sevgilimin cinsel beklentisi

aynen oyle hamile kalinca ne yapavak tobe yarabbi ayril kiz hemen abilerinin ve ailenin sictigi boka degisme onu yol ver gitsin kimse vazgecilmez degildir
kız gülsem mi ağlasam mı bilemedim ne şeker konuşuyorsun
çok haklısın tatlım ben bu zamanlarıma tekrar dönemem bugün bu işi yapmıyorum diye bırakan adam
yarın beni de bırakır gider.

Geç bile kalmışsın canim ayrılmazsan herşeyi geç evlendin simdiden kufur eden evlendiğinde dovelbilirde seni sonra yazarsın çocuğum var ama nasıl ayrılacam evet çok seviyor olabilirsin askında da ölebilirsin unutmak çok zorda olacak ama imkansız değil o geçtin ne kendine saygısı var ne de sana yapma sadece kendini yakarsın canim benim

Tehdit ediyorsa polise bildirin.
Ayrıl yaa bu da soru mu?
Yani ben kendime emeklerime üzülüyorum canım.
Depresyon geçirdi 1 yıl bende onunla yemedim içmedim.
Hakettiğim bu değildi.
1 yıl çalışamadı ben gittim ben yaptım herşeyi ben üstlendim.
Bana böyle yapması kanıma dokunuyor

En korktuğum şey yanlış evlilik canım.
Şu an bir bağlılığım yok bırakabilirim ama evlendiğimde hele birde çocuk varsa mecbur katlanmak zoeunda kalacağım ki bu berbat birşey. Çok çok haklısınız gözümü açtınız teşekkür ediyorum

Ayrıl, kurtul. Seni cinsel obje olarak görüyor, ne demek reddettin diye küfretti yaa?
Sen yakıştırıyor musun böyle bi insanı kendine, sor.

insallah hata yapmazsin kuzu

İnan bende bilmiyorum
Çok canımı yakıyor..
eskiden olsa yazmadan duramazdım şimdi saatlerdir mesaj atmıyorum.
O farkında değil ama ben ettiği her küfre karşılık ondan biraz daha soğuyorum.
Bu durumda aldatmayı kafasına koymuş bir adam(!) evlensek de bir durum olsa dakikasında boynuzlayacak beni demek ki.

Ayrıl, kurtul. Seni cinsel obje olarak görüyor, ne demek reddettin diye küfretti yaa?
Sen yakıştırıyor musun böyle bi insanı kendine, sor.
Hiç anlayışlı değil hiçbir konuda canım.
Tabikide yakıştırmıyorum üstelik onun için yaptığım sayısız iyiliğe karşı hiç.

Ulaşırsa bana tekrar dönerim diye korkuyorum.
Bende midesizin tekiyim ki bunca şeye rağmen hala bunu söyleyebiliyorum.
ama kendimi çeksem her yerden bir fayda olur diye dedim canim
hatti kır at guzelim istemiyorum senide sende kufur et anlasin biraz nasilmis kufur yemek bana denk gelecek varya boyleleri ah ah sevgi mevgi dinlemem

Ben bilmem ! Önce çüküne aşık olan adamdan bi b.k olmaz ..sen her zaman elinin altında ihtiyacını karşılamak üzere bir araç olarak kalacaksın ..seven adam sevdiği kadını istemediği hicbirseye zorlamaz ..istiyorsan sevisirsin istemiyorsan elini bile tutmazsin, bukadar basit ..ayrıca sal gitsin ..kalitene kalite katacak bir adamla ol ..son tüketim tarihine göre uçkur sallayanla değil ..daha güzelini buldu mu çükü onu isteyecek o zaman napacaksın?

hatti kır at guzelim istemiyorum senide sende kufur et anlasin biraz nasilmis kufur yemek bana denk gelecek varya boyleleri ah ah sevgi mevgi dinlemem
Sinirden çıldırdığım zamanlar oluyor ama ben yine de etmiyorum sırf ona benzediğimi düşünmesin diye canım.
Nasip değilmiş ve gerçekten evlensek bana çok kötü bir eş olacağı için Allah nasip etmemiş diye düşüneceğim

Beni incitmeye korkmayan bir adam ilerde dayakta atacaktır.
Cinsellik onun için çok önemliymiş ama ben yeterince önem vermiyormuşum.
Salak! Sanki karınım ve birşeyleri yapmak zorunluluğum var.
Gerizekalı ya nefret ediyorum nefret!!!!

O zaman ayrıl ,ne bekliyorsun ? Hiçbir zorunluluğun yok ..istiyorsan dibine kadar sevisirsin ama bu öküzle değil ..

O zaman ayrıl ,ne bekliyorsun ? Hiçbir zorunluluğun yok ..istiyorsan dibine kadar sevisirsin ama bu öküzle değil ..
Tabiki ben sevişmeye cinselliğe kesinlikle karşı bir insan değilim.
Ama zorla olmasına karşıyım.
Soruyorum kendime istemediğim bir insana sarılabilir miyim? Hayır.
Sarılmak denli küçük birşeyi yapamıyorum o işi nasıl yapacağım.
Öküz beni zerre anlamıyor.
Konuşmuyoruz da.

Yuh! Cinsellik beklentisi karşılanmayınca sana ve ailene küfür etmek?
Kaççç..
Evlenirsen BDV'de aldatıldım, dayak yedim, evden kovuldum konularını okuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…