- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi incirreceli88
-
siz biriyle yatik kalksanız tepkisi ne olurdu?Hayir evli olmadigina eminim, yatik kalktigi eski kiz arkadasi hamile kalmis ve onun haberi bile yokmus. Cocuk dogdukdan sonra haberini almis
Senin şu kelime oyunlarına bayiliyorum hep supriz sonluEski sevgilim karşıma geçip ağladı çocuğum olmayacak seninle evlenemem diye. Bir hastalık söyledi ve araştırınca doğru çıktı. Ben de sizin gibi koştum peşinden. Ağladım sızladım. çünkü aramız çok iyiydi evlenecektik Sonuç yalan söylemişçok gerçekçiydi oysa ki
Kapısına gidince ne olacak sanki ? 9 aydır berabersiniz 6 aylık bebek ortada var. Onu bir kenara atıp size dönmesini mi bekliyorsunuz. Farkında mısınız belki de başından beri aldatılıyorsunuz. Ama yetmiyor kapısına dayanıyorsunuz. Sanki suçlu sizsiniz. Siz dua edin arada ciddi bir şeyler olmadan gerçek yüzünü anlamışsınız. Yapacak bir şey yok yolunuza bakacaksınız. 34 yaşındasınız yaşınızın gerektirdiği gibi davranmalısınızMerhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?
Biliyorum dediginiz onun cevaplari bir kanit yok incirreceli. Denilenlere kulak vermemi oneririm. Cok seviyorsun belli. Bu adam dedikleri gibi evli de olabilir. Bu adam evli olmasada eski sevgilisinden cocugunun oldugunu ogrenince seni engellemis biri. Yapacagin tek sey beklemek olur. Kapisina kadar gitmene vs gerek yok artik. Napicaksa yapsin senin yapacagin bir durum yok ortada. İki turlude seni engellemesi yanlis. Sana sadece sunu soylemek istiyorum. İnsanlar cok kotu incirreceli insanlar kandirabildiklerini cok rahat kandirabiliyor. Duygularini cok rahat da kullanabiliyorlar kim olursa olsun o yapmaz denilecek bir devir degil bu.O an sevgiyle hic birsey gormek istemiyor seven taraf. Mantigini devreye sok lutfen. Duzgun analiz et. Napacagim diyorsun benden sana tavsiye sacma sapan insanlar icin vakit kaybetdip zamanini tuketme.Benden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi
Boşuna zaman kaybı...Merhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?
Ayy Cho çok safmışız beSenin şu kelime oyunlarına bayiliyorum hep supriz sonlubenim eskisi de bana kanser oldum demişti bir kağıtlar göstermisti. Ne kadar salakmisim inandim. Sonra babasıyla karşılaşınca geçmiş olsun böyle böyleymiş dedim adam bana 1 saat güldü. Düğünü varmis cocuuun
Choko yerim yaaaaSenin şu kelime oyunlarına bayiliyorum hep supriz sonlubenim eskisi de bana kanser oldum demişti bir kağıtlar göstermisti. Ne kadar salakmisim inandim. Sonra babasıyla karşılaşınca geçmiş olsun böyle böyleymiş dedim adam bana 1 saat güldü. Düğünü varmis cocuuun
He kız en fazla 17 18 yaşındaydim o zaman. O yaşta da hiç geri durmamisimAyy Cho çok safmışız beAma bizim yaşımız küçükmüş işte. Burada konu sahibi 34 yaşında. İşin trajikomik yanı da bu zaten
İnandırıcı gelmedi.. bahane gibi daha çokMerhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?
Adam için 5 yıllık üyeliğini de kapattı konu sahibiMerhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?
KesinlikleHe kız en fazla 17 18 yaşındaydim o zaman. O yaşta da hiç geri durmamisimdersine çalışsana zalah
Siz de yediniz mi.Merhaba arkadaslar, erkek arkadasim la 9 aydir cok mutlu bir birlikteligim vardi. 2 gün önce aglayarak beni aradi ve benimle evlenemeyecegini söyle di, eski alman kiz arkadasindan süpriz bir sekilde 6 aylik bir cocugu oldugunu söyledi, haberi bile yokmus. Kiz resmen saklamis. Piskolojisi öyle bozulmus ki, aglayip duruyor. Kapisina gittim, kapisini bile acmadi. Annesi bana „git kendine baskasini bul, ondan sana bir fayda gelmez artik“ dedi. O kadar kaba davrandi ki sanki suclusu benmisim gibi. O da ailesi de beni her sayfadan silmis. Ilk sefer bu kadar mutluydum hayatim da. Onu o kadar cok seviyorum ki. Mesajlarima cevap vermiyor. 2 ay öncede ona yakin ola bilmek icin yakinina tasindim. Dogru kisiyi bulmak o kadar zorki, 34 yasindayim, zamanim ellimden kayip gidiyor. Bana tavsiyeniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?