sevgilimin cinsel beklentisi

insan sevdiğini bu konu yüzünden bırakmaz canım...

iyi olmuş iş işten geçmeden gerçek yüzünü görmüşsün sevgilinin...

bu erkek milletiniin hepsi aynı kusara bakmasın daha ne yapman ne gerekiyormuşki bu erkek milletine kalsa ohoooo evlenmeye bile gerek yok der.. sakın inanma aklı sıra seni aama beni diyerek tamam pişman oldum derditmeye getirmeye calışıyor sakın kanma

Sakın bu beklentisine cevap vermeyi düşünme.Çok pişman olursun.Sana gözdağı vermek istiyor.Ayrı kalacaksınız sonra tamam diyeceksin amacına ulaşacak.Yapana bir şey demiyorum,evet insan sevdiğini öpüp koklamak isteyebilir ama yapmıyor diye de ayrılmaz.Bu sevdiği kişiye saygısızlıktır.Benim de erkek arkadaşım hep bu beklentideydi defalarca ayrıldık.Korkuyorum,istemiyorum dedim durdum.Beni cinsel isteksizlikle suçladı.Sen evlenemezsin,evlensen de kocanı mutlu edemezsin dedi.Asla ona yakınlaşmak istemedim hep midem bulandı çünkü beni aldatmıştı.Her neyse,sana tavsiyem şimdiye kadar sabrettiyse bundan sonra da sabreder.

Son düzenleme:
Sakın bu beklentisine cevap vermeyi düşünme.Çok pişman olursun.Sana gözdağı vermek istiyor.Ayrı kalacaksınız sonra tamam diyeceksin amacına ulaşacak.Yapana bir şey demiyorum,evet insan sevdiğini öpüp koklamak isteyebilir ama yapmıyor diye de ayrılmaz.Bu sevdiği kişiye saygısızlıktır.Benim de erkek arkadaşım hep bu beklentideydi defalarca ayrıldık.Korkuyorum,istemiyorum dedim durdum.Beni cinsel isteksizlikle suçladı.Sen evlenemezsin,evlensen de kocanı mutlu edemezsin dedi.Asla ona yakınlaşmak istemedim hep midem bulandı çünkü beni aldatmıştı.Her neyse,sana tavsiyem şimdiye kadar sabrettiyse bundan sonra da sabreder.

Evlenmeden önce kalite kontrolü mü yapacakmış ? Bu nasıl bir insan!!! Sinirlendim ya gece gece !!!

Evlenmeden önce kalite kontrolü mü yapacakmış ? Bu nasıl bir insan!!! Sinirlendim ya gece gece !!!

Bana bu konuda çektirdiklerini Allah biliyor.Senden hiçbir halt olmaz dediği günleri de hatırlıyorum.2 yıl boyunca tek bir kere yalan söyledim ve beni affetmek için benim yapabileceğim tek şey onunla sevişmekmiş,öyle demişti.Ama annemin Duaları beni korudu...

Bana bu konuda çektirdiklerini Allah biliyor.Senden hiçbir halt olmaz dediği günleri de hatırlıyorum.2 yıl boyunca tek bir kere yalan söyledim ve beni affetmek için benim yapabileceğim tek şey onunla sevişmekmiş,öyle demişti.Ama annemin Duaları beni korudu...

Kızım Allah aşkına bunları diyen bir erkeğin seni KULLANMAKTAN başka nyeti olamazzzzzzzzzzzzzz kapat bu defteri telefonunada facenindende her şyinden hayatından çıkar o müsvetteyi... kızdırıor beni gece gece canım ya :(((

Ucuz kurtulmuşsun! Allah kurtarmış seni o pislikten ! Allah'ım böyle insanlardan koru hepimizi! Okudukça sinirleniyorum ya,düşünemiyorum. Bu nasıl bir kişilik ya. Of valla çok fena sinirlendim ya!!!

Senin isteklerine saygı duymayan, sana birşeyler yaptırmak için duygu sömürüsü yapan ayrımayı kullanan ya da evlenmeyi vaadeden adamdan hayır gelmez. İster sevişmek istesin ister kapanmanı istesin bu böyledir. Seni ilgilendiren her konuda önce kendi isteklerine, kendi vicdanına bak ona göre karar ver. Daha sonra benim tercihim buydu ve ben bunun sorumluluğunu üstlenirim diyebil,bir erkeğin tüm isteklerini yerine getirdin diye seni ömür boyu sevicek diye birşey yok, bunu kabullenebilir ve ilişkilerini buna göre yaşarsan ilerde ne pişmanlık duyarsın ne de kendini kötü hissedersin.

