sevgilimin derdi ne?

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
2 bucuk senelik iliskim var 20 yasindayim. Erkek arkadasim 27 yasinda. Universiteye basladim. Ayriyetten liseden kpss ye girdim iyi bi puan alirsam duz memurluk veya gardiyanlik dusunuyorum. Neyse erkek arkadasimi ailem biliyor.Babama 1 ay once falan soyledim kizmadi ancak okul bitmeden söz nişan olmaz dedi bizde tamam dedik. Sevgilim yaza aile arasinda söz takalim diyor bana baski yapiyor sen soyleyemezsin zaten baska insanlari ornek gosteriyor durmadan o sevgilisinin arkasinda durdu babasina karsi nişanlandilar falan diyor. Bende istiyorum ancak babamin karsi cikacagini bildigimden bosuna uzulmek istemiyorum ama anlamiyor simdi tartistik o benden tamam elimden geleni yaparim dememi bekliyomus ben demiyormusum !! Napmam lazim cok seviyorum cok deger veriyorum ama kendimi anlatamiyorum.ters ters konustu kkapatti telefonu 10 tane mesaj attim(sinirli mesajlar) takmadi bile bende konusmucam yarin

Babanizla tanistirin? En azindan bazi seyler icin caba gosterdiginize ikna olur? Belki babanizla orta yolu bulur

Beklemeyi neden denemiyor ?
Seviyorsan çabala demesi herkese kolay . Baban, baştan sana söylemiş..
Okul bitince olur demiş , daha neyin baskısını yapıyor ki ?
Bu zaman içinde de hazırlığını yapar ..

Sen bence babanı dinle. Acele etme çok seviyorsa o beklesin baban haklı. Söz olsa ne olacak şimdiden düğün için yine bekleyeceksiniz..

Yaşınız gercekten çok küçük ve siz bunun bilincinde olarak babanızıda dinliyerek doğru olanı yapıyorsunuz .. Babanızı çok taktir ettim buarada çok düzgün bir adam izlenimi verdi bana.. Okulunuzun bitmesi kesinlikle beklemeli isterse 5 yıllık ilişki olsun fark etmez küçük tanışmışsınız ve hala küçüksünüz.. Hayat çok uzun .. Gerçekten seven kişi bekler .. Ve en önemlisi gerçekten seven adam sevdiği kızla Kızın ailesini karşı karşıya getirmez , sevgisine güvenir paşa paşa bekler

Babanizla tanistirin? En azindan bazi seyler icin caba gosterdiginize ikna olur? Belki babanizla orta yolu bulur
babamla zaten tanisiyorlar onceden.

Beklemeyi neden denemiyor ?
Seviyorsan çabala demesi herkese kolay . Baban, baştan sana söylemiş..
Okul bitince olur demiş , daha neyin baskısını yapıyor ki ?
Bu zaman içinde de hazırlığını yapar ..

Sen bence babanı dinle. Acele etme çok seviyorsa o beklesin baban haklı. Söz olsa ne olacak şimdiden düğün için yine bekleyeceksiniz..

20 yaş erken bir yaş bir şeyleri ciddiyete dökmek için. Sevgiliniz sizden fedakarlık bekliyor ama kendi bekleme fedakarlığını gösteremiyor..
ona bunu desem ee bekliyorum ya zaten senin okulunu der. Bekliyor zaten beklemeli de ama surekli beni sucluyor sen yapamicaksin soyleyemiceksin falan diye

ona bunu desem ee bekliyorum ya zaten senin okulunu der. Bekliyor zaten beklemeli de ama surekli beni sucluyor sen yapamicaksin soyleyemiceksin falan diye

Babanla konuşasın diye seni gaza getirmeye çalışıyor olmasın ?

Zaten beklemeli.. Baban düşüncelerini söylemiş sana baskı yapmak en başta saygısızlık.. Anlayamıyorum söz olsa ne olacak düğün içn okul beklenecek nasılsa..

baban haklı..eğer erkek arkadaşın zorluyorsa..babanın karşısına çıksın..erkek erkeğe konuşsun ama okulu bitirmeden de evlenme..

ben babamin fikrini bildigim icin su anda babamla konusmamam diyorum yaza kadar zaman geccek konus diyor bilmiyodum napicam

universiteye yeni baslamissin yeni arkadasliklar yeni ortamlar daha 20 yasindasin erkek arkadasin 27.bunun kompleksine girmis olabilir kaybetme duygusu.bence acele etme
sessiz birisiyim erkek arkadasim olmasa da ortamlara girip herkesle tanisamam ve okudugum bolumde tek erkek var ondan korkusu oldugunu sanmiyorum.

Babanla konuşasın diye seni gaza getirmeye çalışıyor olmasın ?
bilmiyorum ki

Zaten beklemeli.. Baban düşüncelerini söylemiş sana baskı yapmak en başta saygısızlık.. Anlayamıyorum söz olsa ne olacak düğün içn okul beklenecek nasılsa..
Aynen ama o daha rahat gorusuruz ailelerimiz gelir gider bizde istedigimiz gibi gezeriz diye dusunuyor

sen sanmiyosun ama onun icinde kopan firtinalari bilmiyosun bence kendini garantiye almak istiyo.yas farki var arada cunku.bugune kadar onemsememis olabilirsiniz ama her genc kiz universiteye basladigi zaman gozu biraz acilir hayata farkli bakmaya baslar.gercekten cok farkli bi ortam.oda bunun gayet farkindadir

tesekkurim cevabiniz icin oncelikle hakli olabilirsiniz yas farkida var aramizda

bu kadar da baglanma cok gencsin herseyin cok basindasin.muhtemelen bi sure aonra arkadaslarina karismaya baslicak zaten buyuk ihtimal sikilip birakirsin.bunlarin hepsini yasadim:))

Evlenince de bu yaptigini hatirlattigindaa,,,,,
Salakmisim ne diye israr ediyormusum kii.niye evlendim ki?.diyecek.o zmn beni hatirla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…