Sevgilimin biriktirdikleri

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk
İtişmeli kakışmalı küsmeli barışmalı ilişkimde bugün erkek arkadaşım içini döktü en nihayetinde.
Bana söylediklerini aynen yazıyorum
Başlarda çok iyiydin bana karşı,zamanla bencilleştin. Herkese karşı çok hümanist ve empatikken bana hiç öyle değilsin. İşim gücüm sen ol sana deli divane aşık yapmak istiyorsun beni ama ben o değilim. Hayatımda beni bu kadar yoran bir ilişkim olmadı. Ben zorum sen benden de zorsun,nasıl olacak evlenince beni arkadaşlarımı yaşantımı kabul edecek misin diye düşünüyorum.
Hatta beni mutlu ettiği için mutlu olduğunu ama kendisinin çok da mutlu olmadığını çok yorgun olduğunu buna dayenamayacağını söyledi. Mesaja yarım saat geç yazsa korkuyormuş bana açıklama yapmaktan.. arkadaşlarının yanında konuşmak istemiyormuş ben zorluyormuşum. Bunları değiştirmezsem yapamazmış. Dostluğum çok iyi sevgililiğim kötüymüş
Üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum..
Burdan sonra ne yapmalı fikri olan??

Haklı mı adam? Eğer dediklerinde doğruluk payı var ve hala senle beraberse kendine saygı duymuyordur, kendine saygı duymayan sana da duymaz, bari sen yol ver.
Ayrıca iki insan birbirini mutlu etmek için sevgili olur, strese sokuyorsa, yoruyorsa, bir şey söylemeden önce cekinip veriliyorsa bu toksik bir şeydir. Bence ayrilsaniz da evlenseniz de cekiduzen verin kendinize

Çok mu bunaltıyorsunuz, üstüne gidiyorsunuz? Sonuçta kendi hayatı olduğu gerçeğini kanıksamalısınız, sevgilisiniz diye ya da yarın evlendiniz diye tüm hayatının siz olmasını beklemek çok sağlıklı bir ilişki çeşidi olmaz.

Bıktırır, bezdirirseniz geri dönüşü olmaz. Biraz sakin olup rahat bırakacaksınız. Zamana bırakın.

Merhaba kk
İtişmeli kakışmalı küsmeli barışmalı ilişkimde bugün erkek arkadaşım içini döktü en nihayetinde.
Başlarda çok iyiydin bana karşı,zamanla bencilleştin. Herkese karşı çok hümanist ve empatikken bana hiç öyle değilsin. İşim gücüm sen ol sana deli divane aşık yapmak istiyorsun beni ama ben o değilim. Hayatımda beni bu kadar yoran bir ilişkim olmadı. Ben zorum sen benden de zorsun,nasıl olacak evlenince beni arkadaşlarımı yaşantımı kabul edecek misin diye düşünüyorum.
Hatta beni mutlu ettiği için mutlu olduğunu ama kendisinin çok da mutlu olmadığını çok yorgun olduğunu buna dayenamayacağını söyledi. Mesaja yarım saat geç yazsa korkuyormuş bana açıklama yapmaktan.. arkadaşlarının yanında konuşmak istemiyormuş ben zorluyormuşum. Bunları değiştirmezsem yapamazmış. Dostluğum çok iyi sevgililiğim kötüymüş
Ee ne düşünüyorsunuz şu an? Gerçekten de dediği kadın mısınız?

Şapkanızı önünüze koyup düşüneceksiniz. Haklılık payı var mı, sizdeki sorun ne, sebebi nedir? Sevgilinize güven probleminiz mi var altında başka sebepler mi yatıyor? Gerekirse uzman desteği alacaksınız. Tabii bunu öncelikle kendiniz için yapmalısınız. Ben ortada bir sorun varsa kişi öncelikle kendi içsel huzuru için çözüm yoluna gitmeli diye düşünürüm.

Önceki sevgilim de benzer şeyler söylemişti. İkili ilişkide acımasız bencil ve tüketen olabiliyorum
O zaman gerçekten böyle bir sorununuz var en azından tedavi olun bir sonraki ilişkinizi şimdiden kurtarın malesef bunun devamı gozukmiyor

Dürüst olun ve bunlari yapıp yapmadığınızı düşünün. Yapıyorsanız yeniden deneyelim diye zorlamayin. Çoğunlukla erkeklerin kötüleştirdiği ilişkilere "toksik ilişki" diyoruz burada. Yazdıkları doğruysa ilişkinizi toksikleştiren sizsiniz.

