• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin beni kızdırması

hayali ya da değil. baktı ya da bakmadı. sonuç olarak o tür şeylerin şakası bile hoş değil. sorun da bu zaten. anlatabildim mi? o tarz cümlelere "ay aşkım iyi yapmışsın kızların en çok nesine bayıldın" diye gülen var mı bilmiyorum

Şakası bıle hos degıl o zaman kızdıgını bellı etmeyeceksın bı sure sonra vazgecıcek.
yada sen sureklı kıskanclık ederek ustune dusup korukleyeceksın.
ayrıca baktı yada bakmadı dıye bırseye sız ınanıyormusunuz?
suan bakmadıgını varsayarak sınırlenıyorsun. baktıgını dusunsen herhalde sadece kızdırmakla kalmazdı bunu anlatmak ıstemıstım.
yanı o tarz bır cumlede adam gercekten bakmadıgına gore en cok nesıne bayıldıgını sormak sadece lafta kalır??
bılmem ben anlatabıldım mı. her neyse umarım cozum bulursunuz.

şakanın da bi sınırı olduğunu düşünüyorum. ben hep "kendisine yapılmasını istemediğin şeyleri yapma" derim. o bana kalbimi kırcak şaka yaptığında gerçekten çok kızıyorum ve benim kızgınlığım çoook uzun sürer. barışsam da sürekli lafını koyarım her konuşmada. ve şakayı yaptığı an aynısını yaparım anla nasıl oluyomuş derim. bidaha da yaptığını görmedim. hani dedim ya onun yaptığının aynısını yaptığım zaman o da küscek gibi oldu ama inat ettim bak benim hissettiğimi hisset dedim ben daha çok üste çıkmaya çalıştım konuşmadım ve bidaha da böle şeylerle karşılaşmadım. şaka diyip geçmemek lazım bazen insanların içinde yapıldığında kötü görünüyo

Canım zaten bir insan başka kızlara bakacak olsa, gelip de sana bunun şakasını yapmaz.
Bizde de oluyor ara sıra, ben de sinir oluyorum. Ama gülüyoruz.
Sevgilim şaka yollu kıskandırmak-kızdırmak için söylüyor.
Seninki de öyle yapıyordur, takılacak bir mevzu değil o kadar.
Gerçi ben de arada takıyorum ama olsun :)
Tatlı atışmalar bunlar. :)

Sen yaptığında o seni nasıl 1 ay affetmiyosa snde affetmiyceksin bak bakalım o zaman yapabiliyo mu.Bu arada bna sevgilim böyle bişey dese azına ...... heralde:D

yapcagın sey cok basit.ole bısey dıınce bıda böle duraksa önce sonrada iyi bakalım hayatım de konuyu kapat.bak nasıl zoruna gıtcek nıe bısey demedın dersede ne dıım artık guzel buluosan buluosun bu konu sıktı off neyse de ama sesın bozuk olmıcak sonrasında.ee neler yaptın dıe gır bıda emınn ol yapmıcaktır

kendi ilişkimi okur gibi oldum :ssz:

sevgililere hakaret etmek istemem de "havlayan köpek ısırmaz" derler :1: ben bunu düşünüp sakinleşiyorum..

Bunlar tatlı atışmalar ben bunlardan hoşlanırım bile bizim aramızdada olur arada ama çok rahatsız oluyorsan dile getir bir kere daha bence.

erkeklerr kıskanılmayı sever. benim sevgilimde aynı kıskandığımı anladığı anda öyle bir keyiflenir ki sormaa.:19:

bazen bu keyfi yaşamak için özellikle yapıyor erkeklerr bunuu :47::47::47:

Son düzenleme:
Back
X