sevgilimin benden once 3 yillik bi iliskisi olmus ve aldatilmis

nazlnurrrr4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
1
-11
1
29
Ve dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum

şimdi sabah sabah nabız mı yokluyorsun anlamadım ama. Bende 27 yaşına gireceğim, 44 yaşında bir adamla işim olmaz, abi amca der geçerim. Kocamda benden küçük. Amca yaşında adamla nasıl birliktelik yaşamayı mideniz alıyor yahu. Canınıza kastınız mı var, kendinizi mi sevmiyorsunuz, vücudunuza mı saygınız yok. Yani fit bir 44lük olsa da adam 44 yahu. Adamın bebesi var, sen evlilik diyorsun. Ne anlıyorsunuz acaba kendinizden yaş.ça büyük adamlarla olmaktan ben anlam veremiyorum. Yanınıza yakıştırabiliyor musunuz gerçektenn. Geçenlerde bir kadın açmıştı konusunu adam kendisinden 10+ yaş büyüktü. Başta güzeldi 10 yılık evliyiz artık enerjimiz uyuşmuyor diyordu. Biraz aklınızı kullanın yaa

Aynen çok doğru bir evlilik kaçırma boşver bu devirde kolay bulunmaz para, aman şey koca.

Dipnot: zerre inandırıcı değilsin başka zaman daha detaylı çalış konuya

Belki yokluktadır.

Allah akil fikir versin 5 cocuklu 44 yasindaki adamla ne işin var. Kyllaniyir seni kac git

Bu devirde 5 çocuk mu?

Belli ki şeyine bir kondom takamamış.

Bu bile ilişki başlatmamak için yeterli bir sebep.

Ama sen sürdürmek için sebep arıyorsun.

Boşanmışsın diye bu adama mecbur değilsin. Uzak dur.

Bu bizim genç kızlarımıza ne oluyor ya?
Konu gerçektir değildir bilemem ama değilse bile var bu kafalar ve gittikçe çoğalıyorlar. Daha dün yengemin 55 yaşındaki ağabeyi gül gibi karısını çocuklarını bırakıp yanında çalışan 25 yaşında kızla evlendi.
Yanında çalışıyordu kız yani en baştan gayet karısını ve çocuklarını biliyordu bile bile yaptı ve sanki her şey normalmiş gibi anlı şanlı davullu zurnalı after party’li falan bir düğünle evlenmişler.
Cidden ekmeğinize suyunuza ilaç mı atıyorlar annem? Havaya alıklık spreyi mi sıkıyorlar? Ne buluyorsunuz minasip yerleri pörsümüş posası çıkmış babanız amcanız yaşında adamlarda?
Haydi bu kız paraya tapıyor diyeceğim de seninki de o da yokmuş. Tam olarak motivasyonun ne merak ettim aşk deme düşer bayılırım çünkü

Ikiside birbirinden rezilde neden kız tek suçlu gibi anlatmışsın onu anlamadım. Yenginizin 55 yaşındaki buruşuk ağabeyi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…