Sevgilimin Beni Baska Kiza Anlatmasi

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Herkese merhaba, sevgilim bugun laf arasinda soyledi, bi kiz arkadasina benim resmimi atmis ve konusmuslar. Konusurken filan iste kiz benim resmimi atmasini istemis sevgilimden sevgilimde atmis kiz da iste valla guzel kizmis filan yorumlar yapmis. Tabi ben delirdim. Ama delirmekle hata mi yaptim bilmiyorum. Beni neden baska kizlara malzeme ediyo ki? Normal bisey mi yoksa gercekten kizilcak bisey mi ? Buyutuyo muyum acaba? Kiz da kimdir neyin nesidir bilmiyorum yani. Cok yakin kiz arkadasim kardesim gibi filan dedi ben kardes filan anlamam iliskimize kimseyi sokmicaksin dedim cunku ben sokmuyorum ucuncu kisileri aramiza. Bu durumdan sonra tabi ikimizde ben erkek o kiz arkadaslarini filan sildi her yerden bi suru seyler. Gerci yapan her turlu yine yapar ama suan az da olsa icim rahat. Dusuncelerinizi iyi kotu paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler.

bir erkek arkadaşım bana sevgilisini anlatsa öteye gidip de fotoğrafını falan istemem. belki de kendiyle kıyasladı.

arkadaşlarınızı silmeniz çok ergence kusura bakmayın. ne gerek var böyle komplekslere? sen kendine güvenirsen zaten bunları dert etmezsin kendine. yapan her türlü yapar, hatta ipleri gevşek tut ki sana ne kadar sadık onu öğren.

sürekli peşpeşe konu açıyorsun sırayla bi ex inle ilgili next olması için bi dini inanışı farklı sevgilin var diye bi taktik istiyorsun birden yine sevgilin var.ya da sürekli estetik peşindesin.şimdi yine sevgilim var problemleri geldi.bu konun da aşırı ergence, baştan sona saçma trip saçma, arkadaş silme saçma.

gizemliasli gizemliasli valla senin hayatin duz ilerliyo olabilir ama benim hayatim suan oyle degil. O dini konulari actigim sevgilim zaten suan bahsettigim kisi. Ayrica sadece bi konu acilcak diye bi kural yok. Ben icimde tutamiyorum . Kadinlar kulubunu seviyorum. Aklimdaki her soruya insanlar sayesinde cevap bulabiliyorum.

Kendime guveniyorum ama insan bi dusunuyo iste acaba? Diye. Neler goruyoruz sonucta hayatta. Biliyorum ki ne kadar hata yapmamaya calissakta o hatalar gelip bizi bulabiliyo. Bende elimden geldigince hayatimda hata yapmamaya calisiyorum. Insanlara soruyorum ediyorum. Ama kismet tabiki.

Bir de arkadaş sildirme falan aşırı gereksiz.Silse ne olacak,yüz yüze bakmayacaklar mı sanki ? Çocuk gibi ''onunla arkadaş olmayacaksın'' demek komik geliyor,kocaman insanlarsınız.

Kendime guveniyorum ama insan bi dusunuyo iste acaba? Diye. Neler goruyoruz sonucta hayatta. Biliyorum ki ne kadar hata yapmamaya calissakta o hatalar gelip bizi bulabiliyo. Bende elimden geldigince hayatimda hata yapmamaya calisiyorum. Insanlara soruyorum ediyorum. Ama kismet tabiki.
birbirinizi daha fazla sıkıp bunaltmayın. çünkü bu şekilde ancak zoraki bir güven oluşturabilirsiniz. örnek veriyorum sosyal medya hesabında bir kız olmasına izin ver mesela, fazla samimi olmadıkça sorun teşkil etmesin senin için. en nihayetinde sen bu adamın sana karşı olan sevgisinden ve ilgisinden eminsen daha ne:KK51:

Gecen bi arkadasimi takip ettim ilkokul arkadasim erkek. Yemedigim laf kalmadi. O da benim erkekleri takip etmemi istemiyo. Zaten ilk bu takipten cikarma olayini o baslatti. Ben kisitlayan bi insan degilim zaten kiz arkadaslari da olabilir tabiki. Ama beni baska bi kiza anlatmasi beni sinir ediyo. Gerci gizli sakli bisey olsaydi kendi atmazdi konusmalari zaten diye dusunuyorum. Bunu soylemeseydi ben kendim ogrenseydim daha cok kizardim tabiki o zaman daha cok suphelenirdim.

Bende hep oyle diyodum arkadaslarima seni sevdiginden eminsen daha ne diye. Ama oyle olmuyomus gercekten bi insana deger verip sevince onlari dusunemiyosun sanirim.

aynen de böyle oluyor bunlar. eşimin sosyal medya hesaplarının şifresini vs bilmiyorum. o da aynı şekilde. kırk yılın başı elime alırsam aklıma gelirse öyle bi dolaşırım anasayfasında. onun dışında merak da etmiyorum her gün rutinim asla değil zaten kendisi aktif biri değil. ben aktifim sosyal medyada ama o da açıp bakmaz. bazen kiminle konuştuğumu sorar ismini söylerim konu kapanır. biz bu şekilde oturttuk saygı duymak en önemlisi. hesabında liseden kız arkadaşları da var iş yerinden kız arkadaşları da. bazen x (kız arkadaşı) sana selam söyledi diyor açıp da bakmıyorum ne konuşmuşlar diye. çünkü güveniyorum ben eşime. işte bunun oturması da zaman alıyor adamı bu kıvama getirmek için az yoğurmadım :D

Gecen bi arkadasimi takip ettim ilkokul arkadasim erkek. Yemedigim laf kalmadi. O da benim erkekleri takip etmemi istemiyo. Zaten ilk bu takipten cikarma olayini o baslatti. Ben kisitlayan bi insan degilim zaten kiz arkadaslari da olabilir tabiki. Ama beni baska bi kiza anlatmasi beni sinir ediyo. Gerci gizli sakli bisey olsaydi kendi atmazdi konusmalari zaten diye dusunuyorum. Bunu soylemeseydi ben kendim ogrenseydim daha cok kizardim tabiki o zaman daha cok suphelenirdim.

Hm o zaman işler değişir.Kızdığı şeyi kendisi neden yapıyor ? Bu tavrını değiştirsin bence,yoksa daha çok kavga edersiniz.

morcivertkedi morcivertkedi biz de daha 7 aylik sevgiliyiz :KK64:daha simdiden basladik boyle seylere simdiden diyo bana laf arasi sakayla karisikta olsa alicam butun sosyal hesap sifrelerini filan diye ben sesimi cikarmiyorum kendi verdi butun sifrelerini bana ama ben bakmiyorum hatta sifreleri hatirlamiyorum bile :KK22: Dead Cell Dead Cell zaten bu konu hakkinda konustuk. Bidaha yapmicagini filan soyledi. Benim icimde kalmisti sadece bu olay icimde kalmasin diye burda paylasmak istedim. Kendim acaba buyutuyomuyum diye. Sanirim dedigin gibi daha cok kavgalarimiz olucak ikimizde kiskanciz cunku o_O

Ne biliyim pek anlam veremedim. Biz iliskinin basinda nelerden rahatsiz oluruz, ne bizi huzursuz edebilir falan fistan incik boncuguna kadar konusmustuk. Hani boyle ni durum yasamadim ama kuzeninin gerizekalk tavirlari yuzunden tartismistik. Sonucta akrabasi diye pek diyemedim ama arasina mesafe koydugunu dusunuyorum. Senin durumunda ise birbirinizi boyle soyutlamayin is daha sonra inata biniyor.

Back
X