Sitemizin güzide hanımları ne yazarlarsa doğru yazarlara.s
onlara kulak ver,bende sana gerçek bir hikaye anlatacağım,çok yakın bir arkadaşımın gözlerimin önünde yaşadığı bir hikaye,
Arkadaşım yıllar evvel 15-20 yıl önce birini çok sevdi,delikanlı da arkadaşımı seviyordu,aslında biz seviyor sanıp yanılmışız,delikanlıyla arkadaşım dolu dizgin bir flört dönemi yaşıyorlardı,gel zaman git zaman deliaknlı başka biriyle nişanlandı,arkadaşım bunu duyunca dünyası yıkıldı,ayrılmak istedi,delikanlı tabiri caizse arkadaşımın ağzından girdi burnundan çıktı,seni seviyorum,senin için ölürüm ayrılamam diyerek kandırdı ve ilişkileri devam etti,delikanlı kısa süre sonra nişanlısıyla evlendi,ben hop oturup hop kalkıyorum arkadaşıma bağırıp sen deli misin bu delikanlı seni kandırıyor,aile baskısıyla nişan düğün olur mu yarın öbürgün daha fazla üzülmeden ayrıl diyorum ama aşkın gözü kör,arkadaşım Nuh diyor peygamber demiyor,delikanlının sözlerine kanmaya devam ediyordu,neymiş efendim aile baskısıyla evlenmiş,evlendiği kadını sevmiyormuş eli eline değmemiş vs. vs. yalan dolan,bizim kızda inanıyor çünkü körkütük aşık,bir zaman sonra eli eline değmediği karısı hamile kaldı ve arkadaşıma da haberi geldi tabii,o zaman anladı ki boş bir aşkın,ya da aşk sandığı şeyin peşinden koşup durmuş,çok acı çekti çok üzüldü ama gerçeği kabullenip kendine yeni bir yol çizdi.
Aşk güzel ama sonu olmadıktan sonra neye yarar,genç kızlar erkeklerin her sözünü ölçün tartın,aşkın gözü kör derler ama siz bir gözünüzü hep açık tutuna.s