Susmanı bi'çok arkadaş gibi garipsedim çünkü genelde kadınlar susamazlar böyle konularda... Dillendirmeseler de yüzünden, tavrından anlaşılır. Büyük ihtimal siz kabullenmek istemeyip, kötüye çekmeden unutmak istemişsiniz zamanla içinizde yer etmiş...
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de sevgilimle üniversitede aynı sınıfta okuyorum ve hep korktuğum şey de "ya bi'gün öyle bi'şey olursa" (Allah yazdıysan bozsun :) Her neyse böyle bi'durumda her gün görünce nasıl unutucam diye korkuyorsunuzdur ama siz kendinize saygınızı yitirmeden bitirirseniz emin olun daha mutlu olursunuz. Çünkü ilişkinizde çok yeni sanırım yani şimdi böyleyse ilerde daha güç durumlar da yaşabilirsiniz...
Bence direk şu gün şöyleydi açtım okudum, benleyken bir kıza nasıl kur (doğru kelime mi bilemiyorum üzmekte istemem...) yapabiliyorsun. Onu gördüğümden beri eskisi kadar sana güvenim kalmadı. Güvenmediğim birinin de elini tutmak istemiyorum diyebilirsin.
Yani her ayrılık sancılı olur ama insan neleri unutuyor. O unutmanın formülü de yine sende biliyorsun ki. Belki bu bi'basamaktı gerçek mutluluğa ulaşman için en güzel çağlarımız olan üniversite hayatını böyle heba etme derim.
Mutlu haberlere inş