• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin biriktirdikleri

Sizde bir sorun yok adam sizi manipüle ediyor feci şekilde . Üyeler konuyu hatırlamadığı için böyle yorum yapmışlar . Bu tiple 1 saniye bile vakit kaybetmeyin ya sekretere bile yavşamıştı . Avukatsınız bende avukatım konularınız o yüzden aklımda kaldı . Adama sinir oluyorum umarım ayrılırsınız

Adamı hayatınızın merkezine koymayın böyle yaptığınızda sürekli modunuzu adam belirler.kendinizi merkeze koyarsanız hem kafanız meşgul ve daha rahat olur ona çok müdehale etmezsiniz hemde çok cepte gibi durmadığınız için kıymetli olursunuz.bence insan hep birinden vazgeçebilcek kafada olmalı çünkü dünyadaki tek insan o değil.bir ilişkim bittiğinde hep daha iyisiyle karşılaştım bu yüzden artık insanlara illada bu olacak gözüyle bakmayı bıraktım hayırlısı neyse o olur zaten demek istediğim bu adamı kaçırmamalıyım gibi kafalara girip aşırı baskıcı tavırdaysanız sürekli nerede kiminle diye düşünüyorsanız hem kendinize eziyet hem karşıdakine biraz rahat olun gözünüz açık olsun zaten birşey varsa çıkar dünyanın sonu değil karşınıza başka biri çıkar geçmişte yaşadıklarınızda hem tecrübe olur hem birer anı.bu gözle bakarsanız daha rahat edersiniz çünkü insanları kontrol edemeyiz biz sadece kendimizden sorumluyuz gücümüzde buna yeter.

Adamı hayatınızın merkezine koymayın böyle yaptığınızda sürekli modunuzu adam belirler.kendinizi merkeze koyarsanız hem kafanız meşgul ve daha rahat olur ona çok müdehale etmezsiniz hemde çok cepte gibi durmadığınız için kıymetli olursunuz.bence insan hep birinden vazgeçebilcek kafada olmalı çünkü dünyadaki tek insan o değil.bir ilişkim bittiğinde hep daha iyisiyle karşılaştım bu yüzden artık insanlara illada bu olacak gözüyle bakmayı bıraktım hayırlısı neyse o olur zaten demek istediğim bu adamı kaçırmamalıyım gibi kafalara girip aşırı baskıcı tavırdaysanız sürekli nerede kiminle diye düşünüyorsanız hem kendinize eziyet hem karşıdakine biraz rahat olun gözünüz açık olsun zaten birşey varsa çıkar dünyanın sonu değil karşınıza başka biri çıkar geçmişte yaşadıklarınızda hem tecrübe olur hem birer anı.bu gözle bakarsanız daha rahat edersiniz çünkü insanları kontrol edemeyiz biz sadece kendimizden sorumluyuz gücümüzde buna yeter.
Çok haklısınız. O da onun şımarıklığını yaşıyor belli ki

Merhaba kk
İtişmeli kakışmalı küsmeli barışmalı ilişkimde bugün erkek arkadaşım içini döktü en nihayetinde.
Bana söylediklerini aynen yazıyorum
Başlarda çok iyiydin bana karşı,zamanla bencilleştin. Herkese karşı çok hümanist ve empatikken bana hiç öyle değilsin. İşim gücüm sen ol sana deli divane aşık yapmak istiyorsun beni ama ben o değilim. Hayatımda beni bu kadar yoran bir ilişkim olmadı. Ben zorum sen benden de zorsun,nasıl olacak evlenince beni arkadaşlarımı yaşantımı kabul edecek misin diye düşünüyorum.
Hatta beni mutlu ettiği için mutlu olduğunu ama kendisinin çok da mutlu olmadığını çok yorgun olduğunu buna dayenamayacağını söyledi. Mesaja yarım saat geç yazsa korkuyormuş bana açıklama yapmaktan.. arkadaşlarının yanında konuşmak istemiyormuş ben zorluyormuşum. Bunları değiştirmezsem yapamazmış. Dostluğum çok iyi sevgililiğim kötüymüş
Üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum..
Burdan sonra ne yapmalı fikri olan??
Sanırım taviz verdikce daha fazlasını istemişsin farkında olarak ya da olmayarak.
İki dominant görüyorum.
Bunları yapmadan duramam diyosan onu da kendini de rahat bırak dost kalın.
Şoklandım kendime geldim zaten o kişi de ben değildim diyosan normaline dön artı tavize girmden devam et
Çünkü suçluluk hissedip başka tavizler de vermeye başlarsan değersizleşirsin.
Kaybetme korkusu yaşayıp sevgiye boğarsanda.
Kendini bul, kendindeki sorunlara odaklan, ne istiyorum de ve oradan yürü bence.

yani bi saniye fuckbuddy'leri filan olan adam mı bunları diyen?

normal şartlar altında "adamı bunaltma, ne var geç cevap verdiyse, biraz kendi hayatına odaklan, tek odağın sevgilin olmasın" gibi gibi derim de sizinki öyle bir ilişki değil galiba...

yani bi saniye fuckbuddy'leri filan olan adam mı bunları diyen?

normal şartlar altında "adamı bunaltma, ne var geç cevap verdiyse, biraz kendi hayatına odaklan, tek odağın sevgilin olmasın" gibi gibi derim de sizinki öyle bir ilişki değil galiba...
Benden önceki ilişkileri onlar

Back
X