- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
babamla zaten tanisiyorlar onceden.Babanizla tanistirin? En azindan bazi seyler icin caba gosterdiginize ikna olur? Belki babanizla orta yolu bulur
Beklemeyi neden denemiyor ?
Seviyorsan çabala demesi herkese kolay . Baban, baştan sana söylemiş..
Okul bitince olur demiş , daha neyin baskısını yapıyor ki ?
Bu zaman içinde de hazırlığını yapar ..
Sen bence babanı dinle. Acele etme çok seviyorsa o beklesin baban haklı. Söz olsa ne olacak şimdiden düğün için yine bekleyeceksiniz..
ona bunu desem ee bekliyorum ya zaten senin okulunu der. Bekliyor zaten beklemeli de ama surekli beni sucluyor sen yapamicaksin soyleyemiceksin falan diye20 yaş erken bir yaş bir şeyleri ciddiyete dökmek için. Sevgiliniz sizden fedakarlık bekliyor ama kendi bekleme fedakarlığını gösteremiyor..
babamla zaten tanisiyorlar onceden.
ona bunu desem ee bekliyorum ya zaten senin okulunu der. Bekliyor zaten beklemeli de ama surekli beni sucluyor sen yapamicaksin soyleyemiceksin falan diye
Zaten beklemeli.. Baban düşüncelerini söylemiş sana baskı yapmak en başta saygısızlık.. Anlayamıyorum söz olsa ne olacak düğün içn okul beklenecek nasılsa..babamla zaten tanisiyorlar onceden.
ona bunu desem ee bekliyorum ya zaten senin okulunu der. Bekliyor zaten beklemeli de ama surekli beni sucluyor sen yapamicaksin soyleyemiceksin falan diye
ben babamin fikrini bildigim icin su anda babamla konusmamam diyorum yaza kadar zaman geccek konus diyor bilmiyodum napicamYaşınız gercekten çok küçük ve siz bunun bilincinde olarak babanızıda dinliyerek doğru olanı yapıyorsunuz .. Babanızı çok taktir ettim buarada çok düzgün bir adam izlenimi verdi bana.. Okulunuzun bitmesi kesinlikle beklemeli isterse 5 yıllık ilişki olsun fark etmez küçük tanışmışsınız ve hala küçüksünüz.. Hayat çok uzun .. Gerçekten seven kişi bekler .. Ve en önemlisi gerçekten seven adam sevdiği kızla Kızın ailesini karşı karşıya getirmez , sevgisine güvenir paşa paşa bekler
sessiz birisiyim erkek arkadasim olmasa da ortamlara girip herkesle tanisamam ve okudugum bolumde tek erkek var ondan korkusu oldugunu sanmiyorum.universiteye yeni baslamissin yeni arkadasliklar yeni ortamlar daha 20 yasindasin erkek arkadasin 27.bunun kompleksine girmis olabilir kaybetme duygusu.bence acele etme
bilmiyorum kiBabanla konuşasın diye seni gaza getirmeye çalışıyor olmasın ?
Aynen ama o daha rahat gorusuruz ailelerimiz gelir gider bizde istedigimiz gibi gezeriz diye dusunuyorZaten beklemeli.. Baban düşüncelerini söylemiş sana baskı yapmak en başta saygısızlık.. Anlayamıyorum söz olsa ne olacak düğün içn okul beklenecek nasılsa..
Tamam bende o bana bidaha baski yaptiginda git sen konus diyeyim ☺baban haklı..eğer erkek arkadaşın zorluyorsa..babanın karşısına çıksın..erkek erkeğe konuşsun ama okulu bitirmeden de evlenme..
Okul bitmeden evlenmeyi bende kabul etmem zaten. Bir mesleğim olsun ayaklarimin ustunde durayim istiyorum.sakın okulu okurken evleneyim deme.Otur oturduğun yerde. Babanın sözünü dinle.İnan o adam bir şey biliyorda öyle söylüyor.
tesekkurim cevabiniz icin oncelikle hakli olabilirsiniz yas farkida var aramizdasen sanmiyosun ama onun icinde kopan firtinalari bilmiyosunbence kendini garantiye almak istiyo.yas farki var arada cunku.bugune kadar onemsememis olabilirsiniz ama her genc kiz universiteye basladigi zaman gozu biraz acilir hayata farkli bakmaya baslar.gercekten cok farkli bi ortam.oda bunun gayet farkindadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?