- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Mantıklı olmanizMerhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?
Büyük ihtimalle adam evliydi ve karısı döndü. Aldattığı ortaya çıkmasın diye de sizi engelledi.Merhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?
Hayir evli degildi evlerine girip cikiyordum ailesi de söylerdi bunuBüyük ihtimalle adam evliydi ve karısı döndü. Aldattığı ortaya çıkmasın diye de sizi engelledi.
Büyük ihtimalle adam evliydi ve karısı döndü. Aldattığı ortaya çıkmasın diye de sizi
Mantıklı olmaniz
Hayir evli olmadigina eminim, yatik kalktigi eski kiz arkadasi hamile kalmis ve onun haberi bile yokmus. Cocuk dogdukdan sonra haberini almisSevgiliniz evliydi büyük ihtimalle. Ayrı yaşıyorken barışmış olabilirler. Sizi boş yere engellememistir. İnanmayın eski sevgilim beni kandırdı, çoçuğum varmış yalanına.
Ya kadın Almanya'da yaşıyordu büyük ihtimalle. Dediğim gibi geri döndü. Aile bu durumu sizden çok kolay saklar ki.Hayir evli degildi evlerine girip cikiyordum ailesi de söylerdi bunu
Bence haberi vardı, size kabullendirmek için rol kesiyor.Hayir evli olmadigina eminim, yatik kalktigi eski kiz arkadasi hamile kalmis ve onun haberi bile yokmus. Cocuk dogdukdan sonra haberini almis
Nasıl bu kadar eminsizin?Hayir evli olmadigina eminim, yatik kalktigi eski kiz arkadasi hamile kalmis ve onun haberi bile yokmus. Cocuk dogdukdan sonra haberini almis
Ben kendim almanyada yasiyorum zatenYa kadın Almanya'da yaşıyordu büyük ihtimalle. Dediğim gibi geri döndü. Aile bu durumu sizden çok kolay saklar ki.
evli olmasa bile çocuk olduğu için onu tercih etmiştir sevgilniZ
Nasıl bu kadar eminsiniz?Hayir evli olmadigina eminim, yatik kalktigi eski kiz arkadasi hamile kalmis ve onun haberi bile yokmus. Cocuk dogdukdan sonra haberini almis
Kendi gözlerimle gördüm erkek arkadasim aglayip duruyor resmen piskolojisi bozulmusNasıl bu kadar eminsizin?
Tamam da hala cevap vermediniz. Bu kadar nasıl eminsinizBen kendim almanyada yasiyorum zaten
İyi rol kesiyor adam. Siz de buna inandınız dimiKendi gözlerimle gördüm erkek arkadasim aglayip duruyor resmen piskolojisi bozulmus
Ay zaten ne kadar sahte şey varsa orada bir ağlayıp, zırlayan oluyor.Kendi gözlerimle gördüm erkek arkadasim aglayip duruyor resmen piskolojisi bozulmus
Benden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmiArtık seninle evlenemem dediğine göre ya evliydi sakladı ya da eski kız arkadaşı ile evlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?