sevgilimin benden once 3 yillik bi iliskisi olmus ve aldatilmis

Boşanmış 5 çocuğu var. İdeal eş adayı sakın kaçırma kız adamı. Böyle fırsatı 2 cihan bir araya gelse bulamazsın

Sizin örnekteki kız paradan dolayı tav olmuş. Ama konu sahibinin anlattığı adamın maddiyatı nedir bilemeyiz. Belki o da öyledir.

Bizimde eski belediye başkanı şuan 54 yaşında adam. Gül gibi öğretmen karısını aldattı. 2 tane de kızı var. Aldattığı kızda şuan 33 yaşında. Kızı okuttu sonra iş yeri açtı. İş yerinde bir tane erkek sinek yoktu. Erkek kardeşim bir arkadaşıyla iş başvurusuna gitti belediye başkanı erkek çalışan istemiyor demiş kız. Kardeşimle arkadaşı orada şüphelenmişler. Kız da kendisini Şeyma Subaşı'na çok benzetmiş. Eskiden öyle değildi. Sonra bir tatil yerine gidiyorlar otele karısı takip ettiriyor. Karısı da baskın yapiyor. Kızı bir güzel dövüyor. b.baskani da karısını dövüyor. Sonrasında boşanma olayları falan.
Kızları kesinlikle babaları ile görüşmüyor.

Yani şöyle bir durum var maddi imkanı biraz iyi olan şeref yoksunu erkekler genç kızları paraları ile çok kolay kandirabiliyor. Ve kendini düşüren bir sürü genç kız var ki onlarda şeyma subaşı'na çok özeniyor. Kadının çıkardığı saçma kitabı bile alındı. Şimdi özel hayatını bir kanalda abone olarak aylık parali yapmış onda bile katılım çokmuş. Allah sonumuzu hayr etsin

27 yaşındayken 5 cocuklu 44 yaşında bir adamla birlikte olup, acaba beni istemiyor mu diye endiselenmek... Harika.

Bir sevgi insana her şeyi yaptırır bir de sevgisizlik derler ya, aynen onu yaşıyorsunuz. Tedavi görüp özsaygınızı özdeğerinizi yükseltmeniz dileklerimle…

Kızı suçlu gibi anlatmamış bence. Buruşuk ağabey 25indekine tav olur. Gayet normal. 25 yaşındaki kızın hangi tahtası eksik de 55inde pipisi kalkmayan adamla sevişiyor acaba.
Adamin evli olduğunu bile bile adamla birlikte oldu, birde düğün falan yaptı diye anlatmış. Ondan dolayı ben kizi suçluyor gibi düşündüm bu olaydaki abi buruşuk ama paralı sanırım..25 yaşındaki kız uyanık, tahtası eksik falan değil... Ama konu sahibi kesin sorunlu. Evlenmiş boşanmış, hayatı tecrübe etmiş genç bir kadın bu kadar salakca davranmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…