Sevgilimin Dağıttığı Hayatı Toparlamak

Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
[/QUOTE]

Çok ayıp ya. Herkesi bir tutmamayı öğrenseniz keşke.

Mrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Ay benim sanırım uykum gelmiş ya hayatı yerine yatağı okudum 😅😅😅🤣🤣 üzülme herşey hallolur. Kendin için yaşa bu hayatı, bir daha kimse elinden alamasın.

Neden kendini bu kadar kısıtlattın ya eminim ki ailen seni bu kadar kısıtlamamıştır.. hiçbişeyi hiçkimseyi düşünme aklında kes ve at bitir. Güçlü ol dik dur yapmaktan keyif alacağın şey ne ise onu yap ve sana böyle kötülük eden 5 yılını çalan insanla bir daha isminizi yanyan bile getirme güçlü ol hayata emin adımlar at. Bu şehirde o var diye yaşayamayacağım diye düşünürsen başka şehre gidersin o şehirde de biri olur onu da seversin ayrılırsanız o şehri de terk etmek istersin. Yani o düşünce sağlam bi düşünce değil hayatın için mantıklı olan ne ise onu yap ya kal ya git

Mrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Bu hayati yasayacak olan sizsiniz iyisiyle kötüsüyle. 5 yillik iliskiniz yürüyemediği için bitmiştir. Boyle bir insanla evlenebilirdiniz de. Sevdiginiz bölümü okuyun. Ailenizle ciddi bir konusma yaptiginizda eminim anlayacaklardır. Baskalari icin yaptigimiz tercihler bizi mutlu etmez. Kendi yolunuzda yürümeyi secin her zaman. Yanlislariyla dogrulariyla bu sizin hayatınız. Zaten yasama sekliniz belli hedeflere ulasmada basariliysaniz ve kararinizdan donmeyen bir yapiniz varsa hayallerinizin peşinden gidin.

Fizik bölümü en zor mezun olunan bölümlerden biri diye biliyorum, çünkü taban puanı ve bölümün zorluk derecesi birbirine zıt.

Başka bir bölüme geçmek çok daha mantıklı.
Ayrıca, bir sevgili gider, gıcır gıcır yenisi gelir.
Evet evet puanı çok düşük ama yasadığım şehirde Bi ona yetiyordu puanım sevgilim il dışı tercih verme demişti şimdiki aklım olsa bana uygun bolum tercıh ederdim fizik bitirmek cidden zor alttan bi sürü dersim var okul 4 yılda bitecek gibi durmuyor

Hayatta her zaman sevdiğin şeyleri yap.Valla 32 yaşındayım imkanım olsa hayalim olan bölümü okurdum.Hatta uzaktan eğitimi olsa stajla örgün eğitimi telafi edebilecek falan bugün okurdum.26 yas ne ki....

Hemcinsinize bu kadar iğrenç bir şekilde nasıl yorum yapabildiniz inanmıyorum . Kadının düşmanı gene kadın derler ya tam tabir edilen sizsiniz. Size ne insanların bekaretinden ? bir erkeğinde bekareti vardır ama illa hedef kadındır değil mi ? Kadın bekaretini korumalı , kadın namusuna dikkat etmeli , kadın öyle yapmalı kadın böyle yapmalı... Kız burada bekaretiyle alakalı yorum istemedi canı sıkılmış bir konuya onu yazmış gerçekten iğrençsiniz .
Ne kadar güzel yazmışsınız nasıl bir vicdan varki yazanda direk bekaretten dem vuruyor

Evet evet puanı çok düşük ama yasadığım şehirde Bi ona yetiyordu puanım sevgilim il dışı tercih verme demişti şimdiki aklım olsa bana uygun bolum tercıh ederdim fizik bitirmek cidden zor alttan bi sürü dersim var okul 4 yılda bitecek gibi durmuyor
Hiç önemli değil. 26 yaş mezun olmak için geç değil. Önü açık ve çabuk meslek bulunacak 2 yıllık bölümler var, kesinlikle göz atmalısın.
Bölümünden geçiş yapabileceğin yerler belli mi?

Bizim bölüm başkanı(bilgisayar mühendisliği)fizik lisansı varmış sonra bilgisayar mühendisliği üzerine ihtisas yapmış. Siz de öyle yapabilirsiniz

Aklima Einstein'ın hayati geldi. Tam da seni anlatiyor. Einstein'i Einstein yapan eski esi ve yaptiklari, karsiliginda yasadiklari...Youtube da izleyebilirsin. National Geographic dizi seklinde yapmisti. 3 bolumdu yanlis hatirlamiyorsam. Bence izlemelisin. Genius diye bir dizi.
Uzantisini ekleyebilirsem ekleyim suraya bu ilk bolumu, bence tum bolymlerini izlemelisin :

Back
X