Sevgilimin Bir Kızdan Öpücük İstemesi

bence kesinlikle ayrılmalısın canım ilişkinin en başında en heyecanlı tutkulu zamanlarında böyle yapıyorsa ileri dönemlerde neler yapabilir tahmin et.aynı sınıfta olsanız ne olacak ki sen içinde bitirdikten sonra gözün onu görmez bile.eğer bu ilişkiye devam edersen de kendini ezdirmeye devam edersin böyle erkeklerle uğraşmaya değmez kendini daha fazla yıpratma ve ağırlığını koy bir an önce derim:113::113::113:

Haklısın canım. İlişkinin en güzel zamanında böyleyse sonra neler yapar :(((

görür görmez ayrılmamakta hata yapmışsın sanırsam ne ayıp sevgilisi olan bi insanın başkalarıyla laubali olması

İnsanlar ölüp bitiyolar yinede ayrılık acısına dayanabiliyorlar..
Anlatmana göre canının yanmasının uzun süreceği gibi bi sevgi yok aranızda (hissettiğim bu)

Ayrı şehirlerdeyiz. 3 ay ayrı kalmak doğal olarak sevginin yoğunluğunu azalttı. 3 hafta kaldı okulun başlamasına. Yüz yüze gelirsek duygularım yoğunlaşır. Yüz yüze konuşmayı düşünüyordum aslında. Ama ayrılacaksam şimdi duygularım yoğunluğunu kaybetmişken ayrılmalıyım acı çekmemek için...

Ayrı şehirlerdeyiz. 3 ay ayrı kalmak doğal olarak sevginin yoğunluğunu azalttı. 3 hafta kaldı okulun başlamasına. Yüz yüze gelirsek duygularım yoğunlaşır. Yüz yüze konuşmayı düşünüyordum aslında. Ama ayrılacaksam şimdi duygularım yoğunluğunu kaybetmişken ayrılmalıyım acı çekmemek için...
Eğer gerçekten vazgeçemicek kadar sevseydiniz sevginiz azalmazdı ki..
Bende ayrıyım kaç aydır.
Ama onu ne kadar sevdiğimi daha iyi anladım..
Azalmayı bırak iyice yoğunlaştı..
Hem sizi yokmuş gibi görüp başkalarıyla bu kadar laubali olan bi adamdan hayır gelmez..
Bir de diyorsunuz biraz çabuk kandırılabilen bi tarafım var diye bence hiç zorlamayın.
Benim ilk ilişkimde böyleydi aman ayrılmayayım diye uzattıkça uzattım..
Sonra bi msjdan fazlasının çevrildiğini gördüm arkadan söylenen yalanları gördüm..
Ağladım sızladım epey.
Şimdi çok güzel bi ilişkim var onu yolda görsem dönüp bakmam o kadar değersiz benim için..
Senden kıymetlisi olmasın senin için olacaksada bu anlattığın adam gibi değil kıymetini hakeden biri olsun

Eğer gerçekten vazgeçemicek kadar sevseydiniz sevginiz azalmazdı ki..
Bende ayrıyım kaç aydır.
Ama onu ne kadar sevdiğimi daha iyi anladım..
Azalmayı bırak iyice yoğunlaştı..
Hem sizi yokmuş gibi görüp başkalarıyla bu kadar laubali olan bi adamdan hayır gelmez..
Bir de diyorsunuz biraz çabuk kandırılabilen bi tarafım var diye bence hiç zorlamayın.
Benim ilk ilişkimde böyleydi aman ayrılmayayım diye uzattıkça uzattım..
Sonra bi msjdan fazlasının çevrildiğini gördüm arkadan söylenen yalanları gördüm..
Ağladım sızladım epey.
Şimdi çok güzel bi ilişkim var onu yolda görsem dönüp bakmam o kadar değersiz benim için..
Senden kıymetlisi olmasın senin için olacaksada bu anlattığın adam gibi değil kıymetini hakeden biri olsun

Bana yaptığı ağır geliyor. Bitmeli bu ilişki. Akşam konuşacağım.... İnşallah benim de karşıma düzgün bir insan çıkar...

:37::37:Onun canı dayak istemiş.:37::37:

Açıklama yapmak zorunda değilsin,çok ısrar ederse eline bi lavabo pompası ver,sıra beklemezsin böylece de.:27:

Ama anlar mı bilemem.:9:

:9: :9: Çok iyiydi. :1:

Bana yaptığı ağır geliyor. Bitmeli bu ilişki. Akşam konuşacağım.... İnşallah benim de karşıma düzgün bir insan çıkar...

