- 18 Nisan 2016
- 143
- -307
- 48
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
birbirinizi daha fazla sıkıp bunaltmayın. çünkü bu şekilde ancak zoraki bir güven oluşturabilirsiniz. örnek veriyorum sosyal medya hesabında bir kız olmasına izin ver mesela, fazla samimi olmadıkça sorun teşkil etmesin senin için. en nihayetinde sen bu adamın sana karşı olan sevgisinden ve ilgisinden eminsen daha neKendime guveniyorum ama insan bi dusunuyo iste acaba? Diye. Neler goruyoruz sonucta hayatta. Biliyorum ki ne kadar hata yapmamaya calissakta o hatalar gelip bizi bulabiliyo. Bende elimden geldigince hayatimda hata yapmamaya calisiyorum. Insanlara soruyorum ediyorum. Ama kismet tabiki.
Gecen bi arkadasimi takip ettim ilkokul arkadasim erkek. Yemedigim laf kalmadi. O da benim erkekleri takip etmemi istemiyo. Zaten ilk bu takipten cikarma olayini o baslatti. Ben kisitlayan bi insan degilim zaten kiz arkadaslari da olabilir tabiki. Ama beni baska bi kiza anlatmasi beni sinir ediyo. Gerci gizli sakli bisey olsaydi kendi atmazdi konusmalari zaten diye dusunuyorum. Bunu soylemeseydi ben kendim ogrenseydim daha cok kizardim tabiki o zaman daha cok suphelenirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?