Merhaba kk
Ayrılın, kendinizden kurtarın!

Anlattığı gibiyse durum çok fena..

İlişkide rahat hissetmek ve güvenmek olmazsa olmadır yoksa ilişki çok yürümez. Mesaja geç cevap vermesinin hesabını soruyorsanız güven yok demektir. Böyle ilişkiyi de kimse istemez.

Yük olma, yük al. Sözünü çok severim. İkili ilişkilerde gerçekten paylaşımcı olmak lazım. Hep ben merkezci düşünmek maalesef bencilliğe giriyor. Empati şart. Belki sizin bu konuşma sonrası üzerimden TIR geçti gibi hissinizi karşı taraf hergün yaşıyordu. En azından yanlışlarınızı fark edip düzelebilirseniz iyi ama geçici olacaksa tüm ilişkilerinizde aynı sorunu yaşayacaksınız.

Arkadaş zaten sevse mesaja neden geç cevap verdiğini o açıklardı.insan normal iş arkadaşına bile geç yazınca açıklama yapıyor.çok seviyor ve çok sevilmek istiyorsunuz yapmayın yeryüzünde öyle değerli adamlar kalmadı maalesef.hepsi değeri fazla görünce kaldiramiyor.umursamaz ol.kendinle ve kendi aileble arkadaşlarımla mutlu il.o zaman kıymetli olursun.hak etmiyorlar gerçek sevgiyi.seviyormuş gibi yap.işine gelene cevap ver yoksa hic cevap verme.bak nasıl değerli olursun.sevgiliniz sizi evlenecek kadar sevmiyor şimdiden kendine özgürlük alanı adi altında kaçma alani bırakmak istiyor.tercih sizin

Ay eski konularınızdan bu adamı hatırlıyorum 14 şubatta haber vermeden ortadan kaybolmuştu fuckbuddy leri vardı instada fotoğraflarını beğeniyordu . O adamdan hiçbişey olmaz . Boşuna uğraşıyorsunuz . Böyle bir tipe 1 yıl harcadım . Burda konular açıyordum . Hayatımdan boşa giden 1 yıldır . Evde boş boş yatsam daha verimli bir yıl olurdu . Zamanınıza yazık etmeyin

Arkadaş zaten sevse mesaja neden geç cevap verdiğini o açıklardı.insan normal iş arkadaşına bile geç yazınca açıklama yapıyor.çok seviyor ve çok sevilmek istiyorsunuz yapmayın yeryüzünde öyle değerli adamlar kalmadı maalesef.hepsi değeri fazla görünce kaldiramiyor.umursamaz ol.kendinle ve kendi aileble arkadaşlarımla mutlu il.o zaman kıymetli olursun.hak etmiyorlar gerçek sevgiyi.seviyormuş gibi yap.işine gelene cevap ver yoksa hic cevap verme.bak nasıl değerli olursun.sevgiliniz sizi evlenecek kadar sevmiyor şimdiden kendine özgürlük alanı adi altında kaçma alani bırakmak istiyor.tercih sizin
Çok mantıklı söyledikleriniz,deneyeceğim

Ay eski konularınızdan bu adamı hatırlıyorum 14 şubatta haber vermeden ortadan kaybolmuştu fuckbuddy leri vardı instada fotoğraflarını beğeniyordu . O adamdan hiçbişey olmaz . Boşuna uğraşıyorsunuz . Böyle bir tipe 1 yıl harcadım . Burda konular açıyordum . Hayatımdan boşa giden 1 yıldır . Evde boş boş yatsam daha verimli bir yıl olurdu . Zamanınıza yazık etmeyin
:( doğru

Önceki sevgilim de benzer şeyler söylemişti. İkili ilişkide acımasız bencil ve tüketen olabiliyorum
Olmayın o zaman. Hatanızı biliyorsunuz belli ki, kendinizi düzeltin. Böyle bir ilişkiyi hiç kimse istemez

Back
X