İnşallah.. En azından ondan daha yüzsüzü çıkmaz. :34:

Son düzenleme:
O an nasıl susup tepkisiz kalmışsın hayret ettim
bu tatil süresince daha çok öpücük istemiştir o..
hiç düşünme bitir kurtul inş karşına düzgün biri çıkar

Bence de ayrılmalısın. Hatta de ki ona buna gönderdiğin öpücükler bu sefer bana tosladı :27::27:

Valla yorumları bile okumadım! Bu ne iğrenç bir şey ya? Böyle midesiz bir erkekle daha fazla devam etmemelisiniz bence. Gitsin kime istiyorsa öptürsün kendini. Terbiyesiz.

Son düzenleme:
Susmanı bi'çok arkadaş gibi garipsedim çünkü genelde kadınlar susamazlar böyle konularda... Dillendirmeseler de yüzünden, tavrından anlaşılır. Büyük ihtimal siz kabullenmek istemeyip, kötüye çekmeden unutmak istemişsiniz zamanla içinizde yer etmiş...

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de sevgilimle üniversitede aynı sınıfta okuyorum ve hep korktuğum şey de "ya bi'gün öyle bi'şey olursa" (Allah yazdıysan bozsun :) Her neyse böyle bi'durumda her gün görünce nasıl unutucam diye korkuyorsunuzdur ama siz kendinize saygınızı yitirmeden bitirirseniz emin olun daha mutlu olursunuz. Çünkü ilişkinizde çok yeni sanırım yani şimdi böyleyse ilerde daha güç durumlar da yaşabilirsiniz...

Bence direk şu gün şöyleydi açtım okudum, benleyken bir kıza nasıl kur (doğru kelime mi bilemiyorum üzmekte istemem...) yapabiliyorsun. Onu gördüğümden beri eskisi kadar sana güvenim kalmadı. Güvenmediğim birinin de elini tutmak istemiyorum diyebilirsin.

Yani her ayrılık sancılı olur ama insan neleri unutuyor. O unutmanın formülü de yine sende biliyorsun ki. Belki bu bi'basamaktı gerçek mutluluğa ulaşman için en güzel çağlarımız olan üniversite hayatını böyle heba etme derim.

Mutlu haberlere inş:7:

kız liseye mi gidiyor onu anlamadım :S sevgilinin erkek kardeşinin liseden arkadasımı ?

Valla daha neyi düşünüyorsun canım. Sanaldaki öpücük mevzunu reale taşımayı mı vur kı*ına tekmeyi ya onlar bundan anlıyo

Susmanı bi'çok arkadaş gibi garipsedim çünkü genelde kadınlar susamazlar böyle konularda... Dillendirmeseler de yüzünden, tavrından anlaşılır. Büyük ihtimal siz kabullenmek istemeyip, kötüye çekmeden unutmak istemişsiniz zamanla içinizde yer etmiş...

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de sevgilimle üniversitede aynı sınıfta okuyorum ve hep korktuğum şey de "ya bi'gün öyle bi'şey olursa" (Allah yazdıysan bozsun :) Her neyse böyle bi'durumda her gün görünce nasıl unutucam diye korkuyorsunuzdur ama siz kendinize saygınızı yitirmeden bitirirseniz emin olun daha mutlu olursunuz. Çünkü ilişkinizde çok yeni sanırım yani şimdi böyleyse ilerde daha güç durumlar da yaşabilirsiniz...

Bence direk şu gün şöyleydi açtım okudum, benleyken bir kıza nasıl kur (doğru kelime mi bilemiyorum üzmekte istemem...) yapabiliyorsun. Onu gördüğümden beri eskisi kadar sana güvenim kalmadı. Güvenmediğim birinin de elini tutmak istemiyorum diyebilirsin.

Yani her ayrılık sancılı olur ama insan neleri unutuyor. O unutmanın formülü de yine sende biliyorsun ki. Belki bu bi'basamaktı gerçek mutluluğa ulaşman için en güzel çağlarımız olan üniversite hayatını böyle heba etme derim.

Mutlu haberlere inş:7:

Çok haklısınız. Yazdıklarınıza katılıyorum. Bu gece konuşacağız. Haberdar ederim sizi sonuçtan..

lisede ki hangi erkek flörtöz olmuyor ki allah aşkına, bence yaş itibariyle normal bi durum

Back
X