- 28 Şubat 2025
- 10
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi prensesmehtap
-
?Aynen sensin prenses.
E normal ki.Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz.Tuhaf huyları var.İlişkide göğüslerimi sıkıyor ve kalçalarımı öpüyor,bu normal mi?bazen göğüslerimi sıkınca canım yanıyor
Çok yanlış.gece, örtünün altında, karanlıkta, sadece çamaşırınızı sıyırıp yapmalıydınız.bu ahlaksız, sapık adamı bırak.Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz.Tuhaf huyları var.İlişkide göğüslerimi sıkıyor ve kalçalarımı öpüyor,bu normal mi?bazen göğüslerimi sıkınca canım yanıyor
İnan bana fake falan değilim.bu siteyi yeni keşfettimde hesap açtım.hesap bence fake açar açmaz 01:58 de sorduğu soruya bak manasız.
Birlikte olmak isteyince aklıma geldi sordum.Bunları yapması hoşuma gitmiyor izin vermesem mi?Sen de onun memişini sık, kalçasını öp
Karşılıklı rıza istek varsa her şey olur da gece gece aklına geldi, gidip şunu kk.ya yazayım mı dedin cidden
Acıtacak derecede sıkması değil ama emmesi, dokunması, öpmesi vs çok normal. Dümdüz cinsellik olacaksa duvarla da sevişebiliriz.Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz.Tuhaf huyları var.İlişkide göğüslerimi sıkıyor ve kalçalarımı öpüyor,bu normal mi?bazen göğüslerimi sıkınca canım yanıyor
Popoyu öpmesi normalmi peki?bana tuhaf geliyorAcıtacak derecede sıkması değil ama emmesi, dokunması, öpmesi vs çok normal. Dümdüz cinsellik olacaksa duvarla da sevişebiliriz.
Bir de izin mi istiyorBirlikte olmak isteyince aklıma geldi sordum.Bunları yapması hoşuma gitmiyor izin vermesem mi?
Evet normal bencePopoyu öpmesi normalmi peki?bana tuhaf geliyor
Kızzz turşihannapsın adam horoz misali 5 dk ugrayıversin mi
Sapık mıBence o sapığı birak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?