Cevapp vermeyeyim diyorum ama cidden dayanamıyorum . Sizin herşeyden çok sevdiğiniz sevgilinizin birgün cezaevine gidecğini öğrenseniz onu sırf böyle başına kötü bir şey geldiği için bırdakır mıydınız ? ve bu olayıda ergenlikte olan bir olay ( karşı taraf ona bıçak çekti diye kendini korumak için yapmış ) sinirlenince de kendini kaybediyo bu yüzden . O zamanki hatalar 16 17 yaşında yapılan şeyler .. O zamanlar 5 ayını yatıp çıkmş cezası temyize gitmiş bitti sanmş ama sonradan dosya incelendiği için son olarak böyle bir ceza aldığını öğrenmiş ve hayatında siz varsınz ve yeni öğreniyosunuz bu olayı .. Öğrendiğinizde de sevdiğiniz için bırakamıyosunuz .. Sizin başnıza da böyle bi olay gelse pat diye yarı yolda bırakıvereceksiniz sanırım ? Böyle birşey Allah kimsenin başşına vermesin ama ben en azından kendimi toparladım ders çalışıyorum sürekli kpss kitabımı da aldım ayriyetten onna da çalışıyorum .. Saplanıp kalmışsın demişsin ya hanii böyle bi durum o kadar zor ki anlayamazsın ben yine iyi durumdayım bazı insanlar var kafayı kırıyorlar deliriyorlar .. Buna şahit olduğum insanlar var gözümün önünde gördüm . Böyle bir durumda insan düşünmeden edemiyo gün içinde .. Üstelik hiç haber bile alamıyorsun sevdiğin insandan . Ayrıca işim gücüm harcadığım vaktim istesem de o olamıyo .. Çünkü haber dahi alamıyorum bak dün görüşe gittim şimdi önümde 7 gün boyunca ne tel olacak ne de bir görüşme hiç haber alamayacağım . Bu halde nasıl vatimi harcyablrm ki ona ? Anan ne üzülüyordur demişsin ya annemin hiç bir şeyden haberi yok .. Merak etme sürekli ağlaamıyorum o yüzden onlar hiçbir şey fark etmediler ve bilmiyorlar .. Onların önünde hiç bi şekilde üzgün durmuyorum .. Bazı zamanlar çok kötü oluyorum bu kadar . Bu da zamanla geçecektir .. Ben burda zten ne yapayım diye konu açmadım ayrılsam mı ayrılmasam mı diye bir konu açmadım buraya . O yüzden yazdıklarım boş hiç işe yaramayacak demişsin evet malesef yaramayacak . Çünkü benim bi şüphem yok ka da kararsız kaldığım bir şey yok . Benim kesin kararım içimdeki sevgim ve de ayrılmayacak olmam . Bu kötü gün . İnsanlar sevdiklerinin sadece iyi zamanlarında yanında olmazlar .. Kötü günlerin de de yanında olurlar ve önemli olan da kötü günlerinde yanında olabilmektir zaten . Ben buraya önemli ciddi bir şey sordum siz cevap vermemşsiniz başka şeyleer yazmışsınız ne diyim peki .