Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

Ha şöyleee....kaydirigubbakcemile5

Bir zaman sonra böyle bir adamı hayatından attığın için kendinle daha bir gurur duyacaksın canım...a.s.:1hug:

bunda senin payın büyük. sana hep dua edicem..:Saruboceq:

neyse ben şimdi çıkıyorum yarın olanları ben de çok merak ediyorum.. çokk heyecanlıyım!!! herşeyi yarın akşam anlatcam burdan. kendinize iyi bakınkaydirigubbakcemile5

Bu adamın yalanlarını karaktersizliklerini öğrendikçe sandığından da daha çabuk bir şekilde soğumaya başlayacaksın belki en başlarda sadece neden kandım diye kendine yediremeyeceksin üzülüp..Ama zaman geçtikçe iyiki gerekeni yapıp kendimi kurtardım diyeceksin.Hem hayatını kurtarmış olacaksın hem vicdanın rahat edicek hem de bir başka insanın hayatını kurtarmış olucaksın..Tabi hayatının kurtulup kurtulmak istememesine bağlı öbür tarafın...:1rolleyes:

bunda senin payın büyük. sana hep dua edicem..:Saruboceq:

neyse ben şimdi çıkıyorum yarın olanları ben de çok merak ediyorum.. çokk heyecanlıyım!!! herşeyi yarın akşam anlatcam burdan. kendinize iyi bakınkaydirigubbakcemile5

Canımmmm:utangac:

Herşey gönlünce olur inşallah...a.s.

Bu adamın yalanlarını karaktersizliklerini öğrendikçe sandığından da daha çabuk bir şekilde soğumaya başlayacaksın belki en başlarda sadece neden kandım diye kendine yediremeyeceksin üzülüp..Ama zaman geçtikçe iyiki gerekeni yapıp kendimi kurtardım diyeceksin.Hem hayatını kurtarmış olacaksın hem vicdanın rahat edicek hem de bir başka insanın hayatını kurtarmış olucaksın..Tabi hayatının kurtulup kurtulmak istememesine bağlı öbür tarafın...:1rolleyes:

bişey diyiimmi.. sen psikolog olmalıydın.. yada bi eğitim alıp yaşam koçluğu yapabilirsin pekala.Şeniza.s.

Ne demek zaafım var zaten zaaf yüzünden yasanıyor aldatmalar....evlenecek olan bu adam bırak karısını senden baska biriyle aldatsın aldatacaksa...
seni seviyorum ama onla evlenmek zorundayım lafına ise ancak çocuklar kanar aklını basına al canım ..

Ne demek zaafım var zaten zaaf yüzünden yasanıyor aldatmalar....evlenecek olan bu adam bırak karısını senden baska biriyle aldatsın aldatacaksa...
seni seviyorum ama onla evlenmek zorundayım lafına ise ancak çocuklar kanar aklını basına al canım ..

Canım son gelişmeleri oku....yerimseniben

bugün öğlen arası kızla buluştum. önce onun sevgilisi olduğumu ve beni kandırdığını söyledim.. inanmadı tabiki, çok büyük tepki gösterdi. ben de tamam dedim, şimdi onu arıyorum ve benimle nasıl konuştuğunu duyunca emin olacaksın herşeyden.. onu aradım ve hoparlöre aldım telefonu. onun benimle konuşmalarını duyunca bana kapatmam için el işareti yaptı, bende bizimkine bi bahane uydurup kapattım telefonu. kız sonra bana tamam dedi, şimdi bana her şeyi anlat. bunun üzerine ben de nasıl tanıştığımızı, beni nasıl kandırdığını, neler yaşadığımızı ve nişanlı olduğunun nasıl ortaya çıktığını, her şeyi bir bir anlattım. kız sen kendini kurtar ama ben bu saatten sonra ondan ayrılamam, geri dönüşü olmayan şeyler yaşandı, hem evliliğe bir ay kalmışken bitiremem dedi. ben de peki beraber olmaya devam edersen bu yaptıklarını nasıl unutcaksın ya da evlendikten sonra aynı şeyi yapmayacağı ne malum dedim. sustu, hiiçbişey demedi, ama çok yıkıldı kız. kendimi suçlu hissettim, bunu ona da söyleyince sen en doğrusunu yaptın, kendini suçlama ama dediğim gibi ben ondan ayrılamam dedi. sen benle konuştuğunu ona anlatma, seni ailene şikayet ederim dersen peşini bırakır dedi. ben kurtulcam bu adamdan ama kızın haline çok üzüldüm. anladığım kadarıyla başka çaresi yok. ve öyle güzel, öyle hanım bi kızki..:çok üzgünüm:

bekaretini vermiş olmalı....
yazık kızcağıza Allah yardımcısı olsun...

canozum sen artık aşık değilsin acı çekmiyorsun değil mi.?

canım kesinlikle ve kesinlikle bırak böyle acı cekıceksın evet ama dıger turlu daha cok acı cekıceksın .o nısanlısını bırakmıycak hem bıraksa bıle senınde o kızın yasadıklarını yasamıycagın ne malum ve nısanlısının hıc ama hıc sucu yok ..talını degıstır ondan uzak dur gorusebılecegınız herseyı engelle

valla uzuldum ben de kıza ama bekaretını verdı dıye boyle bı adamla da evlenılır mı ya... :1shok:

amin... aynı şeyi benim de başıma getirebilirdi:1no2: ya bugün o kızı da gördükten sonra iyice midem bulandı ondan. evet acı çekiyorum ama şu an içim çok rahat.

bi ay sonra da çocuğu oldugunu ögrenmeyesin :1shok:
dikkat etmek lazım

valla uzuldum ben de kıza ama bekaretını verdı dıye boyle bı adamla da evlenılır mı ya... :1shok:

Aile, yaşadığı çevre buna sebep oluyordur...

bekaret Türk toplumun da kutsallığını hala koruyor...

bu adamla evlenmesi yanlıştır fakat kız evlenmeyeceği zaman başına gelecekler çok kötüdür.

Back
X