- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.560
- 898
O Adamla nasil birlikte oldun Cherry
Ayyy.
Demek istedigim su ki erkek kadin fark etmez cimri insan çe-kil-mez.
Valla beynim tatile cikti dedim ya panpa

Sana bir sir vereyim Ceylin cim, Almanya + Avusturya li erkeklerin icinde bu kadar olmasa da cimri olanlari cok. Hele bir de Almanlarda kadinlarin cogu cok cimri, inanamazsin.
Yasli bir kadinla tanismistim, bankada 500 000 eurosu, bir de Berlin'de mi ne, luks bir dairesi varmis. Evlenmemis, coluk cocugu da yok, giyip takistirma kulturu zaten yok bizdeki gibi. Eh kadin mezara mi gotureceksin, hayati boyunca para biriktirmis, bunca zaman adam gibi para harcamamisken 80 yasinda parayi popoma mi sokayim di mi? Neyse, bu kadin bufeye gitti, kalabalik bir gruptaydik, bir cocuga bir sise su almis. 1 euroluk su icin cocuga, senin de suyunu ben odedim stili bir sey soyledi

Misafirlikte bile zaten yemegi gectim, adam gibi kola fanta alan bile yok. Bir kere saat 7de bir ev oturmasina davet edildim, ben de gittim, saat 7yse yemek saatidir di mi? Neyse, gittim sadece cips ivir zivir falan var, o da diger konuklarin aldigi. Hepsini ben yedim tabi :) Ev sahibi de demez mi, Cherry sen de cok acmissin, yemek yemeden mi geldin

Son düzenleme: