Çok içim sıkılıyor , daayanamıyorum .. ( Hukuk mezunları da bakabilir mi ? )

Bir şey sorcam, ben ablan yaşındayım daha doğrusu şöyle söyleyeyim sevgilin yaşındayım.

Hayat olgunluğum çok şükür var, çok şey yaşadım gördüm, çok şükür üniversitemden mezun oldum şimdi çalışıyorum. He bunları neden mi söylüyorum, bir çok insan tanıdım dolayısıyla kim sevdiklerini kendinden çok düşünür, kim değer verir az çok anlıyorum.

Burda bir arkadaşımız eski konularınızdan parçalar almış da, kardeşinin çenesini kaydıran, kulak zarını patlatan, ailesiyle sürekli tartışma ve kavga halinde olan, kız arkadaşına bu kadar kaba konuşan birisi sevdiklerini kendisinden daha çok sevip değer veren biri değildir. He sen beni kaale almayacaksın yüksek ihtimalle ama ben bir ablan olarak söyleyeyim istedim. Her zaman derim, bir ilişkide mantık ve aşk'ın yarı yarıya payları olmalı, yoksa mutsuzluk hiç bir zaman yakanı bırakmaz.

Onların hepsi sinirli halinde yaptıkları işte . Tek sorunu sinirli olması dediğim gibi . Sonradan nasl acı çekip üzüldüğünden haberiniz var mı ? Ya da öncden ne kdr düşünse de o halde sinirine yenildiği için bnlarn olduğundan . Ayrıca tabikide kaale alıyorum ..

Bak kardeşim, her ne kadar sana yazılanlara hak versem de, zamanında burda konu açmış bir insan olarak sana da hak vermeye çalışıyorum. Sadece yazdığın 2 satırdan hüküm veren insanlara kızıyorsun değil mi, onu savunmaya çalışıyorsun çünkü onu seviyorsun. Bu çok normal. Eğer onu bu kadar seviyorsan, yine sev, hep sev. Büyüyünceye kadar sev. Kendine zaman tanı nolur.. Büyümek için zaman tanı.. İlkokul 1. sınıfa başladığımda, omuzlarım dik, küçük dağları ben yarattım edasında yürürdüm, büyüdüm zannederdim. İlkokul 1'de ne kadar da küçükmüşüm meğer. Gerçekten büyüdüğümde öğrendim. Sende 18 yaşında daha küçücük bir kızsın. Lütfen; büyümek için zaman tanı kendine.
Madem çok seviyorsun, sabırla bekle sevdiğini. Beklemekte, özlem de güzel şeylerdir. İmkanın varsa psikoloğa git bu arada. Üniversite hayalleri, güzel meslek hayalleri kur, evlilik hayalini bırak demiyorum. Kız çocukları yürümeye başlar başlamaz başlar bebeklerle oynamaya, yürümeye başlar başlamaz küçük annecilik oynamayı seçer. Sende hayalini kurabilirsin, ama sakın evlenmeye kalkma. Kendine uzun bir zaman tanı. Bırak aradan 7-8 yıl geçsin, hala bu adamı seviyorsan o zaman evlen.
Ha bu arada, kendine çok dikkat et. Biz gazetelerin 3. sayfa haberlerini okur ve geçeriz; bize problem yok. Sen, kendine iyi bak, kendini düşün sadece...

Allah kurtarsın Ayaz kardeş.
Ama böyle üzülüp duracağına bi düşün, ya sevgilin ömürboyu hapse mahküm olsaydı. hepsi hepsi 9 ay. askerlik bile 15 ay. düşün kısadönem askere gitmiş gibi düşün. Allah'a şükret ki hepsi 9 ay. 29 ay değil, ömür boyu değil. yani, İNŞALLAH SONUNDA KAVUŞACAKSIN işte. bunu düşün. inşallah sonunda kavuşacaksın.

Onların hepsi sinirli halinde yaptıkları işte . Tek sorunu sinirli olması dediğim gibi . Sonradan nasl acı çekip üzüldüğünden haberiniz var mı ? Ya da öncden ne kdr düşünse de o halde sinirine yenildiği için bnlarn olduğundan . Ayrıca tabikide kaale alıyorum ..

Bir daha sinirlenmez diyosun yani.

Bak diyosun ki onlar sinirli halinde yaptıkları tek sorunu sinirli olması sence bu yeterince büyük bir sorun degil mi bir sinirle kardesinin cenesini yamultan adam sana daha beterini yapmaz mi? O zaman da tek sorunu sinirli olması ne yapayim diyip oturacak misin?

Son düzenleme:
Kapalı cezaevinde nasıl ziyaret ettin ki canım sevgilini?
Akraba olman gerekiyor sanki?

Kapalı cezaevinde nasıl ziyaret ettin ki canım sevgilini?
Akraba olman gerekiyor sanki?

Artık öyle değil değiştirildi o . 3 isim yazdırabiliyosun ayriyetten orda mahkum yazdırıyo . O yazdırdıkları gelebiliyo akraba bile olmasa . Ama yazdırmazsa giremezsin tabiki . Beni yazdıracağını söylemişti zaten .

Bir daha sinirlenmez diyosun yani.

Bak diyosun ki onlar sinirli halinde yaptıkları tek sorunu sinirli olması sence bu yeterince büyük bir sorun degil mi bir sinirle kardesinin cenesini yamultan adam sana daha beterini yapmaz mi? O zaman da tek sorunu sinirli olması ne yapayim diyip oturacak misin?

Yoo tabiki hayır .

Aramızda çok yaş farkı yok... Bu yaşta bu kadar sorunun altından nasıl kalkıyorsun yada kalkmayı başarabiliyor musun anlamadım... Şu anda ki durum çok farklı ama ben yapılan yorumların sayesinde daha önceki konularını da baktım ve sevdiğin adamın karakterini hayal ettim... Açıkçası pek hoş şeyler düşünmedim... Şu an o adama arkanı dön hayatı yaşa onu umursama demiyorum ama onunla bir ömür geçer mi diye düşün bence... O içeride ve yaptığı bir suçun cezasını çekerken sen ne olur kendini hayattan koparma özle sev ağla bekle ama düşün... :26:

Herkes damarina basılmadikca iyidir..sinir aninda nasıl olduğu önemli. .döver mi söver mi o önemli, ne demişler adam kavgada belli olur...valla ne denilirse denilsin biliyorum dikkata almayacaksin. Ama inşallah doğruyu bulursun.
sinir aninda nasıl olduğu önemli. .döver mi söver mi o önemli, ne demişler adam kavgada belli olur...valla ne denilirse denilsin biliyorum dikkata almayacaksin. Ama inşallah doğruyu bulursun.
Tek şey sevgilinin ceza evinde olmasi değil ama o öfke ani yok mu o nasil olacak..sen saniyorsun ki evlenince hic kavga olmayacak ben ilk ayimizda sudan sebeple sabaha kadar adami mahvettim dovebilirdi o derecr sinir ettim ama öfke kontrollu biri..Diyeceğim ömür boyu o sinirlenmesin diye bekleyecek misin?

Ps:telefondan yazdığım icin kaymalar olmuş. .

Son düzenleme:
Aramızda çok yaş farkı yok... Bu yaşta bu kadar sorunun altından nasıl kalkıyorsun yada kalkmayı başarabiliyor musun anlamadım... Şu anda ki durum çok farklı ama ben yapılan yorumların sayesinde daha önceki konularını da baktım ve sevdiğin adamın karakterini hayal ettim... Açıkçası pek hoş şeyler düşünmedim... Şu an o adama arkanı dön hayatı yaşa onu umursama demiyorum ama onunla bir ömür geçer mi diye düşün bence... O içeride ve yaptığı bir suçun cezasını çekerken sen ne olur kendini hayattan koparma özle sev ağla bekle ama düşün... :26:

Karakterinin kötü olduğunu düşündüğüm biriyle olmak istemezdim zaten .. zaten çıkma nedenim karakterini beğeniyo olmamdı :)

Karakterinin kötü olduğunu düşündüğüm biriyle olmak istemezdim zaten .. zaten çıkma nedenim karakterini beğeniyo olmamdı

Evet haklısın... Aldatmaya meyilli değil dimi etrafındaki herkesi kendinden çok sever kendinden çok değer verir hayatta o kadar çok yaşayıp görmüş geçirmiş ki olgunlaşmış.... O kadar mükemmel bi adam ki yere göge sıgdıramıyosun o kadar mükemmel bi adam ki 1 dakika sesini duymak için arıyosun ve sana hakaret ediyo fiziksel görünümüne ağır eleştirilerle karışıyor ailesiyle arasına girdigini düşünüyor... ve kardeşini hastanelik ediyor kardeşine bunu yapan bi adam senin canını nasıl yakar hiç düşündün mü :18: ( yanılmıyorsam kardeşini öldüresiye dövmeden önce bi süre ceza evinde kaldı ve bu süre onun sinirlerinden zerre bi azalmaya neden olmadı) evet şu an cezaevinde oranın şartları nasıl en ufak bi fikrim yok olmasınıda kesinlikle istemem umarım sevgilin ordan artık sinirlerine hakim bi adam olarak çıkar yoksa gerçekten işin çok zor ne kadar seversen sev eminim bi sabrın vardır....

Back
X