ki ya öyle bişey olsa ben nasıl tşk edicem,olmaz öyle şey bla bla..
onun cevabı bana vararak oldu
şaka veya değil.endişelerimde haksız sayılmam değil mi
Haklisin endiselenmekte ama sana is buldu diye evlenmek zorunda degilsin. O saka yollu soyluyorsa sen de saka yollu reddet gitsin. İse basladiginda baski yapmaya falan baslarsa tepkini koyarsin. Minnet borcum var hadi evleniyim demeni beklemez herhalde. Yani o kadar da ileri gitmez dimi? Sonucta birine iyilik yapip karsilik beklemek sacma heleki boyle bir seyle...
Sevgili demeye bin sahit lazim bana gore..
Herneyse son konusmanizdan da belli ki ne kadar da evlenmek istemiyorum deseniz (ki dedim diyorsunu),
bu adam diretecek hele hele isini kurdum guvenceni sagladim dicek(hani haksizda olmaz ya neyse),
sonrada siz onu oyaladiginiz icin okkali bir beddua edip kendi elleriyle sizi yerlestirdigi isi elinizden geri alacak..
Hemcinsimsiniz diye ayricalik gostermicem valla :))
Zira bunu yapan erkek olsaydi burda taslanirdi..
Vay sen kizi oyaliyosun oynatiyosun,
evlenmek istemiyorum diyosun ama yinede ayrilmiyorsun bu ne ikiyuzluluk vs vs vs...
Ben de boyle dusunuyorum acikcasi..
Ucu evlilige dayanmicak bir iliski istiyorsaniz,
sizinle ayni dusunceleri paylasan birisiyle birlikte olmalisiniz..
Adamla hayatinizi birlestirmek istemiyorsunuz ama hayatindan cikip gitmiyorsunuz da..
Kisacasi umit veriyorsunuz.. Adamda sakasina olsa bile bunun lafini yapiyor.
Aile is icin devreye giriyor ama. Evlenme konusuyla ilgili bir girisimleri yok degil mi ortada? Eger sadece is icin devreye giriyorlarsa sıkıntı yok bence.bugün yine konu açıldı.bu sefer daha ılımlı şeyler söyledi.ilerde ne olucağı belli olmaz ama tanıdık varsa ve yapılmıyorsa bu daha önemli dedi.rahatladım o yüzden biraz.ama aile devreye girince yine tedirgin oluyorum işte.
öte yandan benim yaptığımın yanlış olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş.zaman ne getirir bilinmez ama şuan düşünmüyorum.o benden büyük zamanı geldi diye,kendimi mecbur hissedemem.bu bambaşka bir şey.ki ondan saklamadım da.
Aile is icin devreye giriyor ama. Evlenme konusuyla ilgili bir girisimleri yok degil mi ortada? Eger sadece is icin devreye giriyorlarsa sıkıntı yok bence.
Canim benim herkesin dusuncesi farklidir sen kendi karariNi kendin ver. Bana gore ortada yanlis olan bir durum yok. Sen onun normal bir arkadasi da olabilirdin ve o yine yardim edebilirdi. Ayrica senden büyük diye istemeye istemeye tabiki de evlenilmez. Kendini baski altinda hissetme. Dogru zamani en iyi sen bilirsin. Evlilik onemli bir karar acele edip mutsuz olma. Bu is konusunu da bununla baglama bence.
henüz yeni sayılan bir ilişkim var.kendisi ciddi düşünüyor.'ciddi düşünmeyi' evliliği düşünmek gibi algılarsak ben ciddi düşünmüyorum o zaman.cünkü aklımda hiç evlilik gibi bir plan yok.hem de uzunca bir süre.ama onun yaşı geldi.uygun zaman geldiğinde bir yuva kurması gerekiyor.konuya burdan girdim çünkü bana yardım etmek istemesiyle bunun alakasını sormak istiyorum size.
ailesi benim varlığımdan haberdar.gizlemiyor hiçbir şey.uzun zamandır işe girmek için uğraşıyorum.ama olmuyor.o da elimden geleni yapıcam,amcama babama söylicem diyor.bense bunu doğru bulmuyorum.sözlü değiliz,nişanlı değiliz,beni hiç görmemişler,öyle şey olur mu ya.bi de sorumlu hissedicem.minnet duygusu olacak.iş benim için hayati bir konu.yardım olmadan olmuyor.ama böyle de bir durum var.
siz ne yapardınız?kabul eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?