sevgilimin cinsel beklentisi

mrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum

bak canım sakın güvenme sen reddetmekle en güzelini yapıyorsun.. bu erkekler hep aynı kafaları ancak belden aşağı çalışıyor :31: ben bu konuyu daha önce eşime sormuştum, seven bir erkek flört döneminde kız arkadaşıyla beraber olmak istermi diye sorduğumda '' hayır gerçekten seven ciddi düşünen bir erkek o kızla yatmak istemez, beraber olmak içinde asla zorlamaz'' demişti :40: yani bu erkeklerin seni sevdiğim için beraber olmak istiyorum lafları külliyen yalan :34:

bak canım sakın güvenme sen reddetmekle en güzelini yapıyorsun.. bu erkekler hep aynı kafaları ancak belden aşağı çalışıyor :31: ben bu konuyu daha önce eşime sormuştum, seven bir erkek flört döneminde kız arkadaşıyla beraber olmak istermi diye sorduğumda '' hayır gerçekten seven ciddi düşünen bir erkek o kızla yatmak istemez, beraber olmak içinde asla zorlamaz'' demişti :40: yani bu erkeklerin seni sevdiğim için beraber olmak istiyorum lafları külliyen yalan :34:

tamm canım cok teşkkr edrim.haklısın ama gönlüme laf bi türlü geciremiyorum.gecenin bu saatinde uykum kactı ağlaya ağlaya bi hal oldum.ben seviyorum bu cocuğu ya ne yapacağım bilemiyorum.aradım bugün acmadı.son kez konuşmak istiyorum

saçmalamış ya niyetini belli etmiş işte açıkça insan seviyosa uğruna ölür değilki vermiyo diye ayrılıyo senden ayrı kalmaya dayanıyosaçma zarar vermicekmiş hevesini alıp bırakacak sevdiğim adamla evliyim ben şimdi 2 sene sevgili kaldık asla böyle bişey istemedi nikahımız ne zaman olduysa o zaman odu şimdi soruyorum düşünmedim bile diyo ya en başta günah güzel arkadaşım Hangi kız hayat arkadaşına iffetinden daha kıymetli bir dünya malı bulupta götürebilir zarar vermemek bi yana dursun..kim oluyorda senden böyle birşey istiyor hangi sıfatla!!!!!!!!kocanmı ki! sen allahın rızasını kazan şey düşkünü bu adamıda arama sorma bence çok sevdiğin içinde dönsün diyede böyle bişeye izin verme sakın çok üzüldüm sana okuyunca sevyomuşun ya ben çok iyi anlıyorum seni çok iyi bilirim o acıyı ama sakın bi hata yapma derim hayatını hatası olur bu!:20::20::20::20::20:

zamanla senden uzaklaşmış olmasının aslında senin için daha iyi olduğunu fark edeceksin, insan sevdiğiyle bir şeyler yaşamak ister ama her istediği yapılan oyun peşinde koşan şımarık çocuğun elde edip sıkılınca bir kenara attığı oyuncaklardan olmayacağından emin olabilecek misin? asıl soru bu

Son düzenleme:
Sakın kanma bu boş yalanlara. Karşısındaki kızı namusu olarak gören, evlenmeyi düşünen,seven erkek herşeyden önce saygısından böyle bir teklifte bulunmaz. Yoksa senin diğer kızlardan hiçbir farkın kalmaz. Sonuçta sokaklar bu tip kadınlarla, kızlarla dolu.

saçmalamış ya niyetini belli etmiş işte açıkça insan seviyosa uğruna ölür değilki vermiyo diye ayrılıyo senden ayrı kalmaya dayanıyosaçma zarar vermicekmiş hevesini alıp bırakacak sevdiğim adamla evliyim ben şimdi 2 sene sevgili kaldık asla böyle bişey istemedi nikahımız ne zaman olduysa o zaman odu şimdi soruyorum düşünmedim bile diyo ya en başta günah güzel arkadaşım Hangi kız hayat arkadaşına iffetinden daha kıymetli bir dünya malı bulupta götürebilir zarar vermemek bi yana dursun..kim oluyorda senden böyle birşey istiyor hangi sıfatla!!!!!!!!kocanmı ki! sen allahın rızasını kazan şey düşkünü bu adamıda arama sorma bence çok sevdiğin içinde dönsün diyede böyle bişeye izin verme sakın çok üzüldüm sana okuyunca sevyomuşun ya ben çok iyi anlıyorum seni çok iyi bilirim o acıyı ama sakın bi hata yapma derim hayatını hatası olur bu!:20::20::20::20::20:

evet canım o kadar haklısınız ki..aklım anlıyor ama gönlüm anlamıyor..ben unuttum diyorum bir gece yarısı onun yüzü geliyor aklıma sesini duyuyorum ne huzur kalıyor ne bişey..dönsem dönemem..gitsem gidemem..ortada kaldım..kackere vazgectim kackere hemde..hersefrinde kendimi onu ararken buldum..Allahım yardım et ne olur.

