Sevgilimin cocugu olmus

incirreceli88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
131
27
98
37
Merhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?

Mantıklı olmaniz

Büyük ihtimalle adam evliydi ve karısı döndü. Aldattığı ortaya çıkmasın diye de sizi engelledi.

Sevgiliniz evliydi büyük ihtimalle. Ayrı yaşıyorken barışmış olabilirler. Sizi boş yere engellememistir. İnanmayın eski sevgilim beni kandırdı, çoçuğum varmış yalanına.
Hayir evli olmadigina eminim, yatik kalktigi eski kiz arkadasi hamile kalmis ve onun haberi bile yokmus. Cocuk dogdukdan sonra haberini almis

Hayir evli degildi evlerine girip cikiyordum ailesi de söylerdi bunu
Ya kadın Almanya'da yaşıyordu büyük ihtimalle. Dediğim gibi geri döndü. Aile bu durumu sizden çok kolay saklar ki.
evli olmasa bile çocuk olduğu için onu tercih etmiştir sevgilniZ

Artık seninle evlenemem dediğine göre ya evliydi sakladı ya da eski kız arkadaşı ile evlenecek daha niye adamın peşindesiniz anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…