Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

Ben ara diyorum.diğer arkadaşlar arama diyorlar...adamın zeki olduğuna inanmıyorum..zeki olsaydı o kızın varlığını ömrün boyu öğrenemezdin..o kadar zeki değil ki açık verdi ,sen öğrendin..sen daha zekisin ki nişanlısının telini de öğrendin..senden emin olduğu için şu an böyle bir şey ummuyor büyük ihtimalle..çok zeki olsaydı seni kaybetmezdi...seçim senin..vicdanın neyi söylüyorsa onu yap canım...a.s

kaydirigubbakcemile5

badem arıyorum şimdi kızı.. konuştuklarımızı yazarım birazdan..

çok hoşsun yaa izlediğim bi film vardı o aklıma geldikaydirigubbakcemile5

Benimkilerin hayatında ben ve diğer madur kızdan başka kızlarda varmış hayatında da...Belki dedim...:utangac: çerez diyorlar onlara da...
bir kızla yetinmezlerki bu karakterdeki adamlar...iki kızla da yetinmezler..mutlaka 3. 4. de vardır yedeklerinde...

kızla konuştum...... çok şaşırdı önce. afalladı bi süre. ama gayet ılımlıydı konuşmaları. yumuşak bi kızdı. yarın buluşmayı kabul etti ve nişanlısına hiçbişey sölemeyeciğini söyledi..

Benimkilerin hayatında ben ve diğer madur kızdan başka kızlarda varmış hayatında da...Belki dedim...:utangac: çerez diyorlar onlara da...
bir kızla yetinmezlerki bu karakterdeki adamlar...iki kızla da yetinmezler..mutlaka 3. 4. de vardır yedeklerinde...

ne iğrenç bi durum
umarım Allah bu durumda olan herkesin gözünü açmasına yardımcı olur
aptal yerine konmak çok kötü yaÇok üzgünüm çoook

kızla konuştum...... çok şaşırdı önce. afalladı bi süre. ama gayet ılımlıydı konuşmaları. yumuşak bi kızdı. yarın buluşmayı kabul etti ve nişanlısına hiçbişey sölemeyeciğini söyledi..

hayırlısı olsun canım :1hug:

Bence hemen ayrılmalısın yoksa birgün sen ortada kalırsın canım iş dahada çıkmaza girmeden bırak onu.SONUNDA ÜZÜCADIARZULMEK İSTEMİYORSAN EN BAŞINDAN BİTİR DERİM

iyi oldu canım.Kızcağız da bilsin olanları..Sonra ister evlensin ister evlenmesin...
ne iğrenç bi durum
umarım Allah bu durumda olan herkesin gözünü açmasına yardımcı olur
aptal yerine konmak çok kötü yaÇok üzgünüm çoook

Böyleleri ruh hastası oluyor canım..Allah böyleleri ile karşılaştırmasın...

hımm kız seninle olan birlikteliğini bilmiyor sen onu anlatacaksın iyi olur tabiyki canım o da gözüü açsın am biranönce bitir bence

Back
X