zamanla senden uzaklaşmış olmasının aslında senin için daha iyi olduğunu fark edeceksin, insan sevdiğiyle bir şeyler yaşamak ister ama her istediği yapılan oyun peşinde koşan şımarık çocuğun elde edip sıkılınca bir kenara attığı oyuncaklardan olmayacağından emin olabilecek misin? asıl soru bu

korkuyorum zaten o yuzden güvenmiyorum..

bu sebepten gıdıyorsa,yürüsùn gitsin.. Emelıne ulassa yıne arkasına bakmadan gıderdı.. Kırk tane de rencıde edıcı laf isitirdin.. Bı ınsan sevdıgı ınsana nasıl bu baskıyı kurar yaa,anlayamıyrm

sakin bir erkegin seni kullanmasina izin verme,nasilsa isi bitince gider,durmaz yaninda...

Vay be... az uyanık değilmiş erkek arkadaşın.

Senin ona olan zaafını kullanarak istediğini elde etmeye çalışıyor farkında değil misin.
Kısacası sana "Hmmm bak sen bana istediğimi vermezsen ben de kendimi senden mahrum ederimm..." diyerek blöf yapmış haşmetmahap.
Sen de bu tuzağa düşüyorsun.

Yapma güzelim... çok canın yanar.
Adam o kadar emin ki nasılsa dayanamayacak beni arayacak soracak diye, sen de onu haklı çıkartıyosun ama.
Bi arama sorma, yoksay bak o zaman nasıl roller değişiyor.

Son kez konuşmak istiyorum derken bile kendini kandırıyorsun, seni 2 güzel sözle kandıracak sonra hooop dön başa.

Ne konuşacaksın? Kalmış mı söylenecek bir şey?
Senin bedenini, sevgisini ayakta tutmaya yarayan bir etken olarak gören bir adama ne söyleyeceksin?
Bu mu kendine verdiğin değer, kendine layık gördüğün erkek modeli?
Yapma...

Senin ona olan zaafını kullanarak istediğini elde etmeye çalışıyor farkında değil misin.
Kısacası sana "Hmmm bak sen bana istediğimi vermezsen ben de kendimi senden mahrum ederimm..." diyerek blöf yapmış haşmetmahap.

Adam o kadar emin ki nasılsa dayanamayacak beni arayacak soracak diye, sen de onu haklı çıkartıyosun ama.

Son kez konuşmak istiyorum derken bile kendini kandırıyorsun, seni 2 güzel sözle kandıracak sonra hooop dön başa.

Senin bedenini, sevgisini ayakta tutmaya yarayan bir etken olarak gören bir adama ne söyleyeceksin?
Yapma...

offff kiz asik oldugu icin anlamasi zor soylediklerini...anliyorum onuda...biraz zaman tanimali kendisine,gercegi gormek icin...

Yapma...

ne kadar güzel konuşmussunuz ya Allah sizden hepinizden razı olsun işte burayı buyuzden seviyorum anneme anlatsam ne diyon der 2 tokat atar.babam cocuğu bulur döver kimse demez ki seviyor ama anlıyorum seni diye.beni ikna etmeye calışmaz kimse şak diye bitirirler olayı.ne güzel yardımcı oluyosunuz ya Allah da sizin sıkıntılarınızı gidersin inşallah.

konuşmak istiyorum çünkü beni gercekten mi sevdi yoksa oyun mu oynadı sölesin yüzüme.kendime olan güvenimi kaybettim

ne kadar güzel konuşmussunuz ya Allah sizden hepinizden razı olsun işte burayı buyuzden seviyorum anneme anlatsam ne diyon der 2 tokat atar.babam cocuğu bulur döver kimse demez ki seviyor ama anlıyorum seni diye.beni ikna etmeye calışmaz kimse şak diye bitirirler olayı.ne güzel yardımcı oluyosunuz ya Allah da sizin sıkıntılarınızı gidersin inşallah.

konuşmak istiyorum çünkü beni gercekten mi sevdi yoksa oyun mu oynadı sölesin yüzüme.kendime olan güvenimi kaybettim

kendine olan güvenini kaybetmeni gerektiricek bi durum yok ki ortada. evli olmadığın bi erkeğin saçma cinsel beklentilerini karşılamamak bi eksiklik değil ki. tam tersine bir erdemdir, gurur duyulası bi harekettir. bunu sırf o istiyor diye yaparsan asıl kendine olan güvenini kaybet. çünkü sen istemediğin bişeyi yaparak kendinden ödün veriyosun. kesinlike taviz verme derim canım. bırak giden gitsin. kaybettiği insanın içindeki güzelliği temizliği farkedeceğine kirletmeye çalışıyosa hiç durmasın....

Back
X