- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
Ne demek insallah senin icin en hayırlısı olur tatlımEn korktuğum şey yanlış evlilik canım.
Şu an bir bağlılığım yok bırakabilirim ama evlendiğimde hele birde çocuk varsa mecbur katlanmak zoeunda kalacağım ki bu berbat birşey. Çok çok haklısınız gözümü açtınız teşekkür ediyorum
Hala konuşmuyoruz diyorsun ..neden aklı selim davranıp ayrılmıyorsun?Tabiki ben sevişmeye cinselliğe kesinlikle karşı bir insan değilim.
Ama zorla olmasına karşıyım.
Soruyorum kendime istemediğim bir insana sarılabilir miyim? Hayır.
Sarılmak denli küçük birşeyi yapamıyorum o işi nasıl yapacağım.
Öküz beni zerre anlamıyor.
Konuşmuyoruz da.
Bak benim bi abim var ve yanlis anlama benimle herseyi yasayan kiz bana es olmaz derdi hep o kelimesi kulagimda kupeydi ve iliskilerimde hep o cumleler baba yol oldu asla kendimi kullandirtmadim kimseye ve cok guzel bi evlilik yaptim bosver guzelim ayril gitsin erkegin amaci karsi tarafin sevgisini kullanmak zaten ben bitiricem de bak nasil geri vites yapiyo
Bence abin buyuk konusmus.Bak benim bi abim var ve yanlis anlama benimle herseyi yasayan kiz bana es olmaz derdi hep o kelimesi kulagimda kupeydi ve iliskilerimde hep o cumleler baba yol oldu asla kendimi kullandirtmadim kimseye ve cok guzel bi evlilik yaptim bosver guzelim ayril gitsin erkegin amaci karsi tarafin sevgisini kullanmak zaten ben bitiricem de bak nasil geri vites yapiyo
Merhaba kızlar
2 senedir sevgiliyiz. 3 aylığına başka bir şehre gitti çalışmaya. Burdaykende aramızda ileri derece cinsellik söz konusu değildi. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok utanıyorum
Benden sürekli cinsel isteklerde bulunuyor yapmayınca da küfürler savuruyor aileme bana küfrediyor. Beni çok sevdiğini söylüyor ama buda bir ihtiyaçmış. Ben ihtiyaç olduğunun farkındayım zaten de evlenmeden bedenimi ona açmam ne kadar doğru bilemiyorum. Seni bu zamana kadar hiç aldatmadım ama aldatacağım diyor. Kızlar ben sizce ne yapmalıyım, bıktım usandım canımdan yapsam bir türlü yapmasam bir türlü. Bende onu seviyorum fakat olmuyor ve beni anlamıyor hiç. Bildiğini okuyor.
Çok üzgünüm çok
Merhaba kızlar
2 senedir sevgiliyiz. 3 aylığına başka bir şehre gitti çalışmaya. Burdaykende aramızda ileri derece cinsellik söz konusu değildi. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok utanıyorum
Benden sürekli cinsel isteklerde bulunuyor yapmayınca da küfürler savuruyor aileme bana küfrediyor. Beni çok sevdiğini söylüyor ama buda bir ihtiyaçmış. Ben ihtiyaç olduğunun farkındayım zaten de evlenmeden bedenimi ona açmam ne kadar doğru bilemiyorum. Seni bu zamana kadar hiç aldatmadım ama aldatacağım diyor. Kızlar ben sizce ne yapmalıyım, bıktım usandım canımdan yapsam bir türlü yapmasam bir türlü. Bende onu seviyorum fakat olmuyor ve beni anlamıyor hiç. Bildiğini okuyor.
Çok üzgünüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?