• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Dişleri

Kelin ilaci olsa, hayir o kadar denemis yanilmis insansin, neden gidip hayatta olmaz dedigin ne varsa yapan insanla evlenip, cicim aylari gecip s.cim aylari baslayinca ay bunun burasida boyleymis demeyi akil edebiliyosan anlamiyorum ki 😂
Herkesin tuttugu kendine artik laylonum yapacak bisey yok 😂
Yine kısa çıbığı mı çektik tüh

Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Macun ve fırça alıp hediye et. Macun bitince söyle yenisini alcam askitom de.
Fırçalamadan öpmeye kalkarsa "yaşım daha çok genç, (isaret parmağınla onun ağzını göster) o çöplükten mikrop kapıp ölmek istemiyorum" de. Cevap beklemeden arkanı dön ve koş.

Şey gibi dusun en azindan kendi pisliginde boguluyo, ya alip koltuga kanepeye surse sen gidip orayi tesadufen ellerken eline gelse mesela 😂😂😂
Bir daha öpmem. Sümük yiyen bir ağız yani. Ögghh
Duvardan sümük kazımak mı ağzı mı dersen yani... İkisi de berbat yav.

Macun ve fırça alıp hediye et. Macun bitince söyle yenisini alcam askitom de.
Fırçalamadan öpmeye kalkarsa "yaşım daha çok genç, (isaret parmağınla onun ağzını göster) o çöplükten mikrop kapıp ölmek istemiyorum" de. Cevap beklemeden arkanı dön ve koş.
Hişt nerdesin sen kac saattir Vanessaya hakim olamiyoruz. "hayvanlar gibi sevişecem" derken ciddiymiş insan olmayan bi canlıyla oldurmaya calısıyor ve sen yoksun yaw

Çıtayı gittikçe düşürüyosun Vanessa. Titre ve kendine gel. Sen ki ünlü çocukları, yakışıklı motorcu müdürle falan takılan insansın.

Dişini fırçalamayan da ne biliyim:110:

Hişt nerdesin sen kac saattir Vanessaya hakim olamiyoruz. "hayvanlar gibi sevişecem" derken ciddiymiş insan olmayan bi canlıyla oldurmaya calısıyor ve sen yoksun yaw
Mütemadiyen ders çalışıyorum ya. Yokluğumu belli etmeyin siz de canım.
Sevişemez raad ol. Agdasi gelmiştir çoktan. Sevişemez.

Üfff. Geldim, midem ayağa kalktı ve gidiyorum.
Vanessa kız sakın öpme bak. Yorumlarımı helal etmem valla öpersen.
Dişçiye falan da gitmesin temizliğe, bir araba yıkama yerine götür açsın ağzını girsin, ertesi gün gider bir bakarsın temiz gibiyse alırsın. Korkma ölmez o, ölüme bağışıklık kazanmıştır çoktan.

Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Bir olay geldi aklıma anlatip gidecegim..
Arkadasim sosyal medyadan bir beyle tanisti..gorusmeden evvel goruntulu filan laklak yaptılar epey sure.Gel zaman git zaman gorusmeye karar verildi..
Dedim bana haber verirsin nasıl gecti falan..Kız aradi diyor ki iyi hos herşey güzeldi ama adamin agzina kurt düsmüs simsiyah disleri :ddd bundan sonra agız kontrol demeden asla tanısmam dedi alfjfkf

Dis randevum var deyip onu da goturun gelmisken seninde kontrolün yapılsın deyin bari..

Vanessa anliyorum libidon çok yüksek, hayvan gibi sevmek sevişmek istiyorsun.Ama neden patates kızartması kokulu, dişi kurtlu, öldü sanıp yok olan, zenginim deyip senden yol parası isteyen adamlarla olmaya zorluyorsun. Bız sana bulcaz bi tane söz. Sabahlara kadar sevişmeli olcak tamam mı?
Keşke emoji bırakma kısmında kusmuk emojisi de olsa. Kesinlikle buna bırakırdım 🤮🤮🤮

Vanessa anliyorum libidon çok yüksek, hayvan gibi sevmek sevişmek istiyorsun.Ama neden patates kızartması kokulu, dişi kurtlu, öldü sanıp yok olan, zenginim deyip senden yol parası isteyen adamlarla olmaya zorluyorsun. Bız sana bulcaz bi tane söz. Sabahlara kadar sevişmeli olcak tamam mı?
😃😃😃😃😃Krize girdimm ya

Back
X