- 11 Şubat 2023
- 10.927
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.548
- 528
- Konu Sahibi nazlnurrrr4
-
5 çocuklu adamla ne yapacaksın. 5 çocuğu olmasına rağmen bu adamı bosayan bir kadın var sence mantıklı mı ? Adam normal olabilir mi ? Fake olma ihtimalin var ama bu olayı gerçekten yaşayan biri varsa okusun SALAK OLMAYİN 5 COCUKLU ADAMLA 27 YASLARDA EVLENMEYİN.Ve dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
Adam zengin mi?Ve dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
5 çocuklu adamla ne yapacaksın. 5 çocuğu olmasına rağmen bu adamı bosayan bir kadın var sence mantıklı mı ? Adam normal olabilir mi ? Fake olma ihtimalin var ama bu olayı gerçekten yaşayan biri varsa okusun SALAK OLMAYİN 5 COCUKLU ADAMLA 27 YASLARDA EVLENMEYİN.
O suçsuz demedim zatenIkiside birbirinden rezilde neden kız tek suçlu gibi anlatmışsın onu anlamadım. Yenginizin 55 yaşındaki buruşuk ağabeyi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor muydu?
Hayat tecrübeniz yok ...Boşanmışsınız bir yanınız belli ölçülerde travmalı ..Baba evine muhtaçsınız kendi düzeninizi kurma isteği ..Ve dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
yanlış bir evlilik yapmazsınız korkmayın,yani enazından bu adamla yapmazsınız yani zaten istesenizde adam yapmaz gibi o yüzden korkmayın,bide beş çocuk nedir arkadaş hiçmi es vermedin dinlenmedin,arada bir çay kayve içeydin meyve yiyeydin,bidaha evlenirse 5 tanede ordan yapar gel çık işin içinden,bu adamla evlenseniz bile adam eve para getiremez 5 çocuk bakiyor yani,ben bir çocuğa bakamıyorum şu devirde,bence hazır aranız bozulmuş kaçın bundan...Ve dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
Bence rezervlerin sonuna geldi.Adamı 5 çocukta tutan şey ne olmuş acaba
Ve dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
Ikiside birbirinden rezilde neden kız tek suçlu gibi anlatmışsın onu anlamadım. Yenginizin 55 yaşındaki buruşuk ağabeyi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor muydu?
5 sene sonra dizlerinde kireçlenme de başlar bu adamin. Umarim fake konudur. Ki boyle konu duşunecek birinin de akil sağliği sorgulanirVe dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
Kameraya el sallaKeklendik mi arkadaşlar ya ciddi yorum yapmıştım suan oturdu içime
burda doğru bir şey var mı hiçVe dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?