- 8 Eylül 2017
- 6
- 1
- 86
Öncelikle merhaba ben 25 yaşında bi kızım sevgilim benden 1 yaş küçük ve internetten tanıştık 1.5 yıldır beraberiz.fırsat buldukça görüşüyoruz.ama davranışları son zamanlarda benim kafama çok takılıyo. Beni sevdiğini ve ciddi olduğunu söylüyo sevdiğine inanıyorum ama beni ailesine anlatmıyo. 11 yaşından beri süleymancıların cemaatinde kalmış biri Ve üniversiteden mezun oldu tekamül eğitimi içinde 10 ay kadar daha kaldı mayıs ayında ayrıldı ailesinin yanına döndü sorunlarım şunlar; ailesinin yanına dönmeden önce mesaj atar arardı daima ama ailseinin yanına döndü aramayı geçtim zor mesaj atıyo yani sanki ben erkek o kız neyse onu da kabullendim ama ailesine beni anlatmıyo bilmiyolar beni bi kaç kez neden diye sordum bizim ailede kimse kız arkadasım var demez sadece evleneceğim kızı istemeye gitcez denir bu hep böyledir dedi ama ben yinede takıyorum kafama.yani sadece annesine söylese ne olacak diyorum kendi kendime.birde babasından çekiniyor sanıtım öyle hissettim ve annesine her türlü yardım eden birisi yani evi temizlemesine kışlık yiyecek yapmasına falan hep yardım ediyo evden pek çıkmıyo.yani mayıs ayında görüştük o günden beri bir kere bile aramadı sadece mesaj.işi de yok yani ailesi pirinç üretiyo onlara yardım edeyim derken doğru düzgün aramadı da yani kısacası hiç bi işimiz hallolmadı işim yokken babana ne dicem nasıl isticem seni biraz daha sabredelim diyo diyo ama bende sıkılmaya başladım bu durumlardan artık.sizin gözünüzden bana olaylar hakkında yorum yapabilir misiniz? Fazla mı sıkboğaz ediyorum bana acıklama yapıyo kendince sebeplerle ama illa ki kafamda farklı şeyler oluşabiliyo ozaman da bana sen hep kötü düşünüyosun benimle ilgili diyo ne düşüneceğimi şaşırdım seviyorum da napmalıyım