Sevgilimin bu hareketi aldatmak sayılır mı :(

acık sacık orspu diye baktım senden baskasını gözüm görmüyor
Evlendikten sonraki savunması da : "acık sacık ors. diye YattıM" olur böyle bir kepazenin.
Sen bize sormuşsun ama sence mantıklı bir savunma mı ?

Ayrıca o kızın resimlerine ağzının suyu aka aka iç geçirdiğine de eminim, kızdan en ufak etkileşim olsa peşinden koşacağına da.
 
Evet aldatmak sayılır, illaki fiziki durumada mı dökmesi gerekir. Aklı duygular ona gitmiş bedenen kalsa nolur.Bunu görmezden gelirseniz bidahaki adım fiziksel olacaktır.Ayrıca kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı kıza çamur atmaya kalkıyor burda da karakterini ortaya koymuş olmayanından.
 
Tüm erkekler o kızları begenir gibi geliyor artık
Bi tane cahil kro'yu elimde tutamadım diye insanın kendini eziklemesi de değişik hani.

Bu arada adamın seviyesi siz çıkarkende az çok bellidir. İnsta'da açık resimlere baktı diye şok olmanız da tuhaf...kıza yazmış mı, sadece bakmış mı?
 
İnsta şifrem sevgilimde vardı ve meğer instamdaki acık sacık güzel bir kızı stalklıyormus 4-5 defa profiline girmis. Hatta baktıgım hikayelerden hikayelerine bakmıs.Bu kızda üniversteden üst dönemim güya bilmiyormuş.Benim icime nedense kusku düstü hislerim kuvvetlidir.Ona da yalandan uygulamadan gördüm baktıgını dedim,kendide hemen oltaya düştü itiraf etti bende ayrıldım. Savunmasıda acık sacık orspu diye baktım senden baskasını gözüm görmüyor.Kız da cok cekici seksi bir kız.Ama cok üzgünüm ya bunu haketmedim ben.İnstamdan kız kesmek kacıncı seviye.Simdi affet diye yalvarıyor napayım ya biri bir şey desin cok sıkıldım her şeyden.Abartıyor muyum sizce kendimi cirkin ve yetersiz hissediyorum
Kız açık saçık giyiniyorsa ne olmuş ? siz bile hemcinsinizi ayıp birşey yapıyormuş gibi eleştirmişsiniz ? kızın ne suçu var anlamadım ? kızın birşey yaptığı yokmuş kızın hesabına bakan sizin erkek arkadaş müsvettesi ve açık saçık orospu diye baktım diye eleştirmiş ne kadar iğrendim gerçekten iğreniyorum hem cinsinin giyimini eleştirenlerden zaten orospu diyen erkek arkadaşınıza değinmiyorum bile iğreniyorum. Lütfen birdaha hayatınıza almayın bunun gibileri kaç tane hesaba bakıyordur böyle .
En iyi intikam reddetmektir , umursamamaktır . Kendinize değer verin ve affetmeyin böylelerini değiştirebileceğinizi düşünmeyin değişmezler bu tür iğrenç erkeklerdende uzak durun.
 
Bu nasıl bi savunma şeklidir arkadaş? Şey diye baktım mış.
He tamam o zaman ya sorun değil, bakmaya devam et.
Artık yalan bulmak için bile uğraşmıyorlar. Bırak şunu ya..Bir müddet sonra o kızı kendinden eklerse şaşırma..
 
Savunmasıda acık sacık orspu diye baktım senden baskasını gözüm görmüyor.Kız da cok cekici seksi bir kız.
Sırf bu cümleyi kurdu diye yüzüne bakmamalısın. Hadsiz. Yarın bir gün de senin arkandan konuşur o o... pu idi her şeyi yaşadım ayyy midem bulanıyor bu tiplerden. Aklıma şey geldi bir arkadaşım var eşi aşırı kısıtlıyor. Ben bir otele üye olmuştum, fitness, spa vs kullanıyordum. kadın kocasına söylemiş ben de üye olayım. Ki bu otel yaşadığımız ilin en iyi oteli. o da demiş oraya gidenler o... pu. Bu adam karısına şiddet uygulayan, kıskanç, ailesine sürekli para yediren.... neyse daha çok sinirlerimi bozmayayım.
 
Evet öyle bira
Sen evlenilecek kızsın onlar eğlenilecek geyiği yapıp güya seni onore etmiş, iğrenç bir zihniyet. Abartma sanki yatakta mı bastın demiş bir de kız yüz verse zaten o aşamaya da gelirdi. Her açık saçık kadın o.. mu , kız üniversiteden üst döneminizmiş, gayet de eğitimli bir genç kadındır eminim. Zihniyetini hiç sevmedim sevgilinizin ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınız
Evet öyle biraz cokgın bir kız karaktersiz iste
 
Tabiki tüm erkekler güzel kızlara bakar ama sevgilisi ve adam olan bakmaz.. ahlaksızlığın büyüğü küçüğü olmaz.. Biraz sürünsün bakalım milletin karısını kızını o.... diye tabirlerle neymiş görsün
 
Bu nasıl bi savunma şeklidir arkadaş? Şey diye baktım mış.
He tamam o zaman ya sorun değil, bakmaya devam et.
Artık yalan bulmak için bile uğraşmıyorlar. Bırak şunu ya..Bir müddet sonra o kızı kendinden eklerse şaşırma..
Aynen öyle kız yüz verse ne yapacak
 
Tabiki tüm erkekler güzel kızlara bakar ama sevgilisi ve adam olan bakmaz.. ahlaksızlığın büyüğü küçüğü olmaz.. Biraz sürünsün bakalım milletin karısını kızını o.... diye tabirlerle neymiş görsün
Kesinlikle aklınca benim sinirimi öyle alacaj kıza hakaret ederek
 
X