Ucuz kurtulmuşsun! Allah kurtarmış seni o pislikten ! Allah'ım böyle insanlardan koru hepimizi! Okudukça sinirleniyorum ya,düşünemiyorum. Bu nasıl bir kişilik ya. Of valla çok fena sinirlendim ya!!!

Arkadaşlar konuyu açan ben değilim:D
Başıma benzer bir şey geldi ve ben kurtulalı çok oldu.Aklı başında biriyim,bu tarz şeylere elbette ki boyun eğmedim.Zaten aldatıldım ve ayrıldım da.Konuyu açan arkadaş tavsiyede bulundum.

Kızım Allah aşkına bunları diyen bir erkeğin seni KULLANMAKTAN başka nyeti olamazzzzzzzzzzzzzz kapat bu defteri telefonunada facenindende her şyinden hayatından çıkar o müsvetteyi... kızdırıor beni gece gece canım ya :(((

Şekerler,ben o defteri çoktan kapattım.Benzer şeyler yaşamış biri olarak arkadaşa boyun eğmemesi gerektiğini söylüyorum.Sevgilisine saygı duymayıp bu tarz beklentiler içine girenlerin cinslerinden hayalarından şüphe ederim.Ettim ve ayrıldım.1 buçuk sene oluyor şükür:d

Arkadaşlar konuyu açan ben değilim:D
Başıma benzer bir şey geldi ve ben kurtulalı çok oldu.Aklı başında biriyim,bu tarz şeylere elbette ki boyun eğmedim.Zaten aldatıldım ve ayrıldım da.Konuyu açan arkadaş tavsiyede bulundum.

Biliyorum :) Bunun farkındayım ama affetmesi için sana birlikte olman gerek şartını okuyunca çok sinir oldum,yorum yazdım. Zaten konu sahibine de yazmıştım :)

Valla canım arkana bakmadan kaç derim.
Şahsen ben erkek olsam bir bayan onunla birlikte olmak istediğim de defalarca itiraz etse kaşına gözüne bakmadan eşim yapardım..Bu benim görüşüm tabi.Gerçekten seven insan takılmaz bunlara.

Biliyorum :) Bunun farkındayım ama affetmesi için sana birlikte olman gerek şartını okuyunca çok sinir oldum,yorum yazdım. Zaten konu sahibine de yazmıştım :)

Beyni ve penisi yer değiştiren erkekten korkacaksın der bir arkadaşım hep:)
Biz kızlar biraz hassasız ayrılsam nasıl dayanırım diye düşünen çok.
Kimse kendinden taviz vermemeli kanımca.
Mecnun bile Leyla'sını unutmuş İlahi aşka dalınca:D:D

sevseydi öle düşünmezdi bizim düğünden önce nikahımız oldu eşim yanıma yaklaşmadı giydiğin gelinliğin anlamı olsun diye geç güzelim bunları amacı belli uzak dur sakınnnnnn haa yapma yaptığın anda yine terkedecek seni emin ol tecrübeyle sabit

hepinize cok teşekkür ederim kızlar buarada bir arkadas yasımı sormus 25 yasındayım.cok haklısınız bende bir daha aramıcam .insan bunları düşünemiyor değil fakat hemcinslerinin tavsiyeleriyle ayakta duruyor..ilk başlarda böyle dğildi daha romantikti hep onlar aklıma geliyor ve üzülüyorum niye değişti diye.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.inşallah unuturum en kısa zamanda ama sundan eminim.aramıyacağım bi daha.seven peşinden gelir zaten bırakmaz sevdiceğini :(

yaşında küçük değilmiş arkadaşım madem seni seviyor telli duvaklı gelin yapıp helal yolla dokunsun sana

mrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum

Nutuk atıp "seni sadece bunun için mi istiyor filan" derdim ama cinsellik erkekler için malesef hayati önem taşır , çünkü fizyolojileri müsait değil . Ne kadar değer verirse versin seni bırakabilir malasef . Ama lütfen bunu düşünüp bir hata yapma , bırak gitsin senden değerli değil .

oof kadinlar niye biz boyle zayifiz yaa
neden "GIDEN GITMISTIR, GITTIGI GUN BITMISTIR" lafini uyguluyamiyoruz

canim giden zaten yanlis secim yapildi demek,yanlis kisiyi sectin demek
gitmeyi goze aliyo resmen
o yanlis secimi bikez daha secmek istermisin sen?

Back
X