- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bir şey sorcam, ben ablan yaşındayım daha doğrusu şöyle söyleyeyim sevgilin yaşındayım.
Hayat olgunluğum çok şükür var, çok şey yaşadım gördüm, çok şükür üniversitemden mezun oldum şimdi çalışıyorum. He bunları neden mi söylüyorum, bir çok insan tanıdım dolayısıyla kim sevdiklerini kendinden çok düşünür, kim değer verir az çok anlıyorum.
Burda bir arkadaşımız eski konularınızdan parçalar almış da, kardeşinin çenesini kaydıran, kulak zarını patlatan, ailesiyle sürekli tartışma ve kavga halinde olan, kız arkadaşına bu kadar kaba konuşan birisi sevdiklerini kendisinden daha çok sevip değer veren biri değildir. He sen beni kaale almayacaksın yüksek ihtimalle ama ben bir ablan olarak söyleyeyim istedim. Her zaman derim, bir ilişkide mantık ve aşk'ın yarı yarıya payları olmalı, yoksa mutsuzluk hiç bir zaman yakanı bırakmaz.
Onların hepsi sinirli halinde yaptıkları işte . Tek sorunu sinirli olması dediğim gibi . Sonradan nasl acı çekip üzüldüğünden haberiniz var mı ? Ya da öncden ne kdr düşünse de o halde sinirine yenildiği için bnlarn olduğundan . Ayrıca tabikide kaale alıyorum ..