sevgilimin benden once 3 yillik bi iliskisi olmus ve aldatilmis

5 çocuklu adamla ne yapacaksın. 5 çocuğu olmasına rağmen bu adamı bosayan bir kadın var sence mantıklı mı ? Adam normal olabilir mi ? Fake olma ihtimalin var ama bu olayı gerçekten yaşayan biri varsa okusun SALAK OLMAYİN 5 COCUKLU ADAMLA 27 YASLARDA EVLENMEYİN.

Adam zengin mi?

İnsanların sinirlerini bozmak için mi konu açtınız gerçekten. Bir de yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum diyorsunuz. 5 çocuk, 44 yaş bunlar sorun değil sanırım yeterli erkek olsun. Siz bu kritersizlikle koca bulmak ta zorlanmayacağınız için bence siz evlenin. En fazla tekrar boşanır tekrar bir amca bulursunuz kendinize

27 yaşında 5 çocuğu olan 44 yaşındaki birini kendine uygun gören birinde de mantık yok zaten.

Ikiside birbirinden rezilde neden kız tek suçlu gibi anlatmışsın onu anlamadım. Yenginizin 55 yaşındaki buruşuk ağabeyi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor muydu?
O suçsuz demedim zaten
Burada yazan bir kadın olduğu için kadının bakış açısından yazdım sadece
Öyle erkekler de maalesef dolu teneşir paklar hepsini umarım ikisi de bu dünyada bedelini ödemeden gitmezler taraflı değilim öyle yazmak da istemedim dediğim gibi kızların bakış açısından baktım sadece ne para ne aşk ne başka bir şey kendilerini bu duruma düşürmelerine neden olmamalı önlerinde yaşanacak tazecik bir ömür varken

Hayat tecrübeniz yok ...Boşanmışsınız bir yanınız belli ölçülerde travmalı ..Baba evine muhtaçsınız kendi düzeninizi kurma isteği ..
Lütfen iki güzel söz söylemiş adamlara koşup gitmeyin .İnanın erkek değil tüm mesele evlilik de değil .
Hedefiniz evlilik değil kendinize bi düzen kurmak olsun kendi paranızı kazanmak olsun kendinize bakın kendinizi sevin kendinizi mutlu edin .
Başka biriyle evlilik şu şartlarınızda tekrar bi esaret olur çünkü güçsüzlüğünüzü görecek evlenmiş olduğunuz kişi sadece şartlarınız değil kişilik olarak da güçsüz bir profil var .
Sizden kaç yaş büyük biri size böyle restler çekebiliyor umursamıyor ise büründüğünüz kişiliğinizi gözden geçirin hayatınızı olgunlaştırın derim.
Cok gençsiniz cok güzel bi hayatınız olabilir sadece muhtaçlık sıfatlarından çıkın derim ben.

Eee şey çocukların saçı olmasın o malum ya 5 taneymiş birinden birinin olabilir.
Amcamızın baya ergen kızları olabilir. Neredeyse seninle akran.

yanlış bir evlilik yapmazsınız korkmayın,yani enazından bu adamla yapmazsınız yani zaten istesenizde adam yapmaz gibi o yüzden korkmayın,bide beş çocuk nedir arkadaş hiçmi es vermedin dinlenmedin,arada bir çay kayve içeydin meyve yiyeydin,bidaha evlenirse 5 tanede ordan yapar gel çık işin içinden,bu adamla evlenseniz bile adam eve para getiremez 5 çocuk bakiyor yani,ben bir çocuğa bakamıyorum şu devirde,bence hazır aranız bozulmuş kaçın bundan...

Zaten adamın evlenme niyeti yok ki. Yanlış evlilik yapmazsın.

Ikiside birbirinden rezilde neden kız tek suçlu gibi anlatmışsın onu anlamadım. Yenginizin 55 yaşındaki buruşuk ağabeyi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor muydu?

Kızı suçlu gibi anlatmamış bence. Buruşuk ağabey 25indekine tav olur. Gayet normal. 25 yaşındaki kızın hangi tahtası eksik de 55inde pipisi kalkmayan adamla sevişiyor acaba.

Son düzenleme:
5 sene sonra dizlerinde kireçlenme de başlar bu adamin. Umarim fake konudur. Ki boyle konu duşunecek birinin de akil sağliği sorgulanir

Konuyu ciddiye alıp cevap vermek istiyorum belki doğrudur diyerek. Hiç mi akıl yok sizde gencecik halinizle o kocaman adamlasiniz?
Bırakın ya arayıp sormasın zaten. Yaşınız böyle iken otuz yaşlarda birileri olsun hayatınızda şu adama karısı sabretmemiş siz mi edeceksiniz?

burda doğru bir şey var mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…