• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Dişleri

Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
kırılmasın diyorsan gece yatmadan önce şimdide dişimi fırçalıyorum birazdan uyuyacağım dersin
oda belkii dişine bakarda o zaman oda yapar

Onu yiyordum birden o yorumu gördüm. 😂
Seç seç havalar soğudu çorap artık 2x önemli. 😂
Güzel görünsün diye file çorap giyecektim . ısıtacak biseyler mi olsun diyosun?
Gerçi İzmir halen yanıyor ama ne diyosuno_O

Ne yapıcam ya
Nolur akıl verin
Vanessa kız sen öpüşüyormusun ben seni hiç öyle bilmezdim 😂😂

:) Ah bu yurdum kızlarının hali beni öldürecek.
G.tünü yıkamayan, dişini fırçalamayan, yıkanmayan heriflerle ne işiniz var ya hu? 3 yaşında falan öz bakımı öğrenmiş olması gerekiyor normal bir insan yavrusunun. :deli: Hayır sonra yüzünü yıkayan adamlar bakımlıyım diye ortalıkta dolanıyor. Hep kriter kıtlığımızdan kaynaklanıyor valla.
Akşama kadar hentai izleyip, arkadaşsız kalan biri bir de bu adam.
Herhalde tek kriteriniz erkek olması Vanessa he? :KK53: Xy olsun yeter diyorsunuz yani? Öpüşmeden de olmaz ki, ne anlayacaksınız o zaman? :KK8:

Hani sevgili olmadan önce birbirinize hic gülmediniz mi? Kahkaha atmadınız mı veyahut konusurken hic dislerini görmediniz mi? Ne bilim en azından abidik gubidik diyip güldürüp o dişler görünebilirdi diye düsünüyorum.

Onun dısında disler hijyensizse eger fırcalamasına ragmen hekim yolu gözükür.

Ne yapıcam ya
Nolur akıl verin
Vanesaaa yine konu açmış :KK6:

Güzel görünsün diye file çorap giyecektim . ısıtacak biseyler mi olsun diyosun?
Gerçi İzmir halen yanıyor ama ne diyosuno_O
Bu saatte üşenmedin mi diyecektim ki sen evliydin gece daha yeni başlıyor. 😂 Bizim buralar soğudu ben pamukluları giyer zıbarırım. 😂

Herif zaten muhtemelen teke gibi kokan vücuduna en dandirik erkek parfümünü boca ediyordur vanessa da adamı temiz sanıyordur.

Terli erkek vücuduna sıkılmış parfüm kokusu geldi burnunuza hepinizin di mi 😂
Acaba adam cidden ölü mü? Vanessanın anlattıgı profilden gün gectıkce daha beter kokular gelıyor. Patatesle başladı, şaşkın durgun dedi ve dişleri kurtlu çıktı. Adam yoksa zombi mi. Nefes almasa da mı olur seviyesınde bi libibo top mıı?

Herif zaten muhtemelen teke gibi kokan vücuduna en dandirik erkek parfümünü boca ediyordur vanessa da adamı temiz sanıyordur.

Terli erkek vücuduna sıkılmış parfüm kokusu geldi burnunuza hepinizin di mi 😂
Yav ben maskeden koku almıyorum sanıyordum, kendi halimde mutluydum yani. Ama acı bir şekilde tecrübe ettim dün. :KK53: Bazı insanlar ölümüne kokuyor arkadaşlar, n95'ten bile kokuyu alırsınız. :KK53:
Dişini fırçalamayan, g.tünü de yıkamaz, banyo da yapmaz yani. Diş fırçalamak 2 dk, g.t yıkamak 3 dk desek, en kısa duş süresi 5-10 dk. Yani süre bakımından doğru orantıya vurursak, evet pistir muhtemelen. :KK53:

Offfff aynı benim eşim abi fırçalayın şu dişlerinizi ya esnaf heralde, benimki çay kahve içe içe mutfaktaki sarı beze döndürmüş dişlerini böğkkkk
Cinsel hayatın bittiği nokta .

Yav ben maskeden koku almıyorum sanıyordum, kendi halimde mutluydum yani. Ama acı bir şekilde tecrübe ettim dün. :KK53: Bazı insanlar ölümüne kokuyor arkadaşlar n95'ten bile kokuyu alırsınız. :KK53:
Dişini fırçalamayan, g.tünü de yıkamaz, banyo da yapmaz yani. Diş fırçalamak 2 dk, g.t yıkamak 3 dk desek, en kısa duş süresi 5-10 dk. Yani süre bakımından doğru orantıya vurursak, evet pistir muhtemelen. :KK53:
Duş almak kavramları da suyun altında durmak bağzı insanların. Duştan aynı kokuyla çıkıyorlar 🙄

